ebrucum ali efe bazen 5 dk emip uyuyo canım. sık sık uyandığından öyle oluyor bence. yani 5 dk emip 3 saat uyumuyor. yarım saatte uyanıp yine emiyo.bahar bi de alis sanki dunden beri daha az emiyor normalde 25 dk felan emiyordu simdi 10-15 dk da birkiyor memeyi, ufff bi de buna kafayi taktim simdi
ali efe nasil?
ємєℓ;9431030 .!.:selam kızlar kızlar bugun tahlil sonuçlarını alıp doktorumuza gosterdik kum dokuyormus benim kuzumıkınması falan ondanmıs....sık sık emzirceksin dedi su ihtiyacını oyle karsılayacak........ordan goz doktoruna gittik gozu capaklanıyordu gozyası kanallarının tıkalı olabilecegi ihtimali uzerine doktorumuz damla verdi birde masaj yapılcak gozle burun arasına . . . . . . .onun dısında hersey gayet normaldı....
kızlar doktorunuz size hiç dedimi esinizle su zaman birlikte olmaya baslayabilirsiniz diye valla ben utancımdan soramadım..benim bildigim kırkının cıkması yeterli sanırım
kızlar galıba grıp oluyorum. çocuga nasıl gecirmeden atlatırım bilmiyorum
canım emzirirken maske tak bence ve bol bol c vit ile sarımsak al... tabi pişmiş olarak.... ve nekadar az temas edersen okadar iyi ali tunayla...... arkadaşlarımdan gördüklerim kadarıyla bunları söyleyebilirim.. işallah geçmeden atlatırsınız canım ya....
çok sağol canım yaa.. yuzunu ortuyorum çocugn bendeyken..
canım çok geçmiş olsun işallah hemen atlatır bebeciğin daha fazla sıkıntı çekmeden kıyamam ben ona ya... birlikte olma konusunada gelince benim bildiğim 40 ın çıkana kadar olmaz ama sonra atış serbest diye biliyorum :)))) zaten insan aylarca adet olmuyo ama onun acısı bu 40 günde çok fena çıkıyo onun sıkıntısından şuan öyle bişiy olduğu yada olabileceği aklıma bile gelmiyo nezaman olur nolur ne eder falan filann ama uzak dursun benden şimdilik :)) gerçi insan kendiyle ve bebeğiyle uğraşırken erkeklerin eminim aklından çıkmayan bi konudur bu söylemeseler bile :))
emel gecmişl olsun canım bebeğine.sütün yarasın bebişine inşallah.
msms canım sanada gecmiş olsun.c vitamini al ama portakaldan falan uzak dur gaz yapıyor.e malum grip aşısıda yaptıramıyoruz.ben her yıl yaptırırdım.bu yıl ne olacak bakalım.
emelcim geçmiş olsun canım bebiş hemen atlatsın inşallah.çapak sorunu bizde de vardı tobrex kullandım fayda etmedi. sütümü sağdığımda pamukla iki defa sildim çokazaldı canım. bilgin olsun
emel gecmişl olsun canım bebeğine.sütün yarasın bebişine inşallah.
sagol canım ınsallah
msms canım sanada gecmiş olsun.c vitamini al ama portakaldan falan uzak dur gaz yapıyor.e malum grip aşısıda yaptıramıyoruz.ben her yıl yaptırırdım.bu yıl ne olacak bakalım.
ємєℓ;9431030 .!.:selam kızlar kızlar bugun tahlil sonuçlarını alıp doktorumuza gosterdik kum dokuyormus benim kuzumıkınması falan ondanmıs....sık sık emzirceksin dedi su ihtiyacını oyle karsılayacak........ordan goz doktoruna gittik gozu capaklanıyordu gozyası kanallarının tıkalı olabilecegi ihtimali uzerine doktorumuz damla verdi birde masaj yapılcak gozle burun arasına . . . . . . .onun dısında hersey gayet normaldı....
kızlar doktorunuz size hiç dedimi esinizle su zaman birlikte olmaya baslayabilirsiniz diye valla ben utancımdan soramadım..benim bildigim kırkının cıkması yeterli sanırım