Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlar
benim kızın sivilceleri geçmedi yaa, kaşlarının üsü çatlak ve kabuk bağlıyor sarı sarı
sağ kulağının arkasıda aynı
doktorumuz sebamed bebek yüz kremi kullanın dedi ama 2 gündür geçmiyor
zeytinyağı daha fayda etmişti
kortizonlu kremde vermişti, onu kullanmak isemiyorum, tahribat olur diye
bu arada cuma günü Kur'an okutcaz, kısmetse akikamızı kesicez perşembe
bakalım kısmet nasip olcakmı
maşallah sizler okutmuşsunuz, Allah kabul etsin
yaa pardon bu yanlış bi foto olmuş ehehehe doğrusunu yollucam şimdi ama bunu silmeyi bilmiyorum valla :)
slm canım bizimde yarın okuncak nasipse sizinkinide şimdiden Allah kabul etsin.pazar günü bizim akika kurbanlarımız kesildi hamdolsun Allah ım herkeslere sağlıklı evlat nasip etsin inş.cnm
tuba facede görmüştüm, maşallah barekallah
bu arada çok şıksın hee
hayırlısıyla bizde atlatalım günümüzü
Allahım kabul etsin
ya evet çok şık tuba bayan valla ben o kadar olamam yarın bnm göbük kocuman hala bide temizlikte üşüttüm sanırım dahada büyüdü heheheeee
Kızlar ben mekiğe başladım bu gece , 10 kez çektim hergece 1 tane arttırıp göbeği eriteceğim inşallah:)))
canım benim her anne güzeldir.. Napalım kız bende kızımı kendime benzetemedim sizin gibi :) eheh..
iyi yapmışsın canım ben de başlıycam 40 gün bi dolsun hele. habire yiyorum zaten bu gidişle sonum hiç iyi olmıcak (
meryem tulay okursaniz sizin gaz sancilariniz bittimi
tulay sen elma yagiyla masaj yapiyordun bana baska biri daha onerdi cok ise yaradi bizde dedi
senin oglunda da hala ise yariyor mu? birde aktardan mi yoksa eczaneden mi aldin
meryem neo baby gunde 2 doz bebeginin gece sancilarini gecirip uyumasini sagladi mi?
valla arkadaslar su gaz olayi yuzunden bebegimin kefine varamadim zavalli surekli aci cekiyor bende onu sakinlestirmeye calismakla geciriyorum vaktimi
arkadasimin bebeginin 3 ay bittikten sonra gecmis tum bu sikintilari insallah bizimde tez zamanda biter dua edin nolur
bebeginin gazi olmayan anneler cok sanslisiniz masallah diyeyim nazar degmesin sizde dilinizi isirin totonuzu kasiyin :)
aaa ben yedim tuba cım Allah kabul etsin hayırlı evlat olsunlar inş.
saol eslemcimmm
sivaslı o sivilcelerden bizde de var valla ben bişi sürmüyorum uyuyunca kayboluyo çünkü ıkınmaktan da oluyo...bebe pudrası sadece sürüyom banyodan sonra o da azıcık