2009 Eylül Anneleri

kıyamam ben ona yaa Allahım neden şu gazın bi çaresi yok yaa hem bebeler helak oluyo hem anneler ya...... Allah yardımcın olsun tatlım sağlıklarında bi dert olmasın hastane dr görmesinlerde bunada şükür ne diyelim... ((

birebir aynısı bende de var canım
artık uyusada bende kestirsem diye bakıyorum
tam çocuk uyuyor bende kafayı koyuyorum ya kapı çalıyor yada telefonlar
gelde çıldırma

aynen yaaa kapıdan telefondan nefret ettim inan.. ne gelen hemen gidiyo nede arayan kapatıyo car car bizim kız bööle bizim oğlan şööle diye anlatan anlatana... bende zaten o hikayeleri dinleyebilmek için doğumu dört gözle beklemiştim.... uykuyu nezaman düzene sokucaz bilmiyorum... ama bırakırım uyuyana kadar ağlarsa ağlasın ama o işin zamanı nezaman bi bilsem.....varmı içinizde doktoruna filan soran.. uyku nezaman düzene sokulabilir tarafımızdan...???????

ya aynı şey bendede oldu canım... önce akıntı gibiydi şimdi kanamaya çevirdi noluyo anlamadım ben ya... bugünde kontrolüm vardı aslında 21. günümüzdü ama kayınpeder yüzünden eşimle aram yine açık olduğundan gidemedik... işallah ters bi durumum yoktur... soracaklarımda vardı ama nerde bulucam doktoruda sorucam...

canım maşallah Allahım sağlıkla huzurla büyütmek kısmet etsin bebişinizi size.... çok tatlı ya naıslda masum uyuyo melekler gibi canım benim....

ємєℓ;9435302 .!.:
sagol dilekcim ....bizim capaklanma aglayın ıkındıkca oluyor canım surekli yani.......kırpıklerinde var ve yapıs yapıs oluyor....dogumdan sonra 8 hafta demi canım yoksa 40 cıktıktan sonra mı

Anladım canım bizimkisi öyle değil hani uyanınca bizde de olur yaa aynı onu gibi azıcık birşey oluyor bazen. Evet canım doğumdan sonra 8 hafta.

Benimde aynısı olmuştu tatlım 1 haftada bitmişti sonra 10. gece öyle yoğun bir kanamam oldu ki sonra biz süre daha ara ara devam etti ve bitti ama doktorum bunların normal olduğunu söyledi.

Aynen canım artık bende öpmüyorum zor tutuyorum kendimi ama ne yapayım geçsinler diye. Bu arada sakın pudra kullanma bu isilikler için iyi değilmiş cildin nefes almasını engelliyormuş pudrayı hiç önermiyorlar.

Canım yaa aynı durum bende de var nerdeyse 2-3 haftadır , ellerim mahvoldu yakında dermotolaga gideceğim sanırım egzama başlangıcıymış benimki de çok yıkamaktan kaynaklandı bende üstüste 4 kez kaka alan tekim sanıyordum:)))

dilekcim bunu hep bende dusunmustum hatta blog yapayım dedim ama beceremem diye kaldı...harika dusunmussun bende uyeyim zaten oraya bi deniim bakalım olmassa senden yardım alırım...ay ilerde tanıssalar ne guzel olur degil mi :)

kızlar d vitamin damlasına başladınızmı günde kaç damla veriyosunuz ben ilk oğluma 15.günde başlamıştım ama burdaki dr bişi vermedi ben alıp başlasammı acaba bizdede aynı gaz sancıları ve uykusuz geceler bide göğüs yaraları var herkesin sorunu aynı sanırım allah yardımcımız olsun yani göğsümün acısı sezeryan dikiş acısını geçti emzirirken elimi ısırıyom

ємєℓ;9440282 .!.:
dilekcim bunu hep bende dusunmustum hatta blog yapayım dedim ama beceremem diye kaldı...harika dusunmussun bende uyeyim zaten oraya bi deniim bakalım olmassa senden yardım alırım...ay ilerde tanıssalar ne guzel olur degil mi :)

