ya işte ben bilmiyordum canım ya. artık hayatta ağzıma sürmem. nasıl ıkınıyor kuzum benim ya. peki üzüm hoşafı falan da yapıyor mu acaba ya? hay allahım ne yesem şüphe eder oldum ya.baharcım ben de vişne kompostosu içtim, benimki de dün gece vızıkladı...
ben iki gündür akşamları sadece mercimek çorbası içiyordum ne güzel, 3 er saat uyuyodu, artık uyumazsa yediklerimi araştırcam. içtim kompostoyu dün bi güzel, rüzgar da vızıkladı tabi gazdan canım benim
sağlık ocağına gittik geldik şimdi krem yazdı dr yüzüne bide kimseye öptürtme dedi...valla öptürtmeyin sizde
ya işte ben bilmiyordum canım ya. artık hayatta ağzıma sürmem. nasıl ıkınıyor kuzum benim ya. peki üzüm hoşafı falan da yapıyor mu acaba ya? hay allahım ne yesem şüphe eder oldum ya.
biz de bugün işitme testimizi yaptırdık pazartesi sonuçları alıcaz. kadıköyde arabamızı çektiler deli olduk gittik bulduk bi de onla uğraştık...
Canım kremin adını bize de söyle de bizde alalım.
Baharcım üzüm ve kuru üzüm hoşafının sütü arttırdığını biliyorum üzümde gaz yapmadığına göre üzüm hoşafınında yapacağını zannetmiyorum.
ay canım saol ya. bebişi öle sancı içinde görünce gölgemden korkar oldum gaz yaparmı diye walla :)) e içeyim ben o zaman üzüm hoşafını rahatlıkla.
kızlar göğüs uçlarım acayip hassaslaştı, pesbembe oldular.... doktorumuz bebğin ağzındaki pamukçuyu karbonatlı su ile temizle demişti, temizlemezsen uçların yara olur olur demişti. ben de korkumdan temizlemedim, yani bebeğin ağzını temizlerken ağlatırım diye... sanırım doktorun dediği oldu göğüs uçlarım yara olmak üzere. siz de mutlaka temizleyin ağzını, hani dilinin üstü böyle beyazımsı oluyo ya, pamukçuk muş o, iki kere doktorumuz ağız çubuğuyla kazımıştı onları, ağzındaki süt artıklarından oluyormuş, bebek içinde mutlaka temizlemek gerekiyomuş...
klasik küçük çay bardaklarının içine, yarım çay kaşığı karbonat, yada büyük çay bardaklarının içine yarım çay kaşığından bira fazla karbonatla silinecek....
ebrucum senin de göğüs uçların hassaslaşmıştı ya, ondan mı acaba, benim hiç yaram falan olmadı şimdi olmak üzere sanki...
bu arada eşimin amcası ingiltereden çok güzel kıyafetler yollamış kızıma, bayıldım ya.... bugün geldi kargoyla, bayramda giydirmeyi düşünüyorum, o kadar sevimli ki....
baharcım kırmızı üzüm gaz yapar,beyaz üzüm gaz yapmaz demişti ebrunun doktoru... kurusu da aynı şekilde değilmidir. ben beyaz üzümden hoşaf yapacam... kesinlikle bebekleri etkiloya ya yediklerimiz, ben sütü bıraktım, ne zaman süt içsem mıçamıyo Rüzgar'ım...