2009 Eylül Anneleri

feyzacım bnm oğlanda aynı hep aranıyo ama doymasa kusmas bide kilo alımı ii gidiyo bence yetiyodur sütün gazdan sapıtıyo bu çocuklar..
bugün kim dedi bu veletlerin dötünü havalandır die yapem dedim foşşş bi sıçtı yenide giydirmiştim yeni yıkamıştım poposunu ay ağlıcaktım yaaaa ne bunlar böle heryere sıçıyolar yaaaaa,kıyafetleri de yıkamaktan eskidi valla

Son düzenleme:
selam kızlar.. kzımla gezdik tozduk evimize geldik çok şükür.. yıkadık annemle kızımı misler gibi yatıyo çok şükür.. yalnız iki akşamdır bir saat feryat figan ağlıyo yavrum kakasını yapamıyo sandım önce ama kakasını da yapıyo ne olduğunu anlayamadım bir türlü .. sizlerde de oluyo mu öyle..

feyzacım doymadıgındn deıldır oç bebekler gaz sancısı cekerken memeden medet umuyorlar benımkı de sancısı oldukca emmek ıstıyor

fatoscum bız nurse harvey's dıye bır surup verıyoruz sankı bıraz faydası oldu ama hala sabah 6 dan sonra uyumayıp aglıyor. sadece gazını daha rahat cıkarmasına yardımcı oldu sankı bıraz dene ıstersen
bız gunde 4 sefer bır tatlı kasıgı verıyoruz doktorumuza da sorduk hıcbır zararı yok fayda edıyorsa kullanın dedı

gulcancım bebegın cok seker msallah allah nazarlardan korusun.

tulaycım ben cesaret edemıyorum ama bı denemek ıstedım sen boyle anlatınca kendım yıkamayı
bız bebek kuvetını bırak buyuk almısız ıcınde zapdetmek zor oluyor o yuzden esıle yıkıyoduk
ama 2 gun esım banyoda kendısı ıle bırlıkte yıkadı bende hemen alıp gıydırdım oyle daha ıyı oldu sankı
bol su ıle daha rahat yıkandı cocuk cok hosunada gıttı
bızde sampuan olarak mustelayı aldık yuzundekı sıvılcelerde bı ıyılesme olmadı

canım ne işe yarıyor gaz içinmi uyku içinmi?

ayy maşallah çok şeker yaa.Allah nazardan saklasın ömür versin sağlıkla inşallahh.
vitamalt dye bişi varmış maya özü.onu denedin mi canım?bende denemedim ama bira falan sakın ha.
Bişey soracağım bazen benim oğlan tek tük öksürüyor ve hapşırıyor. Sizinkilerdede oluyormu normalmi ara sıra öksürüp hapşırmaları
evet canım boğazdaki kalıntıları temzilerlermiş.ama çoğalırsa ayrı tabi tek tük oluyor.
sabah 5 ten gece 11 e kadar duran çocuk var bende.uyuyup büyicekler ama bazen bi açıyolar gözü daha uyku falan yok.kucak kestirmeleri yapıyorlar memede.
işin zor Allah yardımcın olsun.7 tane emzik aldım birini bile almadı.medelanın kaşık biberonu var onu alıştırmak için dene istersen.ilk zaman onu kullandımdı.hava yutuyor medela ile diye dr.browns biberona geçtim sonra.ama mamayı sevmemiş.aptamil 1 mi kullandın?tadını ben bile seviyom:)
maşallah şekercim Allah nazardan saklasııın.
kızlar zınco damla verdim şimdi ogluma bakalım işe yarıcakmıı faydasını gören varmı????

valla zinco ,sab simplex,nurse harveys ne varsa denedim.ama nurse harveys ebrunun dediği gibi nispeten daha iyi.bebekten bebeğe değişiyor.