Evet yaa blog yapmayı bende çok istedim ama onu sürekli güncel tutabilecek zaman bulup bulamayacağımdan endişeleydim sonra bu siteyi buldum dedim bari böyle bir hatıra kalsın. Hakikaten yaa bakarsın büyüdüklerinde arkadaş olur bizimkilerin hepsi kavga ederlermiş bugüne kadar hiç sorun yaşamayan bizler çocuklar için kavgalar edermişiz. kaydirigubbakcemile3

süper olmuş canım çok beğendim

Çok teşekkürler canım monovit damlayı bende 2. haftadan sonra kullanmaya başladım hergün 3 damla veriyoruz. Bence sende başla çünkü d vitaminini anne sütünden alamıyorlar biliyorsundur.

selam kıslar minik kızı tam uykuya dalıyo gaz agrısından aglıyo uyanıyo tüm günümüz nerdeyse bömyle geçiyo günde 3kez öetsil veriyom ama fayda etmiyo sanırım fikri olan varmı bu konuda bebegşim gaz sorunlu bebek olarak dogdu zaten doktorum çok ugraşıcan bubebekle demişti

emelcim adaçayı sakın içme. biz eğitim gittiğimiz zaman cıkısta emzırme eğitmenine benım hamılelıkten once prolaktınımın çok yuksek oldugunu bunun sutumu nasıl etkıleyecegını sordum. çok fazla gelme ıhtımalı var dedı. eger senı yoracak kadar çok gelırse adacayı iç bırde lahana yapragını buzlukta sogut gogsune sar demişti. bunlar sütü azaltır demişti aklında olsun.. kullanma adaçayını. benımde hastalıklarıma en ıyı gelen cay adacayıdır.

yaaa kizlar kuzumun yuzundekiler hala gecmedi
doktor birseyde kullandirmadi. ben bu sabah sutumden sagip yuzune surdum belki iyi gelir

canım çok takılma. ınan benımkının de berbat durumda. hergun bır yerı çok aşırı döküyor. banyo yaptıktan sonra daha rahatlıyor.ertesı gun neredeyse gecıyor. ben hastaneden cıkmadan uyarmıslardı heryerınde cıkacak bu dıye. ostorojen hormonundan dedı. annemlerın yorumu da çocuk deri değiştiriyor diyorlar. herkesde oluyor. o canını sıkmasın. neo baby i arastırmıssın. ben gercekten memnunum ebru. tum gun kakasını yapmasa akşam içirsem bır sure sonra yapıyor çocuk. duzenlı kullanmaya basladım dr ızın verdı 20 gunu gectı dıye. ben yınede 6 saatte bır vermıyorum ama gunde 2 kez kesın verıyorum. çocuk daha rahat. umarım alide de işe yarar da rahatlar kuzucuk..

saol meryemcim bizde alicaz neo babyden
dunden beri emzirme sonrasi alis yediklerinin bir kismini kusuyor normal mi bu
aranizda bebegi kusan var mi?

elbette canım bızımkı de kusuyor. merak etme kustugu süt. çok emınce agzında kalanı dısarıya cıkarıyor. üşütmüşsse kesik süt gibi kusarmıs. bende henuz olmadı çok sukur. ona dıkkat et. aldıgı sütü aynen çıkarıyorsa korkma..

ebrucum bizimkide oburluk yapıp fazla emince kusuyor merak etme...

bende 15.günden sonra kullanmaya başladım..doktor öyle dedi..
gögsün eğer çatlağından dolayı acıyorsa ben 2 gün boyunca emzirmeyip sütü sağarak biberonla vermiştim..sıcak havluyuda koyunca sütün akışı daha iyi olmuştu.bu sürede çatlak kreminide sürdüm ve 2 gün sonra problem kalmamıştı bu sorunumdan..

kızlar bi srum olucak kaç numara bez kullanıyorsunuz???? ve bebeğiniz kaç kilo?

