selam kizlar biz doktorumuzdan geldik
masallah hersey cok yolunda hepatit asimizin 2. dozunu da olduk
alis bugun tam 1 aylik ve 1 ayda 1800 gr almis boyuda 6 cm uzamis
doktor sirrin ne diye sordu
valla sirrim yok goguslerimde kucuk hatta ben cogu zaman endise ediyorum acaba sutum var mi doyuyor mu dye ama artik etmicem
bende nazardan cok korkuyorum normalde kimseye kilosunu felan soylemem ama siz ayrisiniz abi :)
allah hepimizin bebeklerini korusun bende cogu zaman bildigim tum dualari okuyorum nazar olmasin diye
valla sirrim yok goguslerimde kucuk hatta ben cogu zaman endise ediyorum acaba sutum var mi doyuyor mu dye ama artik etmicem
bende nazardan cok korkuyorum normalde kimseye kilosunu felan soylemem ama siz ayrisiniz abi :)
allah hepimizin bebeklerini korusun bende cogu zaman bildigim tum dualari okuyorum nazar olmasin diye
maaşallah cnm aliş bebeğe bizde yarın gidicez bakalım dr umuz neler dicek
Nihalcim bnm oğlanda bazen 5-6 saat gaz sancısı çekiyo gözler fıldır fıldır arada bir dalıyo bırakıyom yatağına pört açıyo gözleri
Bişey soracağım bazen benim oğlan tek tük öksürüyor ve hapşırıyor. Sizinkilerdede oluyormu normalmi ara sıra öksürüp hapşırmaları
tuğbacım yaa bişi dicem kızımımn poposu aynen yazığın şekilde sen bezdenmidir diyosun prima kullanıyorum bende 2 numaraya geçtik?? tam geçiyo derken poposu filan mahvoldu çocuğun hametan bepanthen sebamed ne bulursam kullanıyorum ama değil geçmek rengi bile açılmıyo delircem yaa((
iyide tülayım gaz sancının mutfakla bağlantısını çözemedim :) benim kız nie gazı olunca özellikle mutfakta anlamıorum :) motive mi edio kendini dersiniz :)
besle kargayı oysunn gözünü:)))
ne güzel canım allah sütünü dahada artırsın mamayla ugraşmak çok zor ben bide kaşıkla yedıyorum biberona alışıp memeyi bırakmasın diyee
ebrucum
biz de dun ilk kez babasıyla 2 kişi zor yıkadık. hep annem yıkıyordu.
yanlız yıkayanları tebrik ediyorum valla zor iş.
bizim ufaklık uykuda sanki maratona katılıyor bazen nefes nefese
bazen kahkaha atıyor ve garip sesler çıkarıyor. dr.normal bisey olmaz dedi özellikle sordum
yok be cnm artık 1 aya yaklaştılar alışmaz bence ama...amin cnm hepimizin sütü artsın inş.evinize de dönmüşsünüz hayırlısı olsun cnm
benim oğlanı 1 kez ablamlar yıkadı sonra hep ben yıkadım ve çok zevkli cnm siz panik mi yapıyorsunuz acaba o zmn bebiş anlıyo oda kasıyo kendini ben çok mutlu oluyom bebğimi yıkarken eşim bile baştan korkuyordu şimdi sırf bizi seyretmek için evde kalıyo yıkarken oğlumu..hoşuna gidiyo o temizlendikçe biz rahatlıyoz arızamıyız neeezemuszemus
kız tülayım valla seni kıskandım dün bende tek başıma yıkadım aldım dizlerime evirdim çevirdim temizledim sonrada emzirip uyttum peşindende ben girdim.. vallahi iki kişi yıkamaktan daha kolay anam.. bende eşimle yıkıodum.. ama artık hep yek hep tek zemuszemuszemuszemus
tşk.ederim tubacım valla baba tarafına çekerse yandık zati hepsinde keçi inadı vargülcancım maşallah canım oğluna çok tatlı ve huzurlu gorunuyor.
sarışınlar inat olur derler :))
dilekcim çok tşk. canım beni merak edip aradıgın için tekrar tşk.ederimGülcancım maşllah oğlumuza çok tatlı yatıyor şekerim benim...
hoşbulduk gülaycım çok tşk.ler bende sizi çok özledim aklım hep sizdeydi acaba neler konuştunuz diyegulcan hoşgeldin, maşallah tatlım bebişine, özledim seni......
tşk.ederim tubacım valla baba tarafına çekerse yandık zati hepsinde keçi inadı var
dilekcim çok tşk. canım beni merak edip aradıgın için tekrar tşk.ederim
hoşbulduk gülaycım çok tşk.ler bende sizi çok özledim aklım hep sizdeydi acaba neler konuştunuz diye
ebrucum maşallah canım alişebende nazara çok inanırım söleme kımseyee
kıssss erkekler daha panik ilk bi beraber yıkadık adama su dök diom korkuyo kafası yıkanmadan kaldı çocuğumun dökmedi başına su yutarmış die haaa dedim ölemi ben kendim başladım yıkamaya 2-3 aylık olduktan sonra banyoda yıkarım artık şimdi leğeninde yıkıyom yada bakcez duruma göree
gülcancım hosgelmissinn nasılsın.. ? maşallah cok tatlı oglusun:)
hoşbulduk fatoşcum çok saol teyzesi çok şükür iyiyiz gece uykularımız düzene girse daha ii olcam sen naılsın canım ogluşun nasıl
kızlar zınco damla verdim şimdi ogluma bakalım işe yarıcakmıı faydasını gören varmı????
damlayı neyle karıştırıp veriyorsun canım...
ben biraz sütümle karıştırıp veriyorum...