bencede olabılır canım
bahar zaten kafalarını gögsüne yasıyorlar. ben sadece çok onceden kalça çıkıgı yapıyor dıye bılıyordum ama şimdi bır çok yer bunun aksini yazıyor.
ya bnm oğlanın bağırsaklarından çok ses geliyo bugün neden kii garul gurul yaaaaa böle olan varmı??????
Canım ben sürekli felak ve nas sürelerini okuyorum. Birileri görsün veya görmesin. Her aklıma geldikçe. birde ayetel kürsiyi okuyup yavrumu Allaha emanet ediyorum.sağol bahar srarasan sevınırım. sureklı okuyruz. özellıkle erkegın okudugu daha ıyıdır dıye esime sürelli okutuyorum bugun anneme gıdıcem babamada okuturum ınsallah rahatlar yavrum
yaa kanama devam ettiği için ben fatıha dısında okumuyorum. ama esıme soylerım okusun. çok sağolun kızlar
akıllı bıdığa bak seen maşallaah:)kizlar oglumu pusetiyle gezdirirken direk uyuyor ne zaman duruyoruz gozleri acip aglamaya basliyor
ayni sey arabada da oluyor trafik sikisinca direk aglamaya basliyor nasil anliyor annamadim gitti
vay anam vay vaaay beni gören double manken der yaf:)ama sütler fışkıracak anaaam:)eşimde bana dombili deyip duruyo:)şaka bi yana bebişler büyüsünde eskisinden güsel bakımlı olces inşallaah.sende süpersin tatlımmm ne güzel bacım yaa artsın yeterki sütün ben sana hep moral veririm
sen var ya sen mankenlere taş çıkartırsın benim diyen manken halt etmiş senin yanında :))))
kalem kaşlım sırma saçlım güzeller güzelim benim opuyorumnanaktan
şimdi fırkırsın inşallahh sütün arkadaşım kaydirigubbakcemile3
ahh canım ya nasıl mutlu olurum seni görmekten anlatamam
yaa demi dilek gamze ela falan hatta izmirde olan herkez buluşsak görüşsek ne güzel olur
sen gel gelde gör kim paçoz muş sen benim rakibim olmazsın o konuda
kaytan bıyıgıda geçtim ben saçlarım ne halde görsen ne boya bişey(
çarşamba 40 ımız çıkıyor gezmeler başlamadan adam gibi bi bakıma girmem lazım
aminn tatlışkom yaa Allah ım yavrularımızı korusun onları bize bağışlasın ve onlara uzuuuuuunnnnnnn ömürler versin her türlü kötülükten korusun inşallahh
ben baştan beri arçelik aldımdı e-bebekten onu kullanıyorum.20 cc su koyuyorsun buhar yapıyor.hemde 19,90 Sterilizatör - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!Günaydın Gülaycım naber?
Ben bir yandan süt sağıyorum bir yandan intte. dolaşıyorum:))) Sterilizatör alacağımda onun araştırmasını yapıyorum sen kullanıyor musun?
ben de devam edeyim o zaman elevite, bir de kalsiyum alıyım...
bu arada dün fiskobirliğin fındık ezmesini aldım sütüm doldu taştııııı... hemde sıvı da almadım...
gülaycım bende çok iyi demiyorum zaten. dun aslında çokda uyumadı ama kuzenım hemen benımkıler soyle 5 dk bıle uyumazdı dedi. kayınvalıdem ee bunu hep uyutuyorlar falan dedi. yaa 33 gunluk bebek akşam 10dan gece 3 e kadar gozlerı acık nasıl kalır hayret ettım
canım ya oda bişemi benimki akşam 7 den gece 4 e kadar fıldır fıldır gözlerle bakınıo bide sadece mutfakta duruo salona geçtiğinde basıo figanı nedendir anlamadım daha 45 günlüğüz ve bu 10 gündür böle...
kızlar bu arada dün mama aldım gece veriim rahat uyuyım beklemesin 4 e kadar die ama almadı mamayı verdiğim gibi geri tükürdü ne yalancı emziği alıo ne mamayı bu sabah yine denedim mamayı yok anam yemio.. tükürüo kuscak gibi oluo bi tuhaf mimikler gül gül öldüm.. istanbul avrupa yakasında oturan mama kullanan arkadaşlara gönderiyim mamayı emziği biberonu falan annem dio sizde almadınız hiçbirini 1 yaşından snra direk yemeğe geçtiniz sizin çocuklarınızda almaz dio.. evde kalıp boş boş durucağına mamayı atacağıma ihtiyacı olan arkadaşlara vermek daha mantıklı...
selam kizlar biz doktorumuzdan geldik
masallah hersey cok yolunda hepatit asimizin 2. dozunu da olduk
alis bugun tam 1 aylik ve 1 ayda 1800 gr almis boyuda 6 cm uzamis
doktor sirrin ne diye sordu
valla sirrim yok goguslerimde kucuk hatta ben cogu zaman endise ediyorum acaba sutum var mi doyuyor mu dye ama artik etmicem
bende nazardan cok korkuyorum normalde kimseye kilosunu felan soylemem ama siz ayrisiniz abi :)
allah hepimizin bebeklerini korusun bende cogu zaman bildigim tum dualari okuyorum nazar olmasin diye
canım ya oda bişemi benimki akşam 7 den gece 4 e kadar fıldır fıldır gözlerle bakınıo bide sadece mutfakta duruo salona geçtiğinde basıo figanı nedendir anlamadım daha 45 günlüğüz ve bu 10 gündür böle...
kızlar bu arada dün mama aldım gece veriim rahat uyuyım beklemesin 4 e kadar die ama almadı mamayı verdiğim gibi geri tükürdü ne yalancı emziği alıo ne mamayı bu sabah yine denedim mamayı yok anam yemio.. tükürüo kuscak gibi oluo bi tuhaf mimikler gül gül öldüm.. istanbul avrupa yakasında oturan mama kullanan arkadaşlara gönderiyim mamayı emziği biberonu falan annem dio sizde almadınız hiçbirini 1 yaşından snra direk yemeğe geçtiniz sizin çocuklarınızda almaz dio.. evde kalıp boş boş durucağına mamayı atacağıma ihtiyacı olan arkadaşlara vermek daha mantıklı...
ee betırıde varrmıs çok sukur ozaman
canım sen kaşıkla denesene. eger alırsa kasıklıı bıberonlar var onlarla verirsin. benım yıgenımde almamıstı ablam çalısırken çok sıkıntı yasamıstı