gamzecim bizim oglan cok fena
bugun surekli gaz sancisi cekiyor hic uyumadi aglyor acikli ackli
kolik olcak diye korkuyorum
nasil gecicek su 3 ay valla bilmiyorum cok zor geciriyoruz biz
gece uykularimiz yok denecek kadar az sabahlari zombi seklinde oluyorum
eee gunduz uyusa hadi neyse insan yine isini gucunu yapar yemek felan yapar yer di mi yok gunduzde en fazla yarim saat 45 dk uyuyor basliyor vik viklamaya
allahim yardimcimiz olsun valla
birebir aynısı bende de var canım
artık uyusada bende kestirsem diye bakıyorum
tam çocuk uyuyor bende kafayı koyuyorum ya kapı çalıyor yada telefonlar
gelde çıldırma
ya aynı şey bendede oldu canım... önce akıntı gibiydi şimdi kanamaya çevirdi noluyo anlamadım ben ya... bugünde kontrolüm vardı aslında 21. günümüzdü ama kayınpeder yüzünden eşimle aram yine açık olduğundan gidemedik... işallah ters bi durumum yoktur... soracaklarımda vardı ama nerde bulucam doktoruda sorucam...kızlar slm..nasılsınız biz iyiyiz arada gaz sancılarımız olsada allaha şükür bi problemimiz yok.sadece sütüm az geliyo kuzuma bende mama veriyorum bu arda sormak istedigim bişey var...ben sezeryan olalı 16 gün oluyor...kanamam 4 - 5 gündür yoktu hiç.bitti sanıyordum.ama bugun bayagı bi çok kanamam oldu...halada var kanamam...normalmi acaba...:uhm:
BUDA 24GÜNLÜK ZEYNEB ADA BİRİCİK KIZIM
[URL="http://www.resimupload.com/ds568824288_Resim_175.html"][/URL]
ємєℓ;9435302 .!.:sagol dilekcim ....bizim capaklanma aglayın ıkındıkca oluyor canım surekli yani.......kırpıklerinde var ve yapıs yapıs oluyor....dogumdan sonra 8 hafta demi canım yoksa 40 cıktıktan sonra mı
kızlar slm..nasılsınız biz iyiyiz arada gaz sancılarımız olsada allaha şükür bi problemimiz yok.sadece sütüm az geliyo kuzuma bende mama veriyorum bu arda sormak istedigim bişey var...ben sezeryan olalı 16 gün oluyor...kanamam 4 - 5 gündür yoktu hiç.bitti sanıyordum.ama bugun bayagı bi çok kanamam oldu...halada var kanamam...normalmi acaba...:uhm:
canımmm dikkat et ve öpme bebişini..bizde öpemiyiz yüzündeki sivilcelerden artçak die
cnm geçmiş olsun sanadaaynen cnm bnm pşamda da çok var ilaç yazdı dr ama almadım cildi çok hassas die bebepudrası aldım bugün dalin in onu denicem bakalım
hamdolsun canım benim oğlumda da gaz sancısı varken sadece kucağımda uyuyo bırakınca uyanıyo inan babasının kucağında bile susmuyo artık bi bende susuyo kokumu tanıyormu ne ???böle geçicek bu dönem sanırım ama..allah başka dert vermesin....benim ellerim çok kötü oldu yıkamaktan bebişe pis ellerle dokunmayım die bu akşam çok yanıyo çatladı sanırım krem sürsem yine yıkıyom.bazen altını 4 kez arkası arkasına alıyom elimi yıkayıp durmaktan...Allah yardımcımız olsun inş. canımmm
Kızlar bu aralar kızıma ait bir sayfa oluşturmaya çalışıyorum, sizinle de paylaşmak istiyorum.Henüz tamamlanmadı ama belki sizde yaparsınız bebelerimiz ordanda arkadaş olurlar:)))
Defne Su Uslu - AguAgu.com Yeni Nesil Bebek Günlüğü
ємєℓ;9440282 .!.:dilekcim bunu hep bende dusunmustum hatta blog yapayım dedim ama beceremem diye kaldı...harika dusunmussun bende uyeyim zaten oraya bi deniim bakalım olmassa senden yardım alırım...ay ilerde tanıssalar ne guzel olur degil mi :)
süper olmuş canım çok beğendim
kızlar d vitamin damlasına başladınızmı günde kaç damla veriyosunuz ben ilk oğluma 15.günde başlamıştım ama burdaki dr bişi vermedi ben alıp başlasammı acaba bizdede aynı gaz sancıları ve uykusuz geceler bide göğüs yaraları var herkesin sorunu aynı sanırım allah yardımcımız olsun yani göğsümün acısı sezeryan dikiş acısını geçti emzirirken elimi ısırıyom
ємєℓ;9434327 .!.:tesekkur ederim canım...ben ilk baslarda oyle yaptım sutumle sildim faydası olmadı....insallah faydası olur damlanın ve masajın....