merhaba kızlar.
2009 eylül annelerinin son bebişini inşallah yarın 11 günlük gecikme ile kucağıma almaya saat 8:30 da gideceğim. Doktorum oğlumun durumuna baktıktan sonra eğer uygunsa suni sancı denenecek uygun değilse sezeryana gireceğim her ikisine de hazırım galiba sadece bol bol ağlıyorum:gitme: kafamı meşgul etmeye çalışıyorum. Akrabalarımız hep dışarıda bu yüzden pasta işine verdim kendimi çayın yanına yenir diye:) herşeylerimiz hazır.
Resimlerini eklerim en kısa zamanda dualarınızı bekliyorum. Bunca sabırdan sonra inşallah oğlum ne kendini ne beni ne de doktorumuzu fazla yormadan gelir.

canım hakkınızda hayırlısı neyse o olsun...eğer sezeryanda olursa sıkma canını..bende başından beri normal dedim durdum..oğlum sezaryanla gelmek isteyince mecbur onu olduk...zaten bebeğini kucağına aldıktan sonra ne şekilde doğum yaptığını bile düşünöüyorun..o duygu herşeye bedellBu arada canım hiç ağlama..bol bol dua et....
Bu arada seninn oğlan bu kadar geç geldiğine baya inatçı olucak annesii yandınnkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

evet canım hayırlısı diyorum. kesinlikle doktorum normal olmaz derse inat etmem. riske sokamam canlarımızı. ameliyat önlüğümü giydiğim gibi yatarım. evet canım önemli olan oğlumun sağlıkla kucağımda olması yüzünü göreyim koklayayım öylesine merak ediyorum ki. ağlamak elimde olmayan birşey pıtır pıtır dökülüyor. bugün evlilik yıldönümümüz galiba onun da heyecanı var üzerimde:)
farkındayım bayağı inatçı olacak e anne de baba da inatçı olunca çocuk ne yapsınkaydirigubbakcemile3 desteğin için çok teşekkür ederim canım. Rabbim sizlere ve bebeklerinize sağlık versin inşallah.

emelcim en son emzirdiğin göğüsten tekrar emzirmeye başlayacaksın tatlım, doktorumuz öyle demişti...

ebrucum yazdıklarını okuyunca içim parçalandı tatlım, umarım biran önce kurtulursunuz tatlım bu gaz illetinden.... bizimkide ıkınıyo ama ağlaması nadir maşallah diyim ya, ama uyku sorunu bizde de var...

ebrucum nurse harveys mi ne 1 aylıktan sonra doktorumuz gaz için eğer metsil geçirmezse ona başlayın dedi tatlım.... bitkisel şurup... karnına sıcak havlu koyup kolunun üstüne yüzüstü yatırırp arkadan pışpışla dedi son çare....

yüzündekileri dert etme tatlım, bebeklerde oluyo. biz artık evde olmaktan sürekli bebekleri inceler olduk. benimkinin de kulaklarının arkası kabuk kabuk bir ara ona takmıştım, bir arada karnının sağ tarafı daha büyük gibi geliyodu ona takmıştım... zaten manyağın tekiyim, iyice manyaklaştım Rüzgardan sonra :.....................)

bir de bizimk iki güne bi kusuyo, bazen az emdiğinde ben ağzına memeyi zorla vermeye çalışıyorum öğürüp boşaltıyor, bazen de yatırdığımda bir bakıyorum yattığı yeri göl etmiş oluyor kusmuğuyla. geçen gece yarısı üzerime kustu tam bir çay bardağından fazlaydı kustuğu ne üstüm kaldı ne altım, içtiğini cork boşalttı üstüme.... sen fazla takma ebrucum bunların hepsi normal, daha kimbilir neler görecez neler. ben de şuan en çok kalça ultrasonundan korkar oldum, acaba sonuç nasıl olacak diye... illa kafaya bişeyler takılacak yani...

canım hayırlı haberlerini bekliyoruz. Allah gönlüne göre verir inşallah doğum şeklini. bebeğini inşallah sağlıkla kucağına alırsın tatlım...

canım bebeğim yaklaşık 3300 ve huggiesin 3-6 kilosunu kullanıyorum, büyük geliyo ama ben huggiesin yeni doğanını da kullandım ama o da büyüktü, arada çok fark yoktu. arada bir çişi kaçıyo ama napıyım, diğeri de büyük geliyo niye ona o kadar para veriyim, çok pahalı yeni doğanlar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…