- 13 Mayıs 2009
- 3.584
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaptık mevlütü Allah kabul etsin hepimizinkini tülaycım ya.sende atlatcan inşallah.k.validem annem kociş pide tatlı ayran dağıtılacak havlular hoca falan hepsini hallettiler şükür.sünger tabak aldık mecburen napalım hazır pide yaptırdık falan.o kadar olacak artık bebişliyis bis:)slm millet bugün 20-40 olduk Allah ın izniyle banyomuzu yaptık ...ohhh bi 20 de atlattıkmı şu gıcık 40 tan kurtulcez inş.çarşamba günü de mevlüdümüz yapcez dua edin onuda atlatalım sağ salim daha da rahatlıcam valla...sıkıldım şu yoğunluktan sadeceeee oğluma odaklanmak istiyorum ıvır zıvır düşünmekten bıktım
haticecim hadi Allah ım sağ salim kurtarsın senide cnm inş.
ah be canım aynen bekliyom ama doktor 3 ay dedi.slm arkadaşlar uzun zamandır giremeyenlerdenim bende net bozuldu bizimde daha yeni yapıldı arada birde olsa girmeye calışıcam bundan sonra burdaki dertler cok tanıdık bizimde gaz sorunum var 40 ndan sonra gecer diye hep kırk bekledim ama yok gecmiyo valla 49 günlüğüz bugün itibarıle ama düzelme yok 3 ayı bekliyoruz artık :)
kızım aynen yaa bizimde 4-5 arası başlıyor öğlen 2 ye kadar yarım yamalak uyumalarla geçiyor.ama her gece bu böyle.sesli sesli yavrum uyanıyor kendine artık.bizim ufaklik yine basladi inlemeye
ne varsa su saatte 4 oldu mu bi daha bize uyku haram surekli ikinip soyleniyor
niye bu saatte basliyo her gece annamadim
4 ten sonra sabahi zor ediyorum kizlar yaaaa
sanki uykulari hic bi zaman duzene girmicekmis bu gaz hic gecmicekmis gibi geliyor artik moralim bozuluyor
valla nurse biraz daha iyi sanki ama o gün iyi ise ertesi gün feci ben anlamadım .hatta sab damlayı nurse damlatıp verdim.zinco denedim yok anam yoook.şimdi neo baby okudum burda onu alıcam.Ayyy benimkiyle aynıı seninkisi demekki. Gece 3-4 ten sonra azıyor sabaha kadar. Tabiii biizm gündüzleri de tutarsız. Sürekli ağlıyor ne yapacağımızı şaşırıyoruz. Önce zinco denedik olmadı şimdi de nurse harveys diye bir şuruba başladık. Bakalım nasıl gelecek o. Dün kırkımız da çıktı herkes kırkından sonra düzelir diyo ama benim pek umudum yok. Siz ne kullanıyorsunuz canım gaz için. Bir arkadaşım ısrarla sab- simplex önerdi. Burada kullanan var mı?
kizlar siz bebeklerinizi ne siklikta yikiyorsunuz
biz her gun yikiyoruz ama usutucez bebegi diye endise ediyorum
acaba 2 gune 1 mi yikasak
kizlar siz bebeklerinizi ne siklikta yikiyorsunuz
biz her gun yikiyoruz ama usutucez bebegi diye endise ediyorum
acaba 2 gune 1 mi yikasak
aman yan yatır baharcım yinede dikkat et Allah muhafaza.gülaycım ben de elim suya değdiğinde üşüdüğümde oluyor o elektrik çarpması canım. anlık oluyor ve geçiyor. benim oğlan da kucağımdayken ayaklarını basıyor kimi zaman itiyo kendini yukarı sıkıldığında. kafasını da genellikle tutabiliyor. gece sırtüstü yatırdım başı sağa dönüktü. sonra kalktım baktım sola çevirmiş sonra gene sağa çevirmiş. sesleri takip ediyor bi de. babanem konuştuğunda dönüp ona bakıyor falan. bizim tv baya büyük onu izliyor bazen çok komik görünüyor :)
bu arada kızlar uyurken bebişler gaz nedeniyle kıvranıyorsa yüzüstü yatırın baya azalıyor kıvranmaları. ali efe nefret ediyor öyle yatmaktan ama uykuya dalınca çeviriyorum daha rahat uyuyor. tabi gözümü üstünden ayırmıyorum o ayrı. ama baya rahatlıyor tavsiye ederim.
