- 15 Ocak 2009
- 2.679
- 7
- 40
Canım emdikten sonra süt midesinden geri kaçıyor ağzına doğru tam kusma gibi birşey değil.
bu sizde süreklimi oluyor?
bizde de oluyor ara sıra. ilaç kullanmak mı lazım şimdi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım emdikten sonra süt midesinden geri kaçıyor ağzına doğru tam kusma gibi birşey değil.
2009 eylül bebişleri büyüyor:))) - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
kıızlar yeni konu actıım.. bebişşlerimizin resimlerini paylasalıım burda bakalıım nasııl buyuyorlar:)
slm kızlar bende 15 gün oldu yapalı ancak fırsat bulup yazıorum.kızım doyuyomu endişesi var bende de 3 saat arayla 2 memeyi bazende 5 10 dk emio uyuo uysandıramıorum yatırrıorum yatağına yalanmaya başlıo tekrar 3 kez emio...dr günde 6 kez bezi kaka çişle pislencek demişti bu beslendiğini gösterirmiş bizimki 7 yi bazen 8 i bile buluo ama meme emerken resmen benle oyun oynuo uykusuda çok ağır napsam uyanmıo böle bişi yaşayan yavrusu hınzır başka bi anne varmı???
bisey sorcam
bebeklerinizin altini her degistirdiginizde pisik onleyici krem ya da bepanten felan suruyormusunuz
ben bisey surmuyorum sadece altini silip bezini degistiriyorum yanlis mi
Ama şunuda söylemem gerekli sanırım benim kızım 3 saatte bir içiyor arada hiç yemiyo bazen 3,5 saatide buluyor bu süre.. tatlım sen biberonla vereceksen dr brown al muhakkak onunla ver biz onunla veriyoruz Allahıma bin şükür hiç gaz sorunumuz yok..
dr.bana her zaman sürme dedi canım. arada kullan dedi. bugünlerde kızardı bizimde sanki biraz. ben de bepantene merhem sürücem bakalım.
ayy canım maşallah kızına miktar çok iyiymiş.
ben şimdi kuzeni arayıp soyliyim en azından bir fikri olsun. sagol canım.
aslında 25 ml sut 2 saatte bir cıkıyormuş. 4 saatte bir sagsa olur demekki. denesin bakalım. sagol hayatım.
şu su içme olayını anlamadım. ben içiyorum hem de günde en az 5 litre. her emzirmeden sonra agzım kuruyor ki bu normalmiş. dr.da bol bol iç dedi zaten.
bir de göğüs ucuma benim de ara sıra igne gibi birsey saplanıyor çok acıyor.
aslında sagacak kadar sut yok. kızıma ancak yetiyor. oyle dolu falan olmuyor yani.
ben de bebek çektigi için ucunu acıtıyor ya onun sancısı diye düşünüyorum.
ben oyle yapsam kesin kusar bizim ki..
omuzuma bile yatırıp azcık vurunca agzına geliyor bazen
zaten genelde memede uyuyup kaldıgından gaz cıkarmak için çok ugrasmıyorum.
günde 1 kez rezene cayı veriyorum 3-4 kaşık, bir kez de zinco veriyorum. sanırım işe yarıyor.
yanlız zinco için birşeyler yazmışsınız kızlar. tavsiye etmiyormusunuz?
canım om-x artık bende kullanmıycam hiçbişeye yaramadıı..zinko daha iyi sankii ama yok yani hiç bişey geçirmiyor bebeğimin gazını..20008 annesi doğru yazmış aslında ama bende dayanamıyorumm..gecen gece yarım çay kaşığı calpol bile verdimm:gitme: ama oda geçirmedii..hepimize rabbim sabır versin..valla kizina masallah canim
ben memeden ictigi icin ne kadar iciyor gunde bilemiyorum tabi aama sagip gunde tek ogunu biberonla vermek istiyorum artik her ne kadar doktorumuz biberon yasak desede
heralde bende gamze gibi gece ogununubiberonla veririm doysun daha cok uyusun diye tabi gaz sancilari musade ederse
offff bu sabah yine 4 ten sonra cok sancilandi oglum bi turlu uyuyamadi. om-x gaz ilacini birakmistim ben pek ise yaramadi diye baska biseyde kullanmicam demistim dun ama sanirim neo baby i denemek zorunda kalicaz
2008 eylul annelerinden biri yazmisti bunlar dogal bir surec disardan mudahele ederek onlarin sindirim sistemlerinin gelismesini onleyip bagirsaklarini tembellestiriyor olabiliriz bu yuzden ilac vermeyip bu surecin gecmesini sabirla beklememiz gerekiyor diye
bunu okuyunca bende korktum gercekten bizim verdigimiz ilaclar zararli olabilir mi diye ama gece cok agladi insan dayanamiyor ki ((
maşallah baharcımm bizimde 4040 gr dı cumartesii cuma sağlıkocağına gidicek aşımızı olmaya bakalım almımıyız kilo ..ben hiç pipimizle uğraşmıyorumm yaa zaten artık silmeyide bıraktımm direk bebeği lavaboya götürüp ılık suyla yıkıyorumm poposunu rahatlıyor.. çok mecbur olmadıkça silmiycem artık.. ben altınıher temizledikten sonra nivea nın pişik önleyicisini mutlaka sürüyorumm şükür çok iyi geldi hiç pişik olmadıkk..özgecim maşallah canım kuzuna. ali efe de 4300 gram 52 cm olmuş şükürler olsun.
