2009 Eylül Anneleri

merhaba kızlar. ay bizim ıkınmalarımız sancılarımız devam ediyor ya. yarımşar saatlik delik deşik uykularımız var nurtopu gibi
tülaycım o kızarıklıklar bizde de var canım. birgün oluyo ertesi gün geçiyo başka yerde oluyor. alnımız da isilik gibim sanki.
eminecim geçmiş olsun canım ya. ah şu göğüsler walla çok zor ya.
demetcim hayırlı uğurlu olsun evladın canım. walla iyi dayanmışsın.

kızlar bu arada şu korselerinizi nasıl kullanıyorsunuz? ben aldım bi tane normal korse. göğüs altından belin altına kadar. dikişe gelmiyor. takıyom ama sanki belimi ağrıttı ya. kaç saat takıyorsunuz siz? bütün gün mü? bi de benim dikişlerin üstünde birikinti var ya. doktor o da göbeğin dedi. o nasıl inecek peki? sizin var mı öle bişi?

baharcim benim korse sargi bezi gibi bele sariliyor cirt cirtla istedigin sekilde ayarliyorsun darligini
ben sabah kalkar kalkmaz takip aksam yatarken cikariyorum
hm surekli emzie=rdigim icin karnimda acikta kalmiyor gaz olmuyorum
benimde ameliyat yerimin ustu sisti bayadir ama artik inmis gibi

yalniz ameliyat izimin sag ucu bazen inanilmaz aciyor resmen sanki yeni dikilmis gibi ozellikle uzun sure hareketsiz kalip ayaga kalkmak felan istedigimde
resmen tirsiyorum bisey mi oldu diye

ebrucum baharcım nasılsınız? benim kız da dün husursuzdu alışmışım tabi 3 er saatlik uyumalarına... kızlar biraz daha gazsın oluyo sanırım..

bu arada vişne gaz yapıyor mu duyanınız varmı.

bu arada çocuk doktorumuz düşüp kolunu kırmış, nazar değdirdim kadına anlata anlata kesin çok üzüldüm valla, nerden baksan 3,4 ay gelemez işe....

Demetcim canım öncelikle rabbim güle güle büyütmeyi nasip etsin kuzunu. Bu günlerde geçecek tatlım umarım bebişin kısa zamanda kendini toplayıp annesinin kollarında olacak dualarımız seninle ve erdenayınla canım.

Gülaycım geçmiş olsun yaa doktorunuza sanırım dediğin gibi nazar değdirdin kadına:))) Emsal geçen hafta izmirde bir doktora gitmişti onun doktoru ilk 4 ay vişne suyu yok demiş ama yine de net bilmiyrooum canım...

sağlık ocağına gittik geldik şimdi krem yazdı dr yüzüne bide kimseye öptürtme dedi...valla öptürtmeyin sizde

ebrucum benimki straplez bluz gibi bişi. korktum dikişleri falan açtırmasın diye. ben de sabah takıp akşam çıkartmaya başlasam iyi olacak ama daral geliyo ya :)
gülaycım hakkaten nazarın değdi kız kadına. eee başka doktor mu arıcan şimdik?

ay kızlar ya ben kaç gündür vişne şrubu içiyordum bir de hatır hatır vişne yedim. oy kuzum ondan mı gaz oldu böyle yaaaa hay kafama benim....

baharcım ben de vişne kompostosu içtim, benimki de dün gece vızıkladı...

ben iki gündür akşamları sadece mercimek çorbası içiyordum ne güzel, 3 er saat uyuyodu, artık uyumazsa yediklerimi araştırcam. içtim kompostoyu dün bi güzel, rüzgar da vızıkladı tabi gazdan canım benim

ya işte ben bilmiyordum canım ya. artık hayatta ağzıma sürmem. nasıl ıkınıyor kuzum benim ya. peki üzüm hoşafı falan da yapıyor mu acaba ya? hay allahım ne yesem şüphe eder oldum ya.
biz de bugün işitme testimizi yaptırdık pazartesi sonuçları alıcaz. kadıköyde arabamızı çektiler deli olduk gittik bulduk bi de onla uğraştık...

sağlık ocağına gittik geldik şimdi krem yazdı dr yüzüne bide kimseye öptürtme dedi...valla öptürtmeyin sizde

Canım kremin adını bize de söyle de bizde alalım.

