2009 Eylül Anneleri

slm kızlarr

günaydın herkese

aylincim çok geçmiş olsun yaz hastalığı gerçekten zor oluyor.

hüsniye sanada kolay gelsin yaz bahar temizliğine erken başlamışsın sende
bendede bugün temizlik var haıları verdim yıkamaya artık gerisi allah kerim...

bugün okulda yalnız kuzum ben bıraktım geldim çok ta merak ediyorum
arıcam birazdan...

bu arada aylincim önce sen sonra saniye sonra ben
sırayı yaptım ben ona göre
atlama yapmayalım lütfen
listeye girmek isteyen varsa bekleriz ama dimi

sayfa tebriğimizide yapalım sonra işe dönelim

sağol aslıcımm....ne yapmış eylül durmuş mu okulda ...duruda evde duvarı boyamış koltuğa işemiş bilerek noluyor bu çocuğa böyle bilmem hiç yapmadığı şeyleri yapıyor herkez yavas yavas diyor da nazar mı değiyor bilmem...

selam hanımlar.. bende temzilik tam gaz devam ama bitti sayılır.. bugün şirketten geldiler her yeri temizlediler halıları yıkadılar.. şimdi bana perdeleri ütüleyip asmak kaldı...offf bitsin artık bende bittim valla..
bizde bu hafta içinde kreş alışverişimizi bitirip başlıyacağız.. bir iki gün bir iki saat bırakayım okul başlamadan alışsın diye düşünüyorum.. gerçi kolay uyum sağlayacak gibi şimdiden okula gidecem hevesine girdi bile...
birde kızlar şimdi badeye kreşte giysin diye içeri ayakkabası almam lazım.. nasıl birşey alsam havalar sıcak malum ne önerirsiniz..

ohh ne güzel mis gibi oturursunuz .....darısı benım basıma bende sınavlardan sonra kalkısacam....sen bı gonder bakalım ne kadar faydası olcak bende duruyu gondermek ıstıyorum yarım gunde olsa ...duruma gore bakıcam ....
ev ayakkabısı satıyor wenice ben ordan almıştım 20 tl ye çokta güzel bence onlardan al 1 takım bırde spor ayakkabı gıbı alabılırsın ....

günaydın beden eğitimi özel yetenek sınavları nedeniyle 3 gün boyunca sabah 7 akşam 10 çalıştık deli oldum yaa.biz kreşe ekimde başlaaycağız ama bir an önce alışveriş yapmak için sabırsızlıkla bekliyorum. geçen oradaki öğretmen diyor ilk çocuğunuz galiba çok heycanlısınız diye
hüsniye hoş geldin mis gibi olunca ev insan nasıl mutlu oluyor ben bayram öncesi temizlettim 2-3 aya almak gerek kadını

herkese merhaba

dün temizlik yapıldıya 2 saat sonra yağmur yağdı
zaten diyorum yağmur duasın çıkacak olan varsa gelsin bana
ne zaman temizlik yapılsa yağmur yağıyor :44:

aylincim duru düzelir arada yapıyolar öyle dikkat çekmek için
benimkide sabah bir baktım almış kalemlerini oyuncak dolabını boyuyor

alışveriş yapmak çok keyifli çocuklar için ama ben wenice kapandı diye
biliyodm burdaki tüm mağazaları kapalı bende vicco dan aldım 13 tl ye ev içi
ayakkabısı gibi yumuşak gayet güzel oldu cırtlıda giyip çıkarması kolay
sizde cırtlı alın bence.

kreş içinde birkaç gün 2-3 saat daha iyi gibi birden tam gün bırakmak
pek doğru değil sanırım bugün bıraktım bende kreşe kahvaltı yapmamış
öğlen yer ama dediler ısrar edince ağlıyomuşkuzum şimdilik iyi gidiyor
bakalım.

yağmur var bugün istanbuldaaaa

hg sümeyye ve aslı.....
istanbul da yağmur var özlemişim bu havayı amaa....romantizim kokuyor...nasıl kokuyorsa bu havada evde olcan turk sıneması ....ohh gel keyfım gel...hayalı bıle gusel...

selam kızlar...gribi ancak atlattım...ama belim çok ağrıyor kasıklarımda öyle ....acaba diyorum gebelik belirtisimi adetime 10 gün var yok canım psikolojik olabilir şak diye ilk ay tutacak diye bişey yok mesela benım duru 2. ayda oldu...sizlerin nasıl oldu ister istemez olan var mı aranızda...

