Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaaaa kızlar kremin adını sormuşsunuz ama almadım almıcam sanırım çok hassas nasılsa geçicek bişi sürmek istemiyorum o yüzden almadım reçetedeki ismide okuyamıyorum size vermek için ama
Boşver Tülaycım alma zaten bu tarz kremler kortizonlu oluyormuş ve çok çok mecbur kalmadıkça kullanmamak gerekirmiş, sağlık ocağındakilerin zaten pek birşey bildikleri yok ne varsa yazıyorlar...Biliyorsun aynısı defnede de var geçen bir yerde okudum annenin sütü eğer yağlıysa da bebekte bu tarz şeyler olurmuş bugün abimin eşi de aynı şeyi söyledi. Bebeğin bünyesi bu yağa zamanla alışıyor ve o sivilceler kayboluyormuş.alkisalkisalkis
Demetcim canım öncelikle rabbim güle güle büyütmeyi nasip etsin kuzunu. Bu günlerde geçecek tatlım umarım bebişin kısa zamanda kendini toplayıp annesinin kollarında olacak dualarımız seninle ve erdenayınla canım.
Gülaycım geçmiş olsun yaa doktorunuza sanırım dediğin gibi nazar değdirdin kadına:))) Emsal geçen hafta izmirde bir doktora gitmişti onun doktoru ilk 4 ay vişne suyu yok demiş ama yine de net bilmiyrooum canım...
merhaba kızlar. ay bizim ıkınmalarımız sancılarımız devam ediyor ya. yarımşar saatlik delik deşik uykularımız var nurtopu gibi
tülaycım o kızarıklıklar bizde de var canım. birgün oluyo ertesi gün geçiyo başka yerde oluyor. alnımız da isilik gibim sanki.
eminecim geçmiş olsun canım ya. ah şu göğüsler walla çok zor ya.
demetcim hayırlı uğurlu olsun evladın canım. walla iyi dayanmışsın.
canım geçmiş olsun çok evet karbonatlı suyla temizle çünkü bebeğede acı veriyormuş o pamukçuk olayı.. iNGİLtereden gelen kıyafetler early days mi? markası yani?
kızlar dün eşim adaçayı (acı elma) yağı aldı. sürüyorum her altını açtığımda ama banamısın demedi. hala ıkınıyor yavrum ya. 40 ı çıkınca geçecek dimi kızlar ya. içim gidiyor oğlum sancı çektikçe. elimden de bişey gelmiyor.
Canım prş günü bende aldırdım eşime eczaneden ama ona tatlı elma yağı vermişler kullandık ama bir işe yaradığını sanmıyorum. Umarım kısa zamanda atlatırsınız bu sancıları bazen bizde yaşıyoruz ama dayanılmayacak boyutta değil çok şükür.
baharcim muskat ise yaramisti en azindan baya bir uyudu verdigimizde ama kakasinin rengi degistigi icin ben bi daha cesaret edemedim vern=meye
bizimde gaz sancilarimiz dun geceden beri tavan apti yaaaa
20.gunden sonra artar diyorlardi dogru galiba
bugun tam 21 gunluk olduk
ємєℓ;9431030 .!.:selam kızlar kızlar bugun tahlil sonuçlarını alıp doktorumuza gosterdik kum dokuyormus benim kuzum ıkınması falan ondanmıs....sık sık emzirceksin dedi su ihtiyacını oyle karsılayacak........ordan goz doktoruna gittik gozu capaklanıyordu gozyası kanallarının tıkalı olabilecegi ihtimali uzerine doktorumuz damla verdi birde masaj yapılcak gozle burun arasına . . . . . . .onun dısında hersey gayet normaldı....
kızlar doktorunuz size hiç dedimi esinizle su zaman birlikte olmaya baslayabilirsiniz diye valla ben utancımdan soramadım..benim bildigim kırkının cıkması yeterli sanırım