2009 Eylül Anneleri

bahar bi de alis sanki dunden beri daha az emiyor normalde 25 dk felan emiyordu simdi 10-15 dk da birkiyor memeyi, ufff bi de buna kafayi taktim simdi
ali efe nasil?
ebrucum ali efe bazen 5 dk emip uyuyo canım. sık sık uyandığından öyle oluyor bence. yani 5 dk emip 3 saat uyumuyor. yarım saatte uyanıp yine emiyo.

geçmiş öolsun canım.. ata tez zamanda iyileşir inşallah.. doğumdan bir hafta sonra dikişleri aldırmaya gittiğimde doktorum ilişki için 5 hafta daha yasak demişti toplam 6 hafta ediyor..

emelcim geçmiş olsun canım bebiş hemen atlatsın inşallah.çapak sorunu bizde de vardı tobrex kullandım fayda etmedi. sütümü sağdığımda pamukla iki defa sildim çokazaldı canım. bilgin olsun

kızlar galıba grıp oluyorum. çocuga nasıl gecirmeden atlatırım bilmiyorum

canım emzirirken maske tak bence ve bol bol c vit ile sarımsak al... tabi pişmiş olarak.... ve nekadar az temas edersen okadar iyi ali tunayla...... arkadaşlarımdan gördüklerim kadarıyla bunları söyleyebilirim.. işallah geçmeden atlatırsınız canım ya....

çok sağol canım yaa.. yuzunu ortuyorum çocugn bendeyken..

çok sağol canım yaa.. yuzunu ortuyorum çocugn bendeyken..

kıyamam size canım yaa ne demek üzüldüm valla bu zamansız hastalığa... aman maske edin mutlaka sanılanın aksine sütten değil solunumdan geçermiş o grip illeti bebeğe... çok küçükler yani daha şimdiden ilaç bilmemne vermeden atlatırsak bu ayları iyi olur diye düşünüyorum.... nedense bendede bi ilaç v doktor fobisi oluştu beliz doğduktan sonra herkesede böyle yaklaşıyorum.. abartıyosam kusura bakmayın arkadaşlar lütfen.. (

haklısın canım bende bi yandan onu dusunuyorum çocukla ugrasmaktan yorgun ve uykusuz oluyoruz ben yataga yattıgımda sızıp kalıyorum uyanmasın die yalvarıom resmen e esimde oyle bu gidisle biz zor birlikte oluruz :) nerdeyse 1 yıl oldu diyorum kendi kendime :)) sanırım bi sure daha gececek

gamzecım hepımız aynıyız herseyı ılacız atlatma cabasındayız. kucucuk vucutlar bitkisel olsa bile ilaç mumkun oldugunca kullanmama gayretındeyız.

çocugu tutarken bıle sırtını gogsume yaslıyorum sırf solugumu almasın diye

emel gecmişl olsun canım bebeğine.sütün yarasın bebişine inşallah.

msms canım sanada gecmiş olsun.c vitamini al ama portakaldan falan uzak dur gaz yapıyor.e malum grip aşısıda yaptıramıyoruz.ben her yıl yaptırırdım.bu yıl ne olacak bakalım.

kızlar arkadasımdan öğrendim sizinle paylaşmak istedim.gaz yapacak yiyecekler yerseniz ardından 1-2 bardak rezene içerseniz işe yarıyormuş.gaz yapmazmış.

emelcim[/Bbebeğin için çok geçmiş olsun benim kızımda 2 günlük ken kum dökmüştü
ilişki konusunda benim dr.um doğumdan 1 hafta muayneye gittiğimde 1 buçuk yasak demişti yani 40 ın çıkana kadar sanırım gamzenin de dediği gibi
meryemim çok geçmiş olsun canım bende atlattım gribi çok kötüydüm 15-20 gün önce kızımda daha çok küçüktü boğazlarım falan çok kötüydü ben augmentin aldım hem kadın doğum dr.um hem çocuk dr.umuz bir sakıncası yok içebilirsin dedi çabuk atlattım ben çok şükür

canım bana jınekologum yaptır dedı. emzırecegın ıcın bagısıklıgın düşebilir mutlaka yaptır dedı

sağol emsal canım sana da çok geçmiş olsun. inşallah ilerlemeden atlatırım bende.ilaç kullanmam gerekmez.

emelcim geçmiş olsun canım bebiş hemen atlatsın inşallah.çapak sorunu bizde de vardı tobrex kullandım fayda etmedi. sütümü sağdığımda pamukla iki defa sildim çokazaldı canım. bilgin olsun

tesekkur ederim canım...ben ilk baslarda oyle yaptım sutumle sildim faydası olmadı....insallah faydası olur damlanın ve masajın....

canım ben su anda oyleyim nezle olmusum....odum kopuyo oglana gececek diye...evde sırayla herkes geçirdi en son ben oldu.....surekli limon yiyorum adacayı ve ıhlamur kullanıyorum

selam kızlar bugün kadın doğumcuya gittim
göğüslerimdeki ağrı için
mastit olabilirmi diye şüphelendim
muayene etti, çok şükür değilmiş, sevindim, içim rahatladı valla
ateşlenme ve göğüslerde kızarıklık olursa gel iltihaplanma olabilir dedi

kızımın yüzündeki sivilceler boynunda ve kulak arkasında da çıktı
sarı sarı irin döküyor ve acayipte kokuyor
diken diken sanki sivilceleri
pazartesi günü gitcem doktora, içim gidiyor valla yaa
kayınvaldem şimdi zeytin yağıyla bi güzel yağladı kızımı
güreşçiler gibi oldu
böyle sivilce döken varmı acaba yaa

Çok geçmiş olsun Emelcim umarım kısa zamanda atlatır miniğin ahh kıyamam ben ona. Bu arada canım çapaklanma nasıl birşey sabahları bizimkinde de oluyor çapak olması normal değil mi zaten uykudan sonra? Benim doktorum 8 hafta sonra ilişkiye izin verdi.

Meryemcim sana da geçmiş olsun inşallah hafif atlatırsın...

kızlaaaarr nasılsınız bakalımmmmmmmmm...
benimki emiyo uyuyo dalamıyo vızıklıyo hadiii baştan başlıyoruz emmeye öfff...
bide dikip gözlerini beni izliyo uyumuyo bi süre....
fenalıklar bastı anaaaammmmmmm.......
eee sizde nevar neyokk???????????

bu arada benim doktor cincellikle ilgili bişiy söylemedi!!!!
dur koşayımda kocama cinsel hayatımızın bittiğinin müjdesini vereyim :))))))))))))))))))))))))))))))

gamzecim bizim oglan cok fena
bugun surekli gaz sancisi cekiyor hic uyumadi aglyor acikli ackli
kolik olcak diye korkuyorum
nasil gecicek su 3 ay valla bilmiyorum cok zor geciriyoruz biz
gece uykularimiz yok denecek kadar az sabahlari zombi seklinde oluyorum
eee gunduz uyusa hadi neyse insan yine isini gucunu yapar yemek felan yapar yer di mi yok gunduzde en fazla yarim saat 45 dk uyuyor basliyor vik viklamaya
allahim yardimcimiz olsun valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…