- 9 Haziran 2009
- 43
- 3
- 42
merhaba arkadaşlar..bende yeni doğum yaptım :)) kızım 12 eylülde dünyaya geldi.pek fırsat bulup internete giremiyorum..kızım bize gece gündüz nöbet tutturuyor..şuan gözlerim balon gibi ama ben hala süt sağmakla meşgulum tek elle de size yazıyorum :))elimden gelse bütün yazılanları en baştan okumak isterdim aama malum zaman yok..benim kızın acayip gaz sancıları var..sürekli gaz çıkarıyor ama yetmiyor garibime..doktora gittik bitkisel bir şurup verdi..bakalım bugün ilk denememiz sabaha kadar ağlamaktan kıpkırmızı oluyor küçük kurbağam..grip aşısı ile ilgili ben doktor kontrolüne gittiğimde sormuştum doktoruma vurulabilirmiyim diye bana kırkın çıktıktan sonra vurulabilirsin dedi..hani ilk gün aşısı vurulduğumda bana ateş yapıyodu acaba kızıma da dokunurmu ? sizinde bilginiz varmı ? birde arkadaşlar şu gaz sancısı için bana neler önerebilirsiniz ? yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum kızıma geçmesin diye ama tam olarak da bilmiyorum neleri yemen gerekiyor nelerden uzak durmalıyım..şimdiden teşekkürler..allah hepimize yardım etsin...