2009 Eylül Anneleri

teşekkür ederim aslıcımm çook sağol....inşallah en kısa sürede halledersiniz kreş işini....
okul zor gerçekten ama bu sene kendi çapımda başarı elde ettim....2.sınıfı eğer 1 ders daha verirsem ....1 senede bitirmiş olacam....
1.sınıfı 3 senede okudumm...

selam kızlar....ancak gelebildim dün durunun doğum gününü kutladım...yavrumun çok hoşuna gitti resim çekildik te maalesef telefonumun şarj kablosu bozuldu yakında yüklerim resimleeri..şimdilik hoşçakalın çok yoğunumj görüşmek üzre:)öptümm

selam kizlar nasilsinizzzz
masallahhhhh duruma nice yilllaraaaa kocaman dana oldular masallahhhhhhh
fotolari sabirsizlikla bekliom
benimde misafirim gelecek
hazirlik yaptim gece gece
  • kurabiyelerim
  • damla cikolatali,hidistan cevirli,susamli
  • peynirli pohoca
  • acma
  • zebra kek
  • mercimek kofte
  • kömbe(k.marasboregi)
yemek olarakda karni yarik pilav salata yapicam
listedekileri yaptim bile kofte haric

demetcimm bu ne hamaratlık yaa....bende son zamanlar bir ağırlık tembellik sorma gitsin sınavımda var onada doğru dürüst çalışamıyorumm ne olcek halim bilmiyorumm....sınavlardan sonra derin temizlik sonra ipin ucunu kaçırmak yok söz verdim kendime çalıştığım için hafta içi yemek bulaşık dışınds hiç bi iş yapamıyorumm....

hanımlar gelin hele teker teker....

günün şarkısı : gökçe napardım bilmem....benden size gitsin...

günaydınn yoğun bir haftasonu yoğun bir gün .anlaaycağınız yorgunum.doğum günü bebelerine Allah aileleriyle hayırlı uzun ömürler versin .

slm kızlarrr

bu ay doğum günü ayımız hepsinin doğum günü kutlu olsun
nice sağlıklı seneler diliyorum sıpalarımıza

bizim cadı bugün başka bir kreşe başladı hadi hayırlısı bakalım

demetcim bu ne böyle bir ordumu geliyor eve maaşallah valla

aylincim seninde durumunu heyecanla bekliyorum oldun sen galiba

yok aslıcım adetime 5 gün var ..dayanamayıp test yaptım negatif çıktı...duruda çıkmıştı bende o yüzden yoktur diye düşünüyorum...
hayırlısı ....bende güzelce temizlik yaparım....ama yarın randevu aldım doktora gidicem...nerdeyse 10 gündür hem belim hemde kasıklarım ağrıyor idrarım koyu ve yanma var sanırım sistit oldum yine ....kan testi yaptırcam gebelik yoksa ilaç tedavisine başlıcam...

nasip kısmet diyorum yine her zaman ki gibi dua ediyorumm ve beklemedeyim...

kizlarrrrrrrr ya kizimin huyu degisdiiii offffff uyumuor cadi gunduzleri((((((((((
ya misafirlr yemegi yediler digerleri kaldiiii
aylin hayirlisi neyse o olsun canim
nazancim dogum gunun kutlu olsunnnn
egemende minik prensi kiskaniormu

Son düzenleme:
iyi geceler veledler uyudu az evvelki mesajda erdem rahat bırakmadı da emziriyodum çırpınıp durdu dişleri çıkıyo 2 tane oldu 2 daha geliyo ama biraz zorluyo tabii hadi bakalım koca yazı yedik suya ayağım değmedi

günaydın kızlar....iginç bişey daha oldu 2 saat içinde idrar testi yine hafif silik oldu....şaştım kaldım bu işe....kasıklarım çokk ağrıyor...neyse en geç yarın belli olcek bu anormallik....
demetcimm duruda çok huy değiştirdi yazın eltimin görümcemin çocuklarından türlü türlü huylar kaptı....yeni düzeliyor yavrucak....küçük görümcem bizdeydi tatilde 2 ay oldu bugün gidiyor....

aylinnn diyorum bak oldun sen

demetcim valla benimkide öyle bir uyumak istiyor yok bir uyumıcakmış
ama kreştekiler de dedi artık gündüz uykularını kaldirma vakti gelmiş
gece daha erken yatıp daha iyi uyuyolarmış bizim ki gündüz uyuduğu zaman
11 den önce yatmıyor gerçi uyumasad 10 buluyr ya yatması bilemiyorm
artık herşeye onlar karar veriyolar

bu arada boğazım çok kötü hasta oldum ben

nazancım diş zor valla hepimizin çokt olmadı atlatalı ama sen 2. ye
daha tecrübelisin tabii

aslıcım içine mi doğdu kız??bakalım senin dediğin gibidir inşallah..hayırlısı
geçmiş olsun canım inşallah çabuk iyileşirsin bol bol sıcak içeçekler iç boğazlara çok iyi geliyor.......

selam güzel hatunlar ben geldim...
okulum başladı güzel kızım kreşe başladı doğum gününüde orada kutladık çok hoşuna gitti... seve seve gidip geliyor ama yemek yine problem hiçbirşe yemiyormuş.. dün evde bende yediremedim napcam bilmiyorum...

aylin kızzzz yoksa ikinci bebiş mi geliyor yaşasınnnnnnnnnn....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…