- 15 Ocak 2009
- 2.679
- 7
- 40
kızlar, size biseyler sorucam..
bu işitme-tarama testi kaçınçı gün yaptırılıyor ??
rezene çayını ve zinco damlayı ne kadar kullanıyorsunuz günde?
mesela rezene çayını kaç kere ve her defasında kaç çay kaşıgı içiriyorsunuz?
ayrıca emzirme ve uyku düzeni nasıl oluşturucazz? yapabilen var mııı ??
iyi akşamlar kızlar girmeye pek vaktım olmuyo sizleri çok özledim aslında bebegım huysuz degıl,yaw bu annelik nasıl bişey yaaa inanın kafayı yemek üzeriyim psıkolojım alt üst oldu hiç mutlu degılım zır zır aglıyorum sütüm hala çok gelmıyo öle azar azar gelıyo ek mama veriyoruz günde 4 sefer falan 30 ml ar ml veriyoruz yetıyomu yetmıyo bılmıyorum açlıktan ölcek gibi gelıyo yavrum çok veripte memeyi bırakmasını ıstemıyorum azmı sizce yaaa bıde benım yavrum nerdeyse günün20- 22 saati uyuyo paso bu nedir bılmıyorum zorla kaldırıyom offf çok zor bu işler bugun topuk kanı alındı sonrada hast. sarılık için bıdaha kan alındı sarılıgı 9,7 çıktı artmasından cok korkuyorum karnımdayken gayet iyi bakıyodum yaaa dışarda bakmak çok daha zor:(((((((((((((
öznurcum da (carpaccio) doğum yapmış, telefonda konuştuk, ama internete giremiyormuş, sorun varmış, yakında bağlanacakmış... bebiş 2500 doğmuş, adı Aras, maşallah resmini gördüm çok tatlı... öznurun da sesi çok güzel geliyo, bebeğe bakmaya doyamıyormuş....
işte Aras bebek......... maşallah
kızlar, size biseyler sorucam..
bu işitme-tarama testi kaçınçı gün yaptırılıyor ??
rezene çayını ve zinco damlayı ne kadar kullanıyorsunuz günde?
mesela rezene çayını kaç kere ve her defasında kaç çay kaşıgı içiriyorsunuz?
ayrıca emzirme ve uyku düzeni nasıl oluşturucazz? yapabilen var mııı ??
ayy canim benim gulaycimmm yuklemis bile benim tosunun fotosunu....canim benim yaa cok saol....herkese cok tesekkur ediyorum iyi dilekleri icin...allah hepimizin yavrusunu bizlere bagislasin insalah....ilk kez gecmisi okuma firsatim oldu simdi arkadaslar....dogum yapan tum anneleri tebrik ediyorum...umarim iyisindir gulaycim ruzgarimiz nasil??? cok hizli buyuyorlar dimi yaa....onumuzdeki ay bekliyorum seni:)))
ya gülay yaaaa. çok kötü hissediyorum kendimi. metsili aldırdım. prospektüsünü okudum 8 damla yazıyordu çay kaşığına koydum verdim oğluşa. azcık öğürdü falan. sonra bi baktım ki süte ya da suya karıştırın verin diyordu. gerçi hemen emzirdim ardından. ne olur ne olmaz diye 2 çay kaşığı da saf su verdim. çok kötü hissettim kendimi. bişey olmaz biliyorum ama nasıl dikkat etmem diye içim içimi yiyo şimdi ya
selam kızlar....bebeğim doğalı 10 gün oldu ama 10 gündür uykusuzum....Geceleri hiç uyumuyor gündüzde ara sıra uyuyor...Ve hep meme istiyor hatta memede uyumak istiyor yatağına yatmıyor...Kafayı yicem...Bu arada her şeye ağlıyorum çok alınganım....
9 aydır oğluma bir isim bulamadım doğduktan sonrada aklıma ilk gelen isim EYMEN oldu...Eymen ismini koyduk ama ben hala alışamadım hergün sesleniyorum ama tuha f geliyor bana..Sizde de öyle oldumu bilmiyorum...
saol hayatım ya ne bileyim kendimi kötü anne gibi hissettim. ödüm koptu. şimdi mışıl mışıl uyuyor aşkım benim.baharcım üzme kendini canım bişey olmaz ikiside miğdeye gidecek daha rahat içsin diyedir tadı kötüdür o yüzden öğürmüştür senin oğlan :)
Mrb kızlar Biz de güne erken başlayanlardanız benim oğlum saat 3-4 gibi uyanıyor bi daha da uyutabilene de aşk olsun.Saat 10 a 11 e kadar da mızırdanıyor ve bu her gün böyle artık pilim bitti bazen aşırı derecede sinirleniyorum ne zaman girecek uykuları düzene bilen varsa söylesin.Büyüklerin söylediği şu 40 olayı masal değil di mi?0 ı çıkınca ben de biraz uyuyabileceğim di mi????????
Bunların haricinde bi de kaka problemimiz var.Bezini kakalı görünce evde bayram havası esiyor.Gaz problemi de cabası uyutmuyor çocuğumu çok üzülüyorum onu kıpkırmızı ıkınırken görünce.
Psikolojim de hiç iyi değil baştaki kadar kötü değilim ama yine de ara ara çıldırcak gibi oluyorum.Sanırım bunda uykusuzluğun da etkisi var.
Nooooooluuuuuuur günler çabuk geçsin de sıpam biraz büyüsün ben şimdiden çooooooooooook yoruldummmmmmmmmmmmmmmmm