2009 Eylül Anneleri

maaşallah cnm aliş bebeğe bizde yarın gidicez bakalım dr umuz neler dicek
Nihalcim bnm oğlanda bazen 5-6 saat gaz sancısı çekiyo gözler fıldır fıldır arada bir dalıyo bırakıyom yatağına pört açıyo gözleri

hay maşşallah bebişimize.. bencede kimseye söylemeyelim kızlar bende benim kız uslu bana zararı yok sesi bile çıkmıo die die die yırtık ettim kızı valla bi ciyaklıo site ayağa kalkıo

iyide tülayım gaz sancının mutfakla bağlantısını çözemedim :) benim kız nie gazı olunca özellikle mutfakta anlamıorum :) motive mi edio kendini dersiniz :)

Bişey soracağım bazen benim oğlan tek tük öksürüyor ve hapşırıyor. Sizinkilerdede oluyormu normalmi ara sıra öksürüp hapşırmaları

yaaa sevindim vallaa nasıl ses ama bi görsen
o öksürük bizdede var cnm kendi tükürüklerinden olurmuş rahat ol özellikle uykudan kalkerken oluyo yada uyurken

Merhaba .Benim bebeğimde bir kaç gün çok kötü şekilde pişik oldu..hep aynı bezi kullandığım halde geçmedi.eczaneye pişik kremini sordum..nivea nın ki benim kullandığım..en iyisi bu dediler..sonra bana dedi ki bebeğin altını açtıktan sonra biraz havalandırın normalde bir iki dakka tutuyodum ama biraz daha fazla beklettim.denedim ve sonuç verdi..bir de atını kaynamış su ile pamuk ile temizledkten sonra bir havlu ile kurulayıp 5-10 dakka açık bekletip ondan sonra pişik kremi sürüp bezlemeyi deneyebilirsin..

iyide tülayım gaz sancının mutfakla bağlantısını çözemedim :) benim kız nie gazı olunca özellikle mutfakta anlamıorum :) motive mi edio kendini dersiniz :)

ah canım yaaaa iice maymun ettiler bizi bizimkide gaz sancısı olunca otururken susmuyo ayakta kucakta susuyo ne alakaysa böle cnm bunlar boşver ben anlam araştırmıyorum artık yaptıklarına daha neler görcez bakemmafoldumben

besle kargayı oysunn gözünü:)))

ne güzel canım allah sütünü dahada artırsın mamayla ugraşmak çok zor ben bide kaşıkla yedıyorum biberona alışıp memeyi bırakmasın diyee

yok be cnm artık 1 aya yaklaştılar alışmaz bence ama...amin cnm hepimizin sütü artsın inş.evinize de dönmüşsünüz hayırlısı olsun cnm

benim oğlanı 1 kez ablamlar yıkadı sonra hep ben yıkadım ve çok zevkli cnm siz panik mi yapıyorsunuz acaba o zmn bebiş anlıyo oda kasıyo kendini ben çok mutlu oluyom bebğimi yıkarken eşim bile baştan korkuyordu şimdi sırf bizi seyretmek için evde kalıyo yıkarken oğlumu..hoşuna gidiyo o temizlendikçe biz rahatlıyoz arızamıyız neeezemuszemus

kız tülayım valla seni kıskandım dün bende tek başıma yıkadım aldım dizlerime evirdim çevirdim temizledim sonrada emzirip uyttum peşindende ben girdim.. vallahi iki kişi yıkamaktan daha kolay anam.. bende eşimle yıkıodum.. ama artık hep yek hep tek zemuszemuszemuszemus

kıssss erkekler daha panik ilk bi beraber yıkadık adama su dök diom korkuyo kafası yıkanmadan kaldı çocuğumun dökmedi başına su yutarmış die haaa dedim ölemi ben kendim başladım yıkamaya 2-3 aylık olduktan sonra banyoda yıkarım artık şimdi leğeninde yıkıyom yada bakcez duruma göree

gülcancım maşallah canım oğluna çok tatlı ve huzurlu gorunuyor.
sarışınlar inat olur derler :))
tşk.ederim tubacım valla baba tarafına çekerse yandık zati hepsinde keçi inadı var
Gülcancım maşllah oğlumuza çok tatlı yatıyor şekerim benim...
dilekcim çok tşk. canım beni merak edip aradıgın için tekrar tşk.ederim
gulcan hoşgeldin, maşallah tatlım bebişine, özledim seni......
hoşbulduk gülaycım çok tşk.ler bende sizi çok özledim aklım hep sizdeydi acaba neler konuştunuz diye

ebrucum maşallah canım alişe bende nazara çok inanırım söleme kımseyee

gülcancım hosgelmissinn nasılsın.. ? maşallah cok tatlı oglusun:)

anam benimki leğeninde durmuo eller ayaklar düşçek die korkuom valla zaten boydanda kurtarmıo artıkın en rahatı banyoda valla ben oturuom onuda yatırıom dizlerime gazını çıkarır gibi yıkıom 5 dakkada sonrasıda ohhh misss...

ebrucum maşallah, kızlar doğru diyo tatlım söyleme bizden başkasına, biz burdan hepimiz dua ediyoruz birbirimiz için , ama millet farklı oluyo...

meryemcim ben gazsız gazsız dedim dün görümceme, eve geldim çocuk sapıttı, iyi hoş görümcem senin bebeğin ne kadar gazlı bebek diyince ben yok değil dedim... desene evet gazlı bebek diye... valla bundan sonra töbe demem.... dün markette bebeğimin ne karlık diye sordu hatunun biri, ben de kilosunu küçük bulsun da nazarı değmesin diye 2 aylık dedim... şimdi 1 aylık dicem, nazarı değcek.

kızlar zınco damla verdim şimdi ogluma bakalım işe yarıcakmıı faydasını gören varmı????

hoşbulduk fatoşcum çok saol teyzesi çok şükür iyiyiz gece uykularımız düzene girse daha ii olcam sen naılsın canım ogluşun nasıl

nasıl olalımm canım yavrum gaz sancısı cekiyorrr meme agzında gaz gelince öyle bi aglıyorkii içim parcalanıyooo(

ya kızlar bende zinco damla verdim bi kaç gün ama sanki o günler bebeğim daha huzursuz oldu... yoksa benmi öyle hissettim bilmiyorum...

bizde çok gazlıyız hemde felaket derecede bazen çıkmayınca ağlıyor ve çok sesli gaz çıkarıyor..sürekli meme istiyor uyurken bile..acaba doymuyormu diyorum ama çok emdiğinden kusuyor sonra...anlayamadım ben ya....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…