feyzacım doymadıgındn deıldır oç bebekler gaz sancısı cekerken memeden medet umuyorlar benımkı de sancısı oldukca emmek ıstıyor
fatoscum bız nurse harvey's dıye bır surup verıyoruz sankı bıraz faydası oldu ama hala sabah 6 dan sonra uyumayıp aglıyor. sadece gazını daha rahat cıkarmasına yardımcı oldu sankı bıraz dene ıstersen
bız gunde 4 sefer bır tatlı kasıgı verıyoruz doktorumuza da sorduk hıcbır zararı yok fayda edıyorsa kullanın dedı
gulcancım bebegın cok seker msallah allah nazarlardan korusun.
tulaycım ben cesaret edemıyorum ama bı denemek ıstedım sen boyle anlatınca kendım yıkamayı
bız bebek kuvetını bırak buyuk almısız ıcınde zapdetmek zor oluyor o yuzden esıle yıkıyoduk
ama 2 gun esım banyoda kendısı ıle bırlıkte yıkadı bende hemen alıp gıydırdım oyle daha ıyı oldu sankı
bol su ıle daha rahat yıkandı cocuk cok hosunada gıttı
bızde sampuan olarak mustelayı aldık yuzundekı sıvılcelerde bı ıyılesme olmadı
ayy maşallah çok şeker yaa.Allah nazardan saklasın ömür versin sağlıkla inşallahh.günaydın canım arkadaşlarım şükür kavuştum size annemlerde ınternette baglantısı gitti o yüzden giremedım 2 hafta şimdi kendi evime döndüm tekırdaga babamızın bugun izni bitti işe başladı ben ogluşumla yalnızım bakalım becerebılcekmıyım ::)))
Yfrog - 2t0.jpg
size resim ekleyemedim buda canım ogluşummaşallah diyin
vitamalt dye bişi varmış maya özü.onu denedin mi canım?bende denemedim ama bira falan sakın ha.gülaycım süt olsun diye yemediğim içmedigim şey kalmadı bide bunu deneyim bakalım bende işe yarıcakmı
banada bira sütü fışkırtıyo dediler acaba bi kerelık denesem zararı olurmu???? burda daha önce konuşmuştuk bira mayası süt yapıyo diye böhhh ne igrenç bişeydi onuda kullandım hiç faydasını görmedım(((
evet canım boğazdaki kalıntıları temzilerlermiş.ama çoğalırsa ayrı tabi tek tük oluyor.Bişey soracağım bazen benim oğlan tek tük öksürüyor ve hapşırıyor. Sizinkilerdede oluyormu normalmi ara sıra öksürüp hapşırmaları
sabah 5 ten gece 11 e kadar duran çocuk var bende.uyuyup büyicekler ama bazen bi açıyolar gözü daha uyku falan yok.kucak kestirmeleri yapıyorlar memede.gülaycım bende çok iyi demiyorum zaten. dun aslında çokda uyumadı ama kuzenım hemen benımkıler soyle 5 dk bıle uyumazdı dedi. kayınvalıdem ee bunu hep uyutuyorlar falan dedi. yaa 33 gunluk bebek akşam 10dan gece 3 e kadar gozlerı acık nasıl kalır hayret ettım
işin zor Allah yardımcın olsun.7 tane emzik aldım birini bile almadı.medelanın kaşık biberonu var onu alıştırmak için dene istersen.ilk zaman onu kullandımdı.hava yutuyor medela ile diye dr.browns biberona geçtim sonra.ama mamayı sevmemiş.aptamil 1 mi kullandın?tadını ben bile seviyom:)canım ya oda bişemi benimki akşam 7 den gece 4 e kadar fıldır fıldır gözlerle bakınıo bide sadece mutfakta duruo salona geçtiğinde basıo figanı nedendir anlamadım daha 45 günlüğüz ve bu 10 gündür böle...
kızlar bu arada dün mama aldım gece veriim rahat uyuyım beklemesin 4 e kadar die ama almadı mamayı verdiğim gibi geri tükürdü ne yalancı emziği alıo ne mamayı bu sabah yine denedim mamayı yok anam yemio.. tükürüo kuscak gibi oluo bi tuhaf mimikler gül gül öldüm.. istanbul avrupa yakasında oturan mama kullanan arkadaşlara gönderiyim mamayı emziği biberonu falan annem dio sizde almadınız hiçbirini 1 yaşından snra direk yemeğe geçtiniz sizin çocuklarınızda almaz dio.. evde kalıp boş boş durucağına mamayı atacağıma ihtiyacı olan arkadaşlara vermek daha mantıklı...
maşallah şekercim Allah nazardan saklasııın.selam kizlar biz doktorumuzdan geldik
masallah hersey cok yolunda hepatit asimizin 2. dozunu da olduk
alis bugun tam 1 aylik ve 1 ayda 1800 gr almis boyuda 6 cm uzamis
doktor sirrin ne diye sordu
valla sirrim yok goguslerimde kucuk hatta ben cogu zaman endise ediyorum acaba sutum var mi doyuyor mu dye ama artik etmicem
bende nazardan cok korkuyorum normalde kimseye kilosunu felan soylemem ama siz ayrisiniz abi :)
allah hepimizin bebeklerini korusun bende cogu zaman bildigim tum dualari okuyorum nazar olmasin diye
kızlar zınco damla verdim şimdi ogluma bakalım işe yarıcakmıı faydasını gören varmı????
bugün çok huzursuzdu oğlum rezene çayı verdim 3 kaşık uyudu normalde12 de uyurdu 3 e kadar uyanır emer yine uyurdu 6 ya kadar inş. düzenimiz bozulmaz bu akşam 10 da uyudu yavrum tüm gün uyuyamadı tabi sancıdan ufff yaaaa bi düzenimiz olmıcakmı bizim
selam kizlar yazdiklarinizi okudukca dehsete dusdumm bacak kadar cocuklari babasiy<la yikamissiniz kalp atislari yuksekdir erkeklerin ve bebekleri huzursuz eder sonra ve nasil ayni esyalari kullandiniz veeeeee banyoda sampuan bile zararli 40gun sadece suuuuuu eger kuruysa zeytin yag kaymak koyacaksiniz ve gaz surubu almissiniz bagirsaklari koreltiyor alisip en iyisi rezene cayi bir kasik yeterli ksbizlik icinde zexytin yagli termo metreyi kicina sokun biraz nuyarrin hemen yapiyorlarrrrrrr neyse kib byyyyyyy
gülcaaannn şu ticker ını değiştir gariiii de oğlunun kaç günlük olduğunu görelim