2009 Eylül Anneleri

yaaaa kızlar kremin adını sormuşsunuz ama almadım almıcam sanırım çok hassas nasılsa geçicek bişi sürmek istemiyorum o yüzden almadım reçetedeki ismide okuyamıyorum size vermek için ama

kızlarr herkese merhaba.. burasıda dert topiği giib oldu ama benim göğüsler tekrar yara oluyo gliba yaaa ((

yaaaa kızlar kremin adını sormuşsunuz ama almadım almıcam sanırım çok hassas nasılsa geçicek bişi sürmek istemiyorum o yüzden almadım reçetedeki ismide okuyamıyorum size vermek için ama

Boşver Tülaycım alma zaten bu tarz kremler kortizonlu oluyormuş ve çok çok mecbur kalmadıkça kullanmamak gerekirmiş, sağlık ocağındakilerin zaten pek birşey bildikleri yok ne varsa yazıyorlar...Biliyorsun aynısı defnede de var geçen bir yerde okudum annenin sütü eğer yağlıysa da bebekte bu tarz şeyler olurmuş bugün abimin eşi de aynı şeyi söyledi. Bebeğin bünyesi bu yağa zamanla alışıyor ve o sivilceler kayboluyormuş.alkisalkisalkis

aynen dilek çim bende o yüzden almıcam zaten uyuyunca bile oğlum yok oluyolar nerdeyse sadece hareket halindeyken bayağı kızarıyo

sagolun kizlar dayanmak zor oldu ama zafer benim olduuuuuuuuuu:lepipuyorumnanaktanopuyorumnanaktan biliyorsunuz encok normal dogumu isteyenlerden biriydim dogum oykusu topigine yazarim oglusumun dogum surecini
allahhhhh hepimizin beebeklerini devlete vatana hayirli, gelecekleri parlak,kismetleri bol yapsinnnnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım geçmiş olsun çok evet karbonatlı suyla temizle çünkü bebeğede acı veriyormuş o pamukçuk olayı.. iNGİLtereden gelen kıyafetler early days mi? markası yani?

tubacım next markası ne kadar ciciler ya, tr yede açılsa artık next....

gulaycim next istanbulda var
istinye park icinde bulabilirsin magazasini

bu arada benim kuzu bu gcede uyumadi arkadaslar yaaa ne yapsak fayda etmiyor su gaz sancilarina butun gece ikindi durdu
cikardigi seslerde cok yuksek ve acikli gelde uyu zaten
nolcak boyle uykusuz uykusuz anlamadim
aksamlari saat 6 bucuk 7 dedin mi bir uyuyor 3-4 saat bu uykuyu geceye kaydirmanin bir yolu yok mu yaaaa

ebrucum ya aynı sorunu ben de yaşıyorum canım. akşam 6-7 gibi bir vuruyor kafayı adam 10-11 gibi uyanıyor sonra delik delik azcık uykular ıkınmalar sıkınmalar... bugün karar verdim 8 den sonra uyku yok ona. iyice yorulsun ki gece uyusun dimi ya...

kızlar dün eşim adaçayı (acı elma) yağı aldı. sürüyorum her altını açtığımda ama banamısın demedi. hala ıkınıyor yavrum ya. 40 ı çıkınca geçecek dimi kızlar ya. içim gidiyor oğlum sancı çektikçe. elimden de bişey gelmiyor.

baharcim ayni durumdayiz canim yaaaa
gece 2 den beri daha yeni uyuya kaldi surekli ikindi morardi agladi
bende caresiz kaliyorum eczaneden yagaldk onu suruyruz birde om-x diye bir gaz ilaci aldik artik son care onu vrdik sabah altida yok banamsin demedi tabi gunde 4 kez diyor belki duzenli kullaninca fayda ediyordur ama korkuyorum bunlar kucucuk bunyesine zarar verecek diye ((
bende 40 i cikinca gecsin diye dua ediyorum ama oyle olmayan bir suru de ornek var 6 ay hatta 8 ay bu gaz sancilarini ceken arkadaslarim var insallah oyle olmaz bizim kuzucuklar
artik surekli uyanik olunca her sabah ezaninda dua ediyorum nolur gecsin bu kadar aci cekmesin diye

yuzunde de sivilceler var hala gecmedi tum bunlar kendimi cok yetersiz hissetmeme yol aciyor sanki bakamiyorum caresi varda ben bilmiyorum gibi hissediyorum
zaten bu uykusuzluk ve yorgunlukla depresyona gormemek adeta mucize
rabbim bizi korusun

ebrucum ali efenin de yüzünde var o sivilce gibi şeylerden. çıkıp çıkıp geçiyor canımcım. çok takma bence. ama bu sancısı beni de çok üzüyor ben de hep dua ediyorum canım. ben de metsil ve zinco aldım. düzenli vermiyorum çok ıkınırsa veriyorum canım. zincoyu ilk aldığım gün düzenli verdim yok o da fayda etmedi canım. sen muskat da vermiştin o nasıl etkiledi mi peki?

