canım benımde hem emzırme bslarken heede bıttıkten sonra çok cxanım yanıyor. çözüm bulamadım bende. dun gogus ucumu emdı daha dogrusu meme kaydı oyle ıkı sefer cektı resmen agladım. esım sağıp bıberonla verelım dedı ama içim el vermedi.eveeet kızlarrr herkese iyi geceler.. (gerçi benden başka kimse yok tek başıma manyak gibi bi ben varım çok şükürr :))) ) bende evimizin fedakar ineğini sağdım demin, az sonrada yatıcam kısmetse :)) bugün kızımla ilkkez dışarı gezmeye çıktık çekirdek aile olaraktan :)) minnoşum hiç sorun çıkarmadı uyuyuverdi hatta dönüşte maşallah üzmedi hiç işallah hep böyle olur..
kızlar birde bir sorunum var... göğüslerim inanılmaz sızlıyo ya.. içten içe elektrik çarpıyo sanki dıştan uca doğru için için sızlıyo gözlerim yaşarıyo valla... neden olduğunu anlamaya çalıştım ama yok bulamıyorum... ilk önce göğsümde süt birikiyo diye olduğunu sanarak bol bol sağdım ama çare olmadı demekki değil... daha başka napabilirim böle bişiy yaşayan doktoruna soran yada çözüm bulabilen varmı kızlar lütfen bişiler biliyosanız yazın....
herkesi öpüyoruz kendinize çoook iyi bakınn :))
canım hatırlarsan egıtımde 21. gunden ıtıbaren az sut anne dısında bırısı bıberoınla versın. bebek bıbereno alıssın ozellıkle calısan anneler yapsın demıslerdı. bız yapıyorum bır kaç gunde bır bıberonla verıyorum sutu.gamzecim benim goguslerimde agriyordu ama ben farkettim ki emzirme sutyenlerim yuzunden
gece gunduz onlarla oldugum icin alt taraflarindaki lastik oguslerimin altini acittigi icin agri yapmis
onun haricinde baska bir agri yok sende bi bak bakalim belki sutyenin alt tarafinin lastigi acittigi icin odem felan olmustur
bi de merak ettim sen sutunu neden sagip veriyorsun canim, bende arada alisi evde birakip kacabilmk icin acaba sagip biberonla vermyede mi baslasam diyorum ama doktor kesinlikle biberon istemiyorum dedi diye vazgeciyorum
canım bugun tv 8 de çok guzel bır program vardı. ben bır anneyım dıe. bebekler yuzustu anne karnında gıbı rahat eder ve çok uyurlar dedi. ama sakıncası bir süre sonra anne karnında nefes almadıklarından nefes almayı bırakabılırlermıs. bende çok yatırdım. sen uyuyunca cevırmıssın ben 2 saat kadar uyutuyordum.Allah sakınmısgülaycım ben de elim suya değdiğinde üşüdüğümde oluyor o elektrik çarpması canım. anlık oluyor ve geçiyor. benim oğlan da kucağımdayken ayaklarını basıyor kimi zaman itiyo kendini yukarı sıkıldığında. kafasını da genellikle tutabiliyor. gece sırtüstü yatırdım başı sağa dönüktü. sonra kalktım baktım sola çevirmiş sonra gene sağa çevirmiş. sesleri takip ediyor bi de. babanem konuştuğunda dönüp ona bakıyor falan. bizim tv baya büyük onu izliyor bazen çok komik görünüyor :)
bu arada kızlar uyurken bebişler gaz nedeniyle kıvranıyorsa yüzüstü yatırın baya azalıyor kıvranmaları. ali efe nefret ediyor öyle yatmaktan ama uykuya dalınca çeviriyorum daha rahat uyuyor. tabi gözümü üstünden ayırmıyorum o ayrı. ama baya rahatlıyor tavsiye ederim.
canım yan yatırmıyorum yan yatırma yastığı öööle duruyor ilk zamanlar kullandım sonra kullanmadım. sırt üstü yatıyor gece kafa sağa sola dönüyor ama korkmaya başladım kendi kafasını oynatmaya başladı diye. yan yatırsam gece 2-3 saat öyle kolları ağrımaz mı ya?
aynı programda bebegın vucut gelısımı ıcın mutlaka sırt ustu yatırılmalı dedı dr. kusarsa bıle kafa dık yatmazlar saga sola zaten düşer dedı. ben hep yan yatırıyordum. bugun hep sırtustu yatırdım.
canım gıttıgımız egıtımde mutlaka her emzırmede 1 bardak su en azından içilmeli dendi. ben mutlaka içiyorum. zxaten içmesem agzım kuruyor.emzirirken çok susuyorum içiyorum.geçen komşu dedi ki bebeğe gaz yapar içme emzirirken dedi.mantıklı gelmedi bana ama duyan var mı önceden böyle bişi?
canım bugun tv deki dr da yatırmayın dedi. yatırsan bıle gozun ustunde olsun. sakın gece yatırmakizlar bizim oglan hep yuz ustu yatiyor
valla dogum kursunda da kitaplarda da sirt ustu yatirin diyorlar ama bizim oglan sirt ustu ytinca yarim saate kalmaz cigligi basiyor
yuzustu yatinc en azindan arada 1 3 saatlik uyku yapiyor
doktora sordum yatir dedi endise etmeyin bence
zaten kendileri saga sola oynatiyorlar kafalarini artik