canım ben su anda oyleyim nezle olmusum....odum kopuyo oglana gececek diye...evde sırayla herkes geçirdi en son ben oldu.....surekli limon yiyorum adacayı ve ıhlamur kullanıyorum
yaaa kizlar kuzumun yuzundekiler hala gecmedi
doktor birseyde kullandirmadi. ben bu sabah sutumden sagip yuzune surdum belki iyi gelir
saol meryemcim bizde alicaz neo babyden
dunden beri emzirme sonrasi alis yediklerinin bir kismini kusuyornormal mi bu
aranizda bebegi kusan var mi?
ebrucum bizimkide oburluk yapıp fazla emince kusuyor merak etme...saol meryemcim bizde alicaz neo babyden
kızlar d vitamin damlasına başladınızmı günde kaç damla veriyosunuz ben ilk oğluma 15.günde başlamıştım ama burdaki dr bişi vermedi ben alıp başlasammı acaba bizdede aynı gaz sancıları ve uykusuz geceler bide göğüs yaraları var herkesin sorunu aynı sanırım allah yardımcımız olsun yani göğsümün acısı sezeryan dikiş acısını geçti emzirirken elimi ısırıyom
merhaba kızlar.
2009 eylül annelerinin son bebişini inşallah yarın 11 günlük gecikme ile kucağıma almaya saat 8:30 da gideceğim. Doktorum oğlumun durumuna baktıktan sonra eğer uygunsa suni sancı denenecek uygun değilse sezeryana gireceğim her ikisine de hazırım galiba sadece bol bol ağlıyorum:gitme: kafamı meşgul etmeye çalışıyorum. Akrabalarımız hep dışarıda bu yüzden pasta işine verdim kendimi çayın yanına yenir diye:) herşeylerimiz hazır.
Resimlerini eklerim en kısa zamanda dualarınızı bekliyorum. Bunca sabırdan sonra inşallah oğlum ne kendini ne beni ne de doktorumuzu fazla yormadan gelir.
canım hakkınızda hayırlısı neyse o olsun...eğer sezeryanda olursa sıkma canını..bende başından beri normal dedim durdum..oğlum sezaryanla gelmek isteyince mecbur onu olduk...zaten bebeğini kucağına aldıktan sonra ne şekilde doğum yaptığını bile düşünöüyorun..o duygu herşeye bedellBu arada canım hiç ağlama..bol bol dua et....
Bu arada seninn oğlan bu kadar geç geldiğine baya inatçı olucak annesii yandınnkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
saol meryemcim bizde alicaz neo babyden
merhaba kızlar.
2009 eylül annelerinin son bebişini inşallah yarın 11 günlük gecikme ile kucağıma almaya saat 8:30 da gideceğim. Doktorum oğlumun durumuna baktıktan sonra eğer uygunsa suni sancı denenecek uygun değilse sezeryana gireceğim her ikisine de hazırım galiba sadece bol bol ağlıyorum:gitme: kafamı meşgul etmeye çalışıyorum. Akrabalarımız hep dışarıda bu yüzden pasta işine verdim kendimi çayın yanına yenir diye:) herşeylerimiz hazır.
Resimlerini eklerim en kısa zamanda dualarınızı bekliyorum. Bunca sabırdan sonra inşallah oğlum ne kendini ne beni ne de doktorumuzu fazla yormadan gelir.
ebrucum bizimkide oburluk yapıp fazla emince kusuyor merak etme...
bende 15.günden sonra kullanmaya başladım..doktor öyle dedi..
gögsün eğer çatlağından dolayı acıyorsa ben 2 gün boyunca emzirmeyip sütü sağarak biberonla vermiştim..sıcak havluyuda koyunca sütün akışı daha iyi olmuştu.bu sürede çatlak kreminide sürdüm ve 2 gün sonra problem kalmamıştı bu sorunumdan..
kızlar bi srum olucak kaç numara bez kullanıyorsunuz???? ve bebeğiniz kaç kilo?