Baharcım üzüm ve kuru üzüm hoşafının sütü arttırdığını biliyorum üzümde gaz yapmadığına göre üzüm hoşafınında yapacağını zannetmiyorum.

ay canım saol ya. bebişi öle sancı içinde görünce gölgemden korkar oldum gaz yaparmı diye walla :)) e içeyim ben o zaman üzüm hoşafını rahatlıkla.

yaa bende çok dikkat ediyorum yediklerime ama bulamadım hala ne gaz yapıyor bebeğime canım benim yaa nasıl ıkınıyor..
bahar geçmiş olsun canım..işitme testini nasıl yapıyorlar bebeğe canım..

kızlar benim tosun uyudu geceye hazırlık yapıyor galibaa...çok tatı yaa doyamıyorumm...kuzuma...

kızlar göğüs uçlarım acayip hassaslaştı, pesbembe oldular.... doktorumuz bebğin ağzındaki pamukçuyu karbonatlı su ile temizle demişti, temizlemezsen uçların yara olur olur demişti. ben de korkumdan temizlemedim, yani bebeğin ağzını temizlerken ağlatırım diye... sanırım doktorun dediği oldu göğüs uçlarım yara olmak üzere. siz de mutlaka temizleyin ağzını, hani dilinin üstü böyle beyazımsı oluyo ya, pamukçuk muş o, iki kere doktorumuz ağız çubuğuyla kazımıştı onları, ağzındaki süt artıklarından oluyormuş, bebek içinde mutlaka temizlemek gerekiyomuş...

klasik küçük çay bardaklarının içine, yarım çay kaşığı karbonat, yada büyük çay bardaklarının içine yarım çay kaşığından bira fazla karbonatla silinecek....

ebrucum senin de göğüs uçların hassaslaşmıştı ya, ondan mı acaba, benim hiç yaram falan olmadı şimdi olmak üzere sanki...

bu arada eşimin amcası ingiltereden çok güzel kıyafetler yollamış kızıma, bayıldım ya.... bugün geldi kargoyla, bayramda giydirmeyi düşünüyorum, o kadar sevimli ki....

baharcım kırmızı üzüm gaz yapar,beyaz üzüm gaz yapmaz demişti ebrunun doktoru... kurusu da aynı şekilde değilmidir. ben beyaz üzümden hoşaf yapacam... kesinlikle bebekleri etkiloya ya yediklerimiz, ben sütü bıraktım, ne zaman süt içsem mıçamıyo Rüzgar'ım...

canım geçmiş olsun çok evet karbonatlı suyla temizle çünkü bebeğede acı veriyormuş o pamukçuk olayı.. iNGİLtereden gelen kıyafetler early days mi? markası yani?

ayşecim bi tane uçlu bişi var onu bebeğin kulağına koyuyor bilgisayarla bişiler yapıyorlar. öyle acıtan bişi değil bebişin hareketsiz olması gerekiyor sadece canım.
dilekcim ay süt olsun canım kuruttu bu oğlan beni. gazına uyanıyor yarım saatte bir emmek istiyor deliricimmmmm :)
gülaycım sezeryana girmeden önce hastanede babaneme getirdikleri yemekte beyaz üzüm vardı. ben de malum saatlerce aç kalmıştım ya o üzüm hayatımın dönüm noktası oldu.nasıl canım çekmişse şimdi beyaz üzüm gördüm mü dayanamıyom atlıyom walla :))) cicilerinizi de güle güle giyin tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…