2009 Eylül Anneleri

hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz biz erteledik galiba o işi sen bir yapta bakalım
yetişiriz belki size

merhaba hanımlar 2 çoculu bol aksiyonlu selamlar egemen kuzu iyice sıkılıyo hele bayramda kalabalığa alışınca zor oluyo evde tek başına olmak bayramda 2 gün eve dönerken girmek istemedi başka eve gidelim diye ağladı başka evlere bayram ziyareti çocuklarla oynamak hoşuna gitti iyice büyüdü fark ediliyo hareketleri değişti yalnız çok çabuk kapıyo iyi kötü bütün çocukların davranışlarnı sözlerini kapıyo hemen değişiyo başkalrıyla biraraya gelince davranışları

merhaba nazancımm hg seni duyunca böyle bol aksiyonlu vazgeçiyorumm 2.çocuk sevdasından ....ALLAH yardımcın olsun...

evettt herkese merhaba kreşte 2.günümüz

özetle

hala arkadaşlırımızdan ayrı tek oynuyoruz
herkez ne yaparsa biz başka bir şey yapıyoruz
dün 2 saat kaldık bugün 3 saat
henüz bırakıp gitmedim
okulu sevdiğini tekrar gitmek istediğini söylüyor
yarın 15 dakikalığına bırakıp dışarı çıkıcam
bakalım hayırlısı ne olcek

böyle işte sizden haberler

nasilsiniz kizlar
ben 2 cocukla ugrasiorum isdeeeee
ev park is cocuklarrrrr
hepsi arasinda kosusduruorum
amaaaaaa yavrularim uyuyupda onlara bakincaaaaaaa ohhhhhhhhhhhhh iyiki varlarrrrr hayatima anlam katan zamani su gibi gecirtten yavrularim diorummmmmmm
hepside cok ama cok ztatliiiiiii
aylinnnnnhadi hayirlisiiiiiii bekliom 2.haberiniiiiiiiiiiiii
benim bu gidisle 3. gelecek galiba yaaaaaaaaa 4gun gecikmem oldu
aslicanim herseyyyyyyy zamanla oluyorrrr yaaaaaa hayirlisi olsun
sumeyyeeeeesekerrrr sen nasilsinnn baskalim

nasilsiniz kizlar
ben 2 cocukla ugrasiorum isdeeeee
ev park is cocuklarrrrr
hepsi arasinda kosusduruorum
amaaaaaa yavrularim uyuyupda onlara bakincaaaaaaa ohhhhhhhhhhhhh iyiki varlarrrrr hayatima anlam katan zamani su gibi gecirtten yavrularim diorummmmmmm
hepside cok ama cok ztatliiiiiii
aylinnnnnhadi hayirlisiiiiiii bekliom 2.haberiniiiiiiiiiiiii
benim bu gidisle 3. gelecek galiba yaaaaaaaaa 4gun gecikmem oldu
aslicanim herseyyyyyyy zamanla oluyorrrr yaaaaaa hayirlisi olsun
sumeyyeeeeesekerrrr sen nasilsinnn baskalim

Kızlar yoplanmış nasılsınz fıstıklar

durucuğuma çok geçmiş olsun ayrıca aylin güzel haberleri bekliyoruz canım

aslıcığım okulunuz hayırlı olsun alışır korkma sonra gece ağlar ben kreşe gideceğim diye :)

Benim kızım annanesinde tatilde evde badana boya tadilat var bakalım hayırlısı

Süpersin bende 2 istiyorum ama kararsızım

Süpersin bende 2 istiyorum ama kararsızım

canim yap walla cucoklarin rahatligini gorunce 2.yapmak zor geloir erdenay simdi herseyini kendi yapiyor ben simdi olsa asla 2.dusunmezdim rahatligi yasamak isderdim
fazla zaman kaybetmeden yap derim 2.bir buyurrrrrrrr bak nihalle nasilda ikiz gibi buyuttu masallahhhhhhh hayranima ona meseklaaa kendiside balalari gibi dolasiorrrr

Nihal süper valla maşallah ona herşeye de yetişiyor tabii birde ona sormak lazım :)

tadilat bitsin bakalım sonra allah kerim

teşekkürler kızlar inaşlah öyle olur

bu arada 2. için kararsızlar olarak 3 kişi olduk galiba
bakalım ilk kim olacak saniyede bize katıldı aylincim
yokmu arttıran

teşekkürler kızlar inaşlah öyle olur

bu arada 2. için kararsızlar olarak 3 kişi olduk galiba
bakalım ilk kim olacak saniyede bize katıldı aylincim
yokmu arttıran

selam güzel hatunlar ben geldim.. çok özledim sizi evime döndüm sonunda... ama işte temizlik var dip köşe bucak onlarıda halledeyim inşallah muhabbetlere bende eklenirim yine...
aylinim hadi bakalım hayırlısı olsun güzel haberlerini bekliyoruz..
bizde on gün sonra kreşe başlıyacağız.. bugün tahlillerini yaptırdık haftaya alışverişini tamaladık mı hazırız kreşe...
herkesi öptüm...

canlarımmm hepinize selam olsun.....
demetcimmm aşkımmm iyi olmanıza çok sevindim arada buraya da gir özletme kendini....
aslıcımm ve saniyecim ben anlamam sizde başlayın artık çalışmalara tek başıma canım sıkılır benim ......
hüsniyem mm canım türkiyem hele şükür yüzünü gören cennetlik bitir hele şu temizliği iki lafın belini kıralımm.....

selam kızlar....hafta sonu tekirdağ kumbağa gittik....güzeldi hasta olmasaydım dahada güzel olacak tı .....:2:
bugunde belim çook ağrıuor fena üşütmüşüm öksürünce boğazım parçalanıyor.....şimdi ıhlamur aldım yanıma içeceğim....sizlerde ne var ne yok....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…