aylincim benim cadı 6 ayda olmuştu
benim yumurtalıklarımda çatlama problemi vardı
adetim çok düzensizdi hatta ki o kadar düzensizdiki
eylüle hamile olduğumu 7 haftalık olduğunda anlamıştım
yani çocuk 2 ayını bitirmişti karnımda

hayırlısı işte bende öyle acaba diyorum istiyorum diyemi belirtiler yaşıyorum gerçi durudaykende kasıklarımda ağrı vardı baya bi...şimdi daha fazla aman oluruna bırakmıyorum ..herşeyim stresli sıkıntılı geçcek olmaz rahat edemiyorum sonra...
neyse kızlar benim iş bitti ben eve kaçar....öpüyorum hepinizi....

selam hatunlar ben geldim...
temizliğimde bitti çok şükür..bugünde kreş alışverişine çıktık barbieli çanta aldık çok haeveslendi kuzum.. ayakkabılarınıda aldık bir sandalet birde kapalı ayakkabı aldım..yarında sabah başlıyoruz çok heyecanlıyım .. şimdilik kreşe gidiyoz deyince seve seve gidiyor ama ilerde nasıl olur bilemiyorum.. aslıcım bende yemek olayını düşünüyorum sıpam doğru düzgün hiçbirşey yemiyor bakalım orda ne yapacak.. cuma günü de doğum günüsü yavrumun onuda kreşte kutlayacaz yani benim alışveriş bitecek gibi durmuyor..

aylinim hadi bakalım hayırlısı ben bade hanımı yapmak için 8 ay uğraştım sen bereketli çıkmışsın anacım belli olmaz bu kuzunda hemen geliverir.. hadi bakalım geriye doğru on gün sayalım hep birlikte....

ayy canlarım benim iyiki varsınız...sizleri çook seviyorumm....

hepinizin iyi dilekleri için çooook teşekkür ederim....duru ve ben çok hevesliyiz....bu arada duruya işaretleri falan öğrettim sayılara geçicem acaba geç mi kaldım sizler öğrettiniz mi???hatta hatta eğitim seti almayı düşünüyorum bu kış hepsiniz öğreteyim diyorum temeli iyi olsun ne dersiniz???

günaydın kızlarrrr

hüsniyecim hayırlı olsun iyi geçer umarım ilk gününüz yemek problemi
herkesin derdi aman dikkat et ben biraz dertliyim benim kızım 2 gündür
aç kalıyomuşta haberimiz yokmuş eve gelince öyle yemek falan istiyorki
dün öğlene kadar hiçberşey yememiş onlarda ısrar etmemişler öğlene
kadarda başka birşey vermemişler dün bababı aldı benim büroya geldi
o kadar mutsuz ve bitkin görünüyorduki kuzum bugün göndermedim
bir çocuğa kahvaltı yapmadı diye öğlene kadar aç brakılırmı en azından
ekmek yada bir meyve falan verir insan güya öğlen yemiş ama 3,30 da
aldığımızda bizden yemek istedi ???? birde okulda merdivenler var alt kata
inmek için kapısı falanda yok çocuklar kendileri inip çıkıyolar :44:
ve yemek yemediği için biktin düştü ve bugün hasta göndermedim evde
bakıcımızla yinee oraya göndermeyi düşünmüyorum artık başka yer bakıcaz
ilk tecrübemiz kötü oldu umarm sizlerin çok güzel olur

aylincim sayılarada geçin tabii şimdi herşeyi hemen kapıyolar

aslıcım üzüldüm eylül adına....insanın içi elvermiyor işte ...öyle tam anlamıyla iyi yer bulmak zor ...inşallah bulursunuz en azından ne şikayetle bıraktığınızı belirtin de anlasınlar hatalarını...aldıkları paraya değmez ödeme yapmışmıydın peki....:26:

aöf kamu yönetimi 2.sınıf 3 e geçmeye çalışıyorum 4 yıldır....

bu arada yarın durumun doğum günü......:124::124:
ne çabuk büyüdü veledimm ya abla olcak inşallah ....coook duygulandım bu aralar bıde bı huyum cıktı....gecen aksamda evde sucuk vardı dedım dur domates soslu yapıyım da yıyelım yaptıktan sonra kardesım geldı aklıma asker olan basladım aglamaya....çook severdide eskiden abla yapsana yicem derdi...dedimm şimdi olsa yerdi...gelsin dedim 1 kangal sucuk yapacam....

Son düzenleme:
evet aylincim sabah babası gitti konuşmuş estirmiş desek daha iyi olur valla
sahibi beni aradı lütfen biraz daha zaman verin bize diye eşim yok demiş
bitti bizim için artık demiş babamız çok hassas kızımız konusunda
başka bir yerle görüştük dün akşam isteklerimizi belirttik ilgilendiler ama
bakalım çocuklar da denemesi tahtası değil ki zor bir durum gerçekten :44:

durunun doğum günü de kutlu olsun nice güzel senelere annesi herşey
gönlünüze göre olsun inşallah çabuk büyüyolar geçekten

okulu halledersin canım yaa zor tabi okul iş ev çocuk allah yardımcın olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…