2009 Eylül Anneleri

kızlar karnım acayip şişti bugün ve dikiş yerimin üstü ağrıyor.. iki gündüt spor yapmaya başladım yürüyorum o mu yaptım acaba? sizlerdende spora başlayan var mı? yoksa başka birşey den mi?

geçmiş olsun canım umarım uzun sürmez..

yok cnm ben daha başlamadım ama evdede hiç duramıyom işlerden bendede içerden sızı gibi ağrılarım oluyo...iç dikişler yeni yeni geçiyor sanırım sende dikkat et cnmcım

kızlar acil bilgi lütfen..

bir seferde bir göğsünüzden ne kadar süt sağıyorsunuz?

canım yaaa mastit detayını okudum benim göğsümdekinin aynısı anlatıyo ufffff yarın dr a gidip ilaç yazdırayım bariii çok üzüldüm yaa ama allah tan emzirmenin sakıncası yokmuş

meryemcim ben hiç sağmadım cnm yardımcı olamıycem sana
dilekçim inş. cnm yaa

az önce oğlumu emzird,kten sonra göüs ucumun şiştiğini dokunsam patlıcak olan sarı bir sıvının olduğunu farkettim..mastit büyük ihtimalle...üff ya.....iltihap bağlamış...zaten odada herkes terliyor ben üşüyorum ordande belliydi....kızlar çok dikkat edin kendinize gerçekten çok acı verici bişe..

dilek sağol canım gecen gun 110 cc falan okumustum bugun ılk kez tam gögüs sağdık 60 cc cıktı bende uzulmustum.

tulay canım sağoll..

kizlar nasilsiniz
biz biraz daha iyiyiz en azindan bu gece biraz uyuduk
dun ama zombi gibiydim
valla artik bizim oglan uyuyunca bende deviriyorum totoyu dizi mizi televizyon felan hic bisey seyredemiyorum artik
gogus uclarim yine acimaya basladi ne guzel biraz gecmislerdi ama sanirim alise emzik verdik diye memeyi nasil tutacagi konusunda kafasi karisti ucunu aliyor surekli

sizler nasilsiniz gaz sancilari ne durumda
bu arada biz bazen davlumbazi flan calistiriyorduk en azindan alis dursun kahvalti edebilelim diye ama dun arastirdikki bu gurultuler cocugun beyin gelisimini durduruyormus yani ne kadar gurultuye maruz kalirsa o kadar kotu
sizde sac kurutma makinasi elektrik supurgesi gibi onlari rahatlatan seyleri calistiriyorsaniz haeriniz olsun biz artik valla bunlardan medet ummicaz cocuk aglasin daha iyi

daha once yazmismiydim bilmiyorum ama yine yazayim
cocuk doktorumuz kesinlikle omo baby ve yumusatici kullanma dedi
bebeklerin bunyeleri cok alerjik bnlar dokunuyormus
haci sakir granul sabun sadece kullan dedi

birde hemen hemen her bebekte reflu olur dedi
o yuzden emzirdikten sonra hemen yatirmayin ve yataginni hafif egimli yapin geri geri gelip kusturmasin dedi

cnm çok geçmiş olsun inanılmaz acı bişi...ama şükür bnm sabaha kadar geçmiş kızarıklık felan ama 2 gündür o göğsümü emzirdim sanırım ondan düzeldi....

günaydın ebrucum bizimde yüzümüzde sivilce gibi şeyler çıktı çok canımı sıkıyo sağlık ocağına götürsem anlarlarmı ki???dr a gitmemize daha var

gunaydin kkizlar diger yazisdigimiz topige ne oldu bende sizleri bekliom ordaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile3 diger topikde sizden isdedigim birsey var eger okurda yaparsaniz allah ne dileginiz muradiniz varsa versin lutfen buarada oglusumunda resminide ekledim suan zamanim yok size anlatacak cok seyim var kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan hepinizi cok ozledim bagimlisi olmusum bilmeden eve gelip ilk yapdigim sey nette girmek oldu.42+1 erdenay dogdu yani 43 haftalik oldu 26agustosdan beride hastanedeydim dun eve daha yeni geldimmmmmmm:Saruboceq::Saruboceq: bebis topigindede oglumun resmi var

maaşallah demetçim ben 40+1 de doğum yaptım sıkıntıdan patlamştım valla tebrikler...güle güle büyüt yavrunu inş.

tlaycim merak etme o sivilcelerden cok uzun zamandir var bizim aliste
uclari da sari sari ama doktorumuz cok normal hic bir sey yapmaya gerek yok kendiliginden gececek demisti bizim icimiz rahat o yuzden sende stres yapma

demetcim evladin hayirli ugurlu olsun niye o kada uzun kaldin hastanede bi terslik olmadi insallah

ay inş. ebrucum zaten uyuyunca felan nerdeyse kayboluyo kızarıklıkları ne zmn kaka yapıcağı zaman kendini sıkınca daha da bi kızarıyo sivilceleri..2 gündür var bizdede çok sıcakta tutmayın diyo bebekleri şimdi okudum nette..bizimkinin kakası hafif yeşilimsi oldu bende güneş gören odada yatırdım 2-3 gündür üşüttük die ondan da olmuş olabilir

cumanız mübarek olsun :)) evlatlarımız sağlıklı sıhhatli büyüsünler inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…