2009 Eylül Anneleri

kızlar günaydın....test sonucumu aldım maalesef hamile değilim.....sonuç 1.25 çıktı.
nasip kısmet....test sonucunu alınca kasıklarımın ağrısıda belimin ağrısıda geçti yani herşey psikolojik miş....bundan sonra relax davranıyorum ve adet gunume kadar test yapmıcam kendıme soz verdım....doktor yoktu eczaneye danıştım neden dedım yarım saatten sonra silik çıktı negatif oluyor ...şüpheli oluyor vücudumuzda azda olsa bchg hormonu var onu salgılarmış yarım saat içindekiler geçerli dedi..öyle işte....

hüsniye sabret canım...bizimkide bazen yiyor bazen yemiyor....öyle böyle büyücekler....

SLM kızlarrr

aylincim olsun birdahakine inşallah üzülme stres yapıncada olmuyor biliyosun

hüsniye kreş iyi geçer umarım yemeğide yerler orda alışıyolar zamanla dert etme
ben sorun etmicem artık hatta dün akşam süt verdim bir bardak daha istedi :44:

bu arada ben halaaa ço hastayımmm

aslıcımmm çook geçmiş olsun ...doktora gitmedin mi?bide o halde çalışıyorsun ALLAH yardımcın olsun....
eşim diyorki sakın stres yapma üzülme senin zaten bi evladın var....ALLAH verirse yine olur...böyle düşündüğü için kocamla gurur duyuyorum..içimi rahatlattı...cinsiyet konusunda da öyle erkek kız farketmez diyor sağlıklı eli ayağı düz olsun hayırlı evlat olsun diyor hiç öyle bi takıntım yok diyor...

o her ne kadar böyle konuşsada ben yine sabırsızım yine heyecanlıyımm....elimde değil..hakkımızda hayırlısı......

selam hanımlar aylin acele etme canım daha yaşın geçmedi olur sıkıntı yaparsan olumsuz etkileniyo hormonlar benimde görümcem hamile 2. çocuğuna 1 aylık bugün benim dr yönlendirdim bakalım hayırlısı 30 yaşın üstü ve kendi ikiz bakalım belki ikizlere hamiledir :) veledler hızla büyüyo ben grip oldum diş çıkarma dönemimizde başladı ve haftaya eşim izne çıkıyo

doğrudur canım kısmet bakalım bekleyip göreceğiz ...ikiz olursa ne güzel olur...ikisi bir büyür...ilk çocuğu ne kız mı erkek mi ikizi kız mı görümcenin erkekmi???

aylin 9 haftalıkmış ikiz olsa derdi değil herhalde ama görümcemle konuşamadın kayınvalidemden öğrendiklerim kadarıyla yazıyorum1 kızı var 5,5 yaşında kendi ikiz bir görümcem daha varmış 13 yaşında vefat etmiş kalple ilgili rahatsızlıktan aşimin ailesinde kalple ilgili hastalıklar var genelde bu aralar çok ikiz haberi alıyorumda eşimin en yakın arkadaşınında ikizleri oldu 1 kız 1 erkek tüp onlar :) gerçi

hayırlısı olsun nazancımm...bencede değildir olsa belli olurdu...sana da gelicez de henüz tarih belirlemedik....saniye ben aslı da gelicek ti yanlış hatırlamıyorsam...:44:sen ne zaman müsait olursun....

selam hatunlar ben geldim...
aylinim sıkma canını daha yeni başladın çalışmlara ben Bade hanım için 8 ay uğraştım nasıl olsa gelir ikinci danan merak etme...
aslıcım sanada geçmiş olsun dert etmeyeyim diyorum ama olmuyor malesef..
nazanım maşallah kocaman olmuş paşaların.. küçük beyde abiye yetişmiş..
dün akşam yemeklerini koydum önüne yemezsen biberonlarını çöpe atıcam dedim.. ilk önceleri sallamadı beni duymazlıktan geldi bir saat sonra benden biberonla süt istedi bende çöpe attım yemek yemiyorsun dedim azcık ağladı falan ama çok sıkıntı çıkarmadı. gecede biberon istemedi.. biberonla ver sütü günde 1 litreden fazla süt içiyor hanım.. en sonunda kararlı olduğumu anladı bardakla süt istedi ama onuda içmedi keyfini çıkaramadı tabi.. bakalım belki sütü az içerse biraz yemeğe düşer..birde bu yolu deneyelim.. hiçbirşey yemez mi bir çocuk aç aç geziyor bütün gün..hatta iki yıldır..

RESİM TERS ÇIKTI....DENEMEE

buda AKMAN AİLESİ....

Eklentiler

• $IMG_1435.jpg
    90,3 KB · Görüntüleme: 15
Son düzenleme:

bi resimde durudan....

BU DA YAMUK OFF BECEREMEDİMM...KIZLAR BUNLARLA İDARE EDİN SINAVDANSONRA DÜZGÜN Bİ ALBUM EKLERİM...

Son düzenleme:
maşallah allah sağlıklı sıhhatli hep beraber nice doğumgünleri nasip etsin kardeşleriyle beraber inşallah
:)

Aminn canım inşallah çook güzel dua etmişsin aynısı senin ve ailen için geçerli ...saniye ile bi görüşelim aslıda var kararlaştıralım sana haber veririz... Bu hafta sınavım var haftaya iş yerinde nöbetim bakalım ayarlıcaz bişeyler...veledin yaşına gircek nerdeyse..

slm kızlar ben geldim

dün analı danalı yattık kızımla onunda ateşi çıkmıştı 38
benden mi bulaştı anlamadım

bugün iyiyiz çok şükür o kreşe ben işe
buluşmaya bende gelmek isterim tabii
siz ayarlayın haber verirsiniz.

öpüyorum hepiniz

geçmiş olsun canım ...acil şifalar...ne demek tatlım...sende bir istanbul lu olarak gruptasın zaten ....

saniye ye mail atamıyorum ...hotmail.acılmıyor bizde....bi sorun var sanırım ama en kısa zamanda anlaşıp buluşmalı diyorum....fıstıklar buluşsun gün olur devran döner bu sefer erkeklerimiz olur belki erkekleri buluştururuz...
onların sayesınde de bız gorusmus oluruz...bence yıne aynı donemde hamıle kalmaya calısalım...

günaydın perişanım erdem dişleye dişleye gögüslerimi mahvetti sadece emiyo birde ne eetceğğimişaşırdım

günaydın perişanım erdem dişleye dişleye gögüslerimi mahvetti sadece emiyo birde ne eetceğğimişaşırdım

canımm benım ALLAH sabır versin işin zor benim eltiminde oğlu ısıra ısıra yara etti çareyi emzirmeyi bıraktırmakta buldu ne ilaç sürdüyse fayda görmedi...sende istersen bi doktora görün...:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…