cnm sabahtan taş gibiydi öğleden sonra sol göğsümün alt tarafında kızarıklık olmuş ve ateş gibi yanıyo ve grip olur gibiyip bi kırgınlık var üzerimde belirtilerin hepsi var ama umarım yanılıyorumdur yaaamafoldumben
kızlar karnım acayip şişti bugün ve dikiş yerimin üstü ağrıyor.. iki gündüt spor yapmaya başladım yürüyorum o mu yaptım acaba? sizlerdende spora başlayan var mı? yoksa başka birşey den mi?
geçmiş olsun canım umarım uzun sürmez..
canım yaaa mastit detayını okudum benim göğsümdekinin aynısı anlatıyo ufffff yarın dr a gidip ilaç yazdırayım bariii çok üzüldüm yaa ama allah tan emzirmenin sakıncası yokmuş
cnm sabahtan taş gibiydi öğleden sonra sol göğsümün alt tarafında kızarıklık olmuş ve ateş gibi yanıyo ve grip olur gibiyip bi kırgınlık var üzerimde belirtilerin hepsi var ama umarım yanılıyorumdur yaaamafoldumben[/QUOTE
Tülaycım çok geçmiş olsun umarım dediğin gibi yanılıyorsundur ama sen yine de tabiki ihmal etme canım benim.
kızlar acil bilgi lütfen..
bir seferde bir göğsünüzden ne kadar süt sağıyorsunuz?
Meryemcim benim değişiyor ama 50-60ml arası diyebilirim.
az önce oğlumu emzird,kten sonra göüs ucumun şiştiğini dokunsam patlıcak olan sarı bir sıvının olduğunu farkettim..mastit büyük ihtimalle...üff ya.....iltihap bağlamış...zaten odada herkes terliyor ben üşüyorum ordande belliydi....kızlar çok dikkat edin kendinize gerçekten çok acı verici bişe..
gunaydin kkizlar diger yazisdigimiz topige ne oldu bende sizleri bekliom ordaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile3 diger topikde sizden isdedigim birsey var eger okurda yaparsaniz allah ne dileginiz muradiniz varsa versin lutfen buarada oglusumunda resminide ekledim suan zamanim yok size anlatacak cok seyim var kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan hepinizi cok ozledim bagimlisi olmusum bilmeden eve gelip ilk yapdigim sey nette girmek oldu.42+1 erdenay dogdu yani 43 haftalik oldu 26agustosdan beride hastanedeydim dun eve daha yeni geldimmmmmmm:Saruboceq::Saruboceq: bebis topigindede oglumun resmi var
tlaycim merak etme o sivilcelerden cok uzun zamandir var bizim aliste
uclari da sari sari ama doktorumuz cok normal hic bir sey yapmaya gerek yok kendiliginden gececek demisti bizim icimiz rahat o yuzden sende stres yapma
demetcim evladin hayirli ugurlu olsun niye o kada uzun kaldin hastanede bi terslik olmadi insallah