kızlar gerçekten bu bebişler 40 ından sonra değişio hiç sevinmeyin çocuum uslu die yada hiç üzülmeyin çok ağlıo die.. ay benim kızım 40 ından önce ne usluydu şimdi 45 günlüğüz ne zilli oldu anlatamam.. 3 gündür anamı ağlatıooo :gitme:

fatoscum gaz icin bu surup
tabi gazina iyi gelirse uyku uyumasini da sagliyor
bizimki gazi oldugu icin uyuyamiyor ya da uyusada gaz sancisi gelince uyaniyordu
bu surupla biraz daha iyiyiz

selam kizlar yazdiklarinizi okudukca dehsete dusdumm bacak kadar cocuklari babasiy<la yikamissiniz kalp atislari yuksekdir erkeklerin ve bebekleri huzursuz eder sonra ve nasil ayni esyalari kullandiniz veeeeee banyoda sampuan bile zararli 40gun sadece suuuuuu eger kuruysa zeytin yag kaymak koyacaksiniz ve gaz surubu almissiniz bagirsaklari koreltiyor alisip en iyisi rezene cayi bir kasik yeterli ksbizlik icinde zexytin yagli termo metreyi kicina sokun biraz nuyarrin hemen yapiyorlarrrrrrr neyse kib byyyyyyy

bugün çok huzursuzdu oğlum rezene çayı verdim 3 kaşık uyudu normalde12 de uyurdu 3 e kadar uyanır emer yine uyurdu 6 ya kadar inş. düzenimiz bozulmaz bu akşam 10 da uyudu yavrum tüm gün uyuyamadı tabi sancıdan ufff yaaaa bi düzenimiz olmıcakmı bizim

gulcan canım oğlun öok tatlı maşallah. Allah nazarlardan sakınsın kuzunu..

kızlar sizlerden bır konuda yardım ısteyecegım. ben ıstanbul bahcelıevler tarafında oturuyorum ve çalışmaya baslayacagım zaman bır bakıcıya ıhtıyacım var. tavsıye edebılecegınız ınsanlar varmıdır? yada sız calısmaya baslayınca ne yapacaksınız

canım bizimde duzenımız yok hergun farklı oluyor. ben dort gozle pazarı beklıyorum kırkımız cıkıyor:) bakalım su kırkta ne hıkmet varmıs:)

ayfercim ebrucum çok saolun kızlar hepimizin bwbişler saglıklı ömürlü olsunlar gaz için bende nurse şurubu kullanıyorum kendım içtikçe rezene çayından da 3-4 kaşık veriyorum şükür pek sıkıntımız yok ii gelıyo ogluşa
ayfercım canım onu denemedım deneyim bakıyım bi belkı keramet vıtamalttadır

valla ben pek umutlu değilim 40 tan ii olursak ta süpriz olsun yoksa hayal kırıklığına uğramak istemiyoruummmmm

gülcaaannn şu ticker ını değiştir gariiii de oğlunun kaç günlük olduğunu görelim

meryemcım amin canım çok saol ya sizin kırklar çıkcak bizim daha yarı kırkımız bıle çıkmadı hakkaten şu 40ta karemet var galıba herşey 40ın geçmesine bakıyo

Canım biz başından beri hep eşimle yıkıyoruz sadece ilk yıkamamızın öncesinde biraz korku ve heyecan vardı onda ama ben onu rahatlattım ve bunu yapabileceğimiz konusunda cesaretlendirdim önce planladık sonra aynen uyguladık ikimizde görevlerimizi iyi ezberlemiştik hiçte zor olmadı sonrakiler ise zaten her seferinde daha keyifli, güzel ve hızlı geçiyor...:lepi:

gülcaaannn şu ticker ını değiştir gariiii de oğlunun kaç günlük olduğunu görelim

kaydirigubbakcemile3degiştircam canımda pc başına oturup bi iş yapamıyorum ki yarım kalıyo,benım yavru senın yavrundan 10 gün küçük gebelıktekı gibi ıkımızde 40+1 de dogurduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…