2009 Eylül Anneleri

dilekcim ben simdiye kadar hic uyandirmadim geceleri
ilk baslarda zaten kendisi saatte 1 ya da 1 bucuk saatte 1 uyanip agliyordu nerdeeee 3 saatte 1 emzircen
simdi ise 3 saatte 1 yine kendi uyaniyor ben ellemiyorum hic
o ne zaman isterse o zaman emziriyorum
sende birak bence istedigi kadar uyusun sonucta uykudda cok onemli buyume hormonu uyku sirasinda salgilaniyor

tulaycim saol canim llah hepimizin bebeklerini bizlere bagislasin hep iyi gunlerini gorelim insallah
senin kuzuyada masallah kilosu felan cok iyi
biz 1 ayda 1800 gr aldik ama hala sizden gerideyiz tatlim alisin kilosu 4620 gr olmus
hastaneden cikarken 2800' e dusmustu kilomuz
simdi iyiyiz masallah

kizlar hepiniz babaya benzetmissiniz alisi
hakkaten dogdugunda oyleydi ama simdi cok degisti gunden gune farkediyor
artik bana da benzetiyorlar
yeni bir fotomuzuda rica edelim babamiz kucultsun eklerim albume

saclarimiz coktu uzundu ama artik dokuluyor onler baya bi azaldi heralde yenileri cikacak artik
bi de sizinkilerin bas derisi soyuldu mu
bugun banyodan sonra farkettim kafa deriside soyuluyor

tulaycim saol canim llah hepimizin bebeklerini bizlere bagislasin hep iyi gunlerini gorelim insallah
senin kuzuyada masallah kilosu felan cok iyi
biz 1 ayda 1800 gr aldik ama hala sizden gerideyiz tatlim alisin kilosu 4620 gr olmus
hastaneden cikarken 2800' e dusmustu kilomuz
simdi iyiyiz masallah

canım maşşallah alişine çok tatlı 1 ayda 1,800 gr çok iyi kaç gr kaybetti çıkarken ???

tekrar merabaaa.. biz de dün sağlık ocağında tartıldık. üstündeki tulumu ile 5180 gram çıktı ali efecik. 5000 gram herhalde.ben de uyandırmıyorum ne zaman acıkırsa kendi kalkıyor artık.

ebrucum siz bayağı vermişsiniz hastanede kilo çıkmadan, halil ibrahim 3400 gr doğdu ertesi gün 3290 gr ile çıktık hastaneden 3 gün sonra dr umuzda yine 3400 gr idi...ama olsun yineden iyiler hamdolsun anne sütü ile olmasıda süper Allah nazardan saklasın....
dilekçim bende uyandırmıyorum acıkınca kendi uyanıyo hatta nasıl bişise kusacağı zaman bile uykudan uyanıyo Allah ım nasıl bir mekanizma ile yaratmış yavrularımızı ne kadar şükretsek az...
bnm oğlan acıkınca bi komik aranıyo ağlıyo onu ısırmamak için zor tutuyom kendimi:)
sen de bırak defne uyanınca yesin kaç saat uyuycakki bu çocuk rahatsız etme uykusunda yaaa

yarın 1 aylık oluyoz yaşasınn
kıssllaaarrr özel hayatlar nasıl bakem normal e döndünüzmükaydirigubbakcemile3

kızlar bebegklerinize su içiriyonuzmu...içirmek gereklimi ben bi kaç kaşık içiriyorum doktorumuzada sormayı unutuyoruz hep.

40 çıkanlara sordum zateennnkaydirigubbakcemile3
ben veriyorum su cnm dr muz ver dedi ama kimileride anne sütünde var dio su gerek yok dio ne bilem özellikle kustuktan sonra veriyom ağzı yıkansın diye bebişimin

yok anacım ayın 15 ni bekliyom ben kaydirigubbakcemile3 8 hafta sonra dedi ya doktor . . . . .oncesinide sayarsak 1 yıl olcak nerdeyse

ємєℓ;9613602 .!.:
yok anacım ayın 15 ni bekliyom ben kaydirigubbakcemile3 8 hafta sonra dedi ya doktor . . . . .oncesinide sayarsak 1 yıl olcak nerdeyse

kız emel naptın sen neden 1 yıldelikafadulden

X