erkek anneleri doktora sünnet derisini azcık geri çekip temizleme olayını sordum sakın yapma mikrop kaptırırsın enfeksiyon olmıcaksa da oluverir dedi haberiniz olsun.
evet benimde aklıma geldii gecen merve girmiyorda artık...bircan falanda hiç girmiyor kızlar haber alanınız varmıı..ya kızlar uzun süredir girmeyen arkadaşlar var. merve mesela aklıma düştü.sakura idi nicki. çok uzun süredir girmedi ne yaptı acaba ya?
selam kızlar...
bende dün zinco aldım ama nasıl kullanılacağını bilmiyorum...
üstünde günde 3 defa 4 er damla yazıyor ama daha bebişim 15 günlük...
sizce kaç damla kullanmam lazım...
Birde hala benim göbek doğum yapmamış gibi..Hamile kıyafetlerimi giyiyorum diğerleri olmuyor..Korse falan da kullanmadım....
slm kızlar..bebekler ve sizler nasılsınız...benim kızımda bigün iyi bi gün kötü...bazen gazı oluyo bazen sebepsiz basıyo feryadı...birde benim sütüm çok az geliyor neden hiç çoğalmıyor mamada veriyorum emziriyorumda ama genede içim rahat etmiyo sütümden çok çok vermek istiyorum ama nafile herkes sagıp dondurucuya koyuyormuş sütünü benim kızımı bile doyurmaya yetmiyor çok üzgünüm
bende aynı durumdayım canım denemediğim şey kalmadı ama sütümü arttıramadım.. ama artık üzülmüyorum napim elimden gelen birşey değil.. kızımında gelişimi çok iyi şükrediyorum tek sıkıntım bu olsun diye..
kızlar bende de aynı sorun var, sütüm çok az geliyor, sizler gibi mama veriyorum üzülerek, hangi mamayı kullanıyorsunuz ve bir seferde kaç cc ile besliyorsunuz, yazarsanız çok sevinirim
ebrucum kıyamam yaaa. çok zor hakkaten. ali efe de bugün nerdeyse bütün gün uyudu özledim yaaaa. emdi uyudu sabahtan beri. şimdi uyandı da hasret giderdik :))) canım rezene al aktardan hem kendin iç hem de azcık alişe ver iyi geliyo sanki.
kızlar süt arttırıcı çaylar çok işe yarıyo denemeyen varsa denesin... ben gibi şekeri olan varsa milupanın doğal poşet bitki çayları var.... ben onu içiyorum çok memnunum....
Ne güzel yaa biz de bütün gece ve gündüz ayaktaydık.Hatta artık ayrı yatmaya karar verdik beşiği oturma odasına taşıdık nöbetleşe orda bakıcaz çocuğa en azından sırayla biraz rahat uyuruz yatak odasında.9-2 nöbeti eşimin 2 den sonra da benim olacak artık.Bakalım ayrı yatmaya ne kadar dayanabileceğizzzzzzzzzz
kızlar slm...arkadaşın biri günde 6 kez kakasını yaparsa bebegin yeterli beslendigini gösterir yazmış benim bebegim 3 kz ancak yapıyo en fazla 4 yani benim kuzum doymuyomu açmı kalıyo mamada veriyorum emziriyorumda çok üzülüyorum ya...
selam kızlar
benim kızın sivilceleri geçmedi yaa, kaşlarının üsü çatlak ve kabuk bağlıyor sarı sarı
sağ kulağının arkasıda aynı
doktorumuz sebamed bebek yüz kremi kullanın dedi ama 2 gündür geçmiyor
zeytinyağı daha fayda etmişti
kortizonlu kremde vermişti, onu kullanmak isemiyorum, tahribat olur diye
bu arada cuma günü Kur'an okutcaz, kısmetse akikamızı kesicez perşembe
bakalım kısmet nasip olcakmı
maşallah sizler okutmuşsunuz, Allah kabul etsin