2009 Eylül Anneleri

selamlar aylin geçmiş olsun dün tatil olunca bugün pazartesi gibi geldi bana..eymenin çişini erteledim yaz tatilinde annemlerin orada iki hafta izin aldığımda hallledeceğim.. inşllh..

selamlar aylin geçmiş olsun dün tatil olunca bugün pazartesi gibi geldi bana..eymenin çişini erteledim yaz tatilinde annemlerin orada iki hafta izin aldığımda hallledeceğim.. inşllh..

sağol canımm...bende hazıranda sınavlardan sonra baslıcam...duru yapmak ıstıyor oturuyor klozete fakat yapmıyor bezıne yaptıktan sonra iş olsun diye oturuyor..henüz hazır değil belli zaten eşimde diyorki bezini çıkar o altına yapınca kendi tutmayı öğrenir diyor..bu yöntemde güzelde bezdirici nazanın dediği gibi ...

selam güzel hatunlarım ben geldim.. dün sabah ikide çıktık akşam 9 da eve geldik kızımla gezdik tozduk eğlendik..ne güzel böyle birgün çalışıp birgün tatil yapsak dimi ama....
aylinim çok geçmiş olsun tatil de hasstalanmakta hepten beter bee...duru nasıl cimcimem.. emziği bırakma işine başladı mı ...
sümeyyem hiç dert etme güzelim strese sokma kendini öğrenecek nasılsa bugün olmazsa yarın.. ne kendini ne yavrunu yıpratma bu konuda.. bezi çıkarmanında çok bir artısı yok yani..
bu arada kızlar bakıcıma hesiye alıcam anneler günü geliyor malum.. ne alsam son anneler günümüz kalıcı birşeyler olsun istiyorum sizinde fikirlerinize ihtiyacım var...

hg hüsniyecim senin tatilin güzel geçmiş....öğlende eve gittim duruyu dolaşmaya burnu akıyordu şimdi annemde diyor ateşi var.....çıkışta götürcem sağlık ocağına hem alerji ilacı bitti...onuda yazdırırımm...onun dışında keyifler iyi...çok şükür...

haklı kız kızma adama anneme bende evlen diyorum yalnızlık zor egemeni kapattım sonunda

işte bende bilemedim kızayım mı üzüleyim mi....kabullenemiyoruz...babaannem öleli henüz 7 ay oldu erken oldu yani bizim için...geçen eşimin arkadaşı oğlu var 2 tane sünnet düğünü yaptı eşinlede aram iyi oda sanırım alıştırmış çocuğunu çişe sonra sünnet ettirmiş onun için daha iyi olmuş keşke sende öyle yapsaydın ama ni karar demiştin hayırlısı...

ayy hakkaten aylin bu erkek milleti çok komik.. ne yapacan o yaştan sonra evlenip acaba.. benim dedemde evlendi gördü gününü.. töbe töbe...
aksın burnu boşver ballı limonlu su ver burnunu temizle bol bol iki günde geçer..geçen haftada badeninki akıyordu ki günde bitti gitti şükür...d
nazanım iyi yapmışsın kapat totosunu boşver en sinir olduğum şeydi Badenin oraya buraya çiş yapması..temizliği dert.. sil sisl insanın içide rahat etmiyor..
bu arada hala fikirlerinizi bekliyorum annenler günü için.. pasta takımımı alsam acab adiye düşünüyorum.. pasta , börek yapmayı seviyor hemde kalıcı olur..

aylin ne karışıyonuz evlensin neolacakki .haa paraası çoksa evlenmesin tabi :KK9:hüsniye dün benim günümde süperdi haftasonundan daha çok dinlendim.öğlene kadar evdeydim gıcık kaynantör yine görümcemin kızını bize yolladı sabahın köründe neymiş temizlik yapacak dün kızın yapsaydı demi .neyse öğlen kızı postaladım arkadaşalrımla buluştuk çay içmeye gittik akşamda kutlu doğumla ilgili tiyatro vardı oraya gittim eymen evde abbasıyla kaldı

pasta takımı olabilir kalıcı olsun istersen . ben kaynantöre daha alamadım son günlerde bakarım pike takımına

annem küçük çaydanlık istedi onu hallettik ablam bişey alıcam ben bu sene bana analık etti hastalandığımda sağolsun 1 gece çağırdı baktı bana ama çok rahatladım yalnız başıma bırakmadı beni

aslında en iyisi güzel bir gün geçirmek ben piknik düşünüyorum kısmetse bakalım bir kayınvalidemlerle birde annemlerle akyınvalidemleri yemeğe götürme fikrim var eşim kabul ederse

selam güzel hatunlar...bugün gazetecilikte yptım bir o eksikti tam oldu.. okula mem müdürü ve vali geld süt kampanyası için bende foto çektim.. zevkliymiş bu iş öğrtmenliği bırakıp gazetecimi olsam ne...