ebrucum ben 2 günde bir yıkıyorum.bizde bu gaz probleminden arada çok çektik...oda yedikleriminden kaynaklandığını farkettik..daha özenli yedikten sonra öyle fazla bi sorunumuz kalmadı..90 cc süt 1 ölçek mama 3 saat uyku demek alperen için..bide hamileyken topikte birisi link atmıştı isme göre ninniler şeklinde bizimki bu ninniye bayılıyor..gece uyumayın benimle ilgilenin dediği zamanlarda mp3 çalara peş peşe 8 tane bu ninniyi attım beşiğinin yanına koyuyorum hem şarkı çalıyor hemde 2 saniye aralıklarla ekranda hafif bir ışık yanıp sönüyor bizimkide hem ışık hemde şarkı sayesinde yarım saatte uyuyuyor... tavsiye ederim..ışık çok dikkatlerini çekiyor çünkü
aman yan yatır baharcım yinede dikkat et Allah muhafaza.
maşallah de canım dilini ısır.yalnız 90 cc su dicektin herhal bacım süt değil dimi?arıcam seni bayramdaki mesajını yeni anladım sen olduğunu yuh diyom kendime .tlfnla durmuyom yanında bebişin.şu andada emzirerek yazıyom yaf.
canım yan yatırmıyorum yan yatırma yastığı öööle duruyor ilk zamanlar kullandım sonra kullanmadım. sırt üstü yatıyor gece kafa sağa sola dönüyor ama korkmaya başladım kendi kafasını oynatmaya başladı diye. yan yatırsam gece 2-3 saat öyle kolları ağrımaz mı ya?
pozisyon değiştir bi sağa bi sola doktor dedi.benimkide sırtüstü yatmak istiyo dedim hatta doktora ama yok dedi.yan yatma astığı benimde duruyo.karnını sıkıyor fikrindeyim.d-vit bir yıla bitmez be yaa:) ben alim multi tabs en iyisi:)
hadi yaa bende multivitamin sanıyom zalak gibi:))))canım multi tabs da D Vitamini be ya... aynısı yani..
canım yaa maşallah aman iyi gelsinn.Slm guzel anneler bizimde gaz sorunumuz basladi gunduzleri superuyuyorduk yavas ysvas o da azaliyor sancilar yuzunden. Sab simplex bize iyi geldi gibi umarim işe yaramaya devam eder
merhaba kızlar
bıraz gecmısı okuyayım dedım de herkes uykusuzluktan muzdarıp ama ınanın 40 cıkınca duzelıo benı glum da cok aglıyordu ama duzeldı sukurler olsun aglamalar bıttı sımdı agulamalar aldı onun yerını gulucukler aldı.sabah karnı doyunp altı temızlenınce sureklı gulucuk sacıyor
40 cıkınca duzelır lafları yalan dııl ınanın
allah hepımızın bebelerıne saglık ve sakınlık versın ıns
emzirirken çok susuyorum içiyorum.geçen komşu dedi ki bebeğe gaz yapar içme emzirirken dedi.mantıklı gelmedi bana ama duyan var mı önceden böyle bişi?
ємєℓ;9459357 .!.:herkese selamlar........en sonunda nezlemizi yavrumada az da olsa bulastırdık sanırım çunku burunları tıkalı yavrumun gece agladı surekli ...emerken daha da huysuzlandı ...sabah ilk is doktora goturduk erkenden......guzelce muayene etti ozellikle pipisine baktı ucunu dar buldu surekli yukarı asagı yaparak ucunu acmamız gerektigini soyledi ve muhakkak sunnet olması gerekiyor dedi yoksa ıdrar yolu enfeksiyonu çok yasarmısız.....yarın kultur sonucumuz cıkacak duruma gore antıbıyotik vercek sanırım..........burun tıkanıklıgı ıcın gifrer verdi damlalar ıcınde en iyisi bu aklınızda olsun hıç bir yan etkisi yok ben kızımda da bunu kullanmıstım . . . .. . . . .
birde biz sarılıgımızı hala vucudumuzdan atamamısız...bunun içinde fitil verdi karacigerdeki sarılıgı vucuttan daha cabuk atmasını saglıyormus aynı zamanda gaz giderici ve agrı kesici ozelligi varmıs fitilimizin adı paranox