Canım prş günü bende aldırdım eşime eczaneden ama ona tatlı elma yağı vermişler kullandık ama bir işe yaradığını sanmıyorum. Umarım kısa zamanda atlatırsınız bu sancıları bazen bizde yaşıyoruz ama dayanılmayacak boyutta değil çok şükür.

baharcim muskat ise yaramisti en azindan baya bir uyudu verdigimizde ama kakasinin rengi degistigi icin ben bi daha cesaret edemedim vern=meye
bizimde gaz sancilarimiz dun geceden beri tavan apti yaaaa
20.gunden sonra artar diyorlardi dogru galiba
bugun tam 21 gunluk olduk

canım aktar eşime bebeğin gaz sorunu için mi diye sormuş onun için vermiş. aman maşallah dilini ısır dilekcim. inşallah hiç olmasın sancılarınız çünkü gerçekten zor.

bizim 1 ayımız doldu bugün. pazartesi doktora gidince sorcam bakalım daha etkili bişiler biliyormu? muskatı da sorayım bakalım doktora. allahtan yavrum iki vıyaklıyor memeyi alınca susuyor bir de bütün gece ağlasa ben de oturur ağlarım herhalde ya. herşeyi bu kadar pozitif atlatmışken bu yorgunluk ve uykusuzluk yüzünden ben de bunalıma girmekten korkuyorum ya. hiçbirşey yapmak gelmiyo içimden

bahar bi de alis sanki dunden beri daha az emiyor normalde 25 dk felan emiyordu simdi 10-15 dk da birkiyor memeyi, ufff bi de buna kafayi taktim simdi
ali efe nasil?

kızlar ben neo baby kullanıyorum dr umuzla konustum artık 20 gunu gectıgıne gore duzenlı kullan dedı. bıraz daha rahat kuzum. bırde yuzustu yatırın daha rahat gaz cıkarıyorlar. bızde ıse yarıyor umarım sızdede yarar..

ebru az emmesini kafana takma. alitunada yapıyor zaman zaman bunu. az emınce daha sık emıyor sadece. çocuk yorgunsa memede uyuyup kalıyor. ben gazını cıkarırken uyanırsa tekrar aynı memeyı verıyorum devam edıyor. uyanmazsa yetti diye düşünüyorum

selam kızlar kızlar bugun tahlil sonuçlarını alıp doktorumuza gosterdik kum dokuyormus benim kuzum ıkınması falan ondanmıs....sık sık emzirceksin dedi su ihtiyacını oyle karsılayacak........ordan goz doktoruna gittik gozu capaklanıyordu gozyası kanallarının tıkalı olabilecegi ihtimali uzerine doktorumuz damla verdi birde masaj yapılcak gozle burun arasına . . . . . . .onun dısında hersey gayet normaldı....

kızlar doktorunuz size hiç dedimi esinizle su zaman birlikte olmaya baslayabilirsiniz diye valla ben utancımdan soramadım..benim bildigim kırkının cıkması yeterli sanırım

gulaycım bisey sorcam canım...simdi mememizin birini verdik saat 2 de emmeye basladı 15 dk emdi uyudu sonraki saatler içinde yanı 3 saat içinde yine uyandıgında aynı meme mi verilecek? bunu doktoruna sorar mısın canım? . . . . .çunku sutun kaliteli kısmı ortalarına dogruymus..yani 3 saat gecince diger meme diye biliyorum ben

canım çok geçmiş olsun işallah hemen atlatır bebeciğin daha fazla sıkıntı çekmeden kıyamam ben ona ya... birlikte olma konusunada gelince benim bildiğim 40 ın çıkana kadar olmaz ama sonra atış serbest diye biliyorum :)))) zaten insan aylarca adet olmuyo ama onun acısı bu 40 günde çok fena çıkıyo onun sıkıntısından şuan öyle bişiy olduğu yada olabileceği aklıma bile gelmiyo nezaman olur nolur ne eder falan filann ama uzak dursun benden şimdilik :)) gerçi insan kendiyle ve bebeğiyle uğraşırken erkeklerin eminim aklından çıkmayan bi konudur bu söylemeseler bile :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…