günaydın tünaydınn.tüm güzellikler sizin olsun.. hüsniye 10 parmakta kaç marifet :KK55: bende dün yine kaynaantöre sinirlendim oda bana belli edemeedi ama dün çocukları bahçeye götürmüşler orada çocukları arabaya koymuşlar oynamak için onlarda oynarken el frenini indirmişle ve hoppp araba hareket etmiş kaynananm kesin eymen yaptı diyor.kendileri çok masum suçlu eymen sanki..akşamda geçmiş olsuna gittik dayılarının oğluna görümcem gelmedi ve kzını yolladı yine oradada çocukalr kavga ediyor kaynanm eymene kızıyor devamlı bende sinirlendim açtım tlfdan arabalar filmini oturdu oğlum yanıma izledi kızda bakmak istedi bende izin vermedim sen git eymen yokken doya doya oyna dedim.sonra kız eymen onunla oynamıyor diye ağladı kaynanamın suratı düştü..aayyyyyyyyyyy ne dertliyim

Son düzenleme:
bak sümeyyem bende sinirlendim şimdi.. bütün şuç garibim eymene kalıyor desene.. madem ikisinide eşit tutmayacaksın bakma o zaman kardeşim.. yazık yavruma...
bu arada araba olayına gelince daha geçen ay iki tane çocuk yanarak can verdi arabada bırakıldıkları için.. ve daha niceleri öldü.. araba yalnız kaldıklarında çocuklar için çok tehlikeli ayrıca bunun için de bir uyarıyı hakediyor kaynanacığın...
ha bu arada senin görümcen neden doğurmuş bu kızcağızı.. sanki her fırsatta satacak yer arıyor kızını..

verebileceğim bir yer olsa eymeni verecem bunlardan kurtulacam yani. neyse eylüle saklıyorum hevesimi.doya doya sahip çıksın kızının kızına..

selam kızlar bugün boştayım kasa açmadım yine ders çalıştım sizede bi bakıyım dedim öncelikle hüsniyecim tavsiyelerin için teşekkür ederim bugün daha iyi maaşallah ama boğazları şişmiş yine...antibiyotik verdi...anneler günü içinde benim bi planım yok...kayınvalidem uzakta zaten anneme alırsam alrıım sonra yazın giderken kayınvalideme alırım...senin fikrin güzel madem pasta yapmayı seviyor al derim kalıcı hatırlar sizi işte süt kampanyası haberleride güzeldi...bi sürü çocuk zehirlenmiş tarihi geçmiş ürünmüdür nedir ALLAH bilir....neyse sümeyyem sende sinirlenme sabır eylülü neden bekliyorsun eymeni okulamı yazdırcan...bende ders çalışmaya başlıyım dedim geçiçek gibi gördümde kendimi bakalım nasip kısmet onun dışında keyifler iyi çok şükür soranlara selam öptüm hepinizi yarın görüşürüz...

eylüle kreşe gidecek inşllh sıpam çiş yapmayı öğrenirse .bu sabah yine oyurtturdum ama yapmıyor ha bir kez yapsa gerisi kolay ama daha klozete damla düşmedi :KK14:

Bende 2009 eylül annesiyim. Oğlumla banyo, tırnak kesme tıraş olma gibi konularda resmen kriz yaşıyoruz. Bu konuda bir fikri olan yada aynı sorunları yaşayıp atlatan varsa yardımcı olabilir mi acaba?

günaydın kızlar......hayırlı cumalar....ders çalışmaya çalışıyorumm...bıktınız benden bende kendimden dün evde ders çalışıyım dedim sinir krizi geçirdim tam sakinleştim bi daha oturdum derken alt komşum geldi...bıraktım sonrada elime hiç kitap almadım....şimdi aldım ama adapte olamıyorumm..........şu önümdeki 5 ayım çok önemli hayırlısıyla olumlu bi şekilde atlatsam iyi olcek...
yeni gelen arkadaşımm hoşgeldin...banyo sorunu herkeste var duru yeni yeni alışıyor halen başına su dökünce ağlıyor....ama kriz haline gelmedi ALLAH yardımcın olsun...

X