2009 Eylül Anneleri

günaydın kolay gelsin aylin bende sınava başvurdum ama henüz kitap kapağı açmadım hemde ingilizceyede başvurdum one özgüvense bendekide :KK8: banyo bizim için sorun değil severek yapıyoruz tırnaklarıda kestiriyor biraz zorluk çıkarıyor ama genelde kazanan ben oluyorum :KK34:

gunaydin kizlar nasilsinizzzzz
biz aile boyu hastayizzzz minigim bugun hic uyumadi oksurmekden su havalar cabiucak iyi olsa keskeeeee
bizimkini banyodan cikaramiyoruz tirnklari uzayinca anne kes diye kendisi gelior pasaminnnnn

sumeyye araba olayini okudum kaynanan iyi bir konusma hakdiyorrrrrr
okul askinizada hayran kaldim walla ben dogru duzgun kitap bile okuyamiorum

selam güzel hatunlarım.. demet doğru diyon valla maşşalah sizdeki okuma aşkını gördükçe kendimi çok tembel hissediyorum..derslerim kalkıyor meb beni kapının önüne koyması an meselesi ama bende hala tık yok.. alese girip şu mebden kendimi kurtarmam lazım ama hiç ders çalışamam off offf...

aylinim geçmiş olsun duruya sanada geçmiş olsun hayırdır neden sinir krizi geçirdin.. sırf ders içinse olduğu kadar be neden bu kadar yıpratıyon kendini...
süemyyem bende eylülde kreşe vericem Badeyi sende verde rahatla azcık..çişi o vakte kadar çoktan öğrenirsiniz.. bade de önceleri hiç yapmıyordu lazımlığa çişini zamanla alışıyorlar merak etme.. ilki gelirse arkası gelir diye düşünme bade geçen kıştan beri lazımlığa yapıyordu ama arkası gelene kadr 7-8 ay geçti.. hazır olduğunda olur merak etme.. sadece Bade değil Badeden bir ay büyük arkadaşın oğluda zamanı gelince kendi bırakmış..
banyo çok sıkıntı değil bizim içinde ama yinede saçlarını yıkatmak istemiyor ouda oynata oynata azar yiye yiye yapıyorum.. anne yapma, yapmadedim diye kızarken ben çoktan şampunalamış oluyorum ama tırnak kesmesini ben hala beceremem bakıcım kesiyor o olmadığında bende uyurken kesiyorum..

dün akşamda eymeni almaya gittik kaynanam ikide bir eşime açsan yemek koyalım diyor sanki ben hiç yokum orada bende eşime haydi hiç üzerini çıkarma eve gidiyoruz dedim :KK55: tabi eşim tıpış tıpış geldi ... akşamda kutlu doğum haftası proğramı vardı ilahi söyleyen biri gelmişti gittik güzeldi değişiklik oldu benim içinde.. lazımlık alsammı eymen için yoksa klozetemi alıştırsam

sen el kızınısın anacaım açmısın tokmusun napsın kii...:KK16: lazımlık al bence önce lazımlıkla başlamak gerekiyormuş.. bunların kakası kıymetli dönemindeler ya hemen gitmediğini orda kaldığını görmesi lazımmışş sabiham öyle diyor yani. hem rahat oluyor bade çişi gelince gidip kendi yapıyor..klozette küçültücü koyarsam oturuyor ama normelde oturmuyor korkuyor...

selam kızlar...eve gittim ama fıstığım uyuyordu....şimdi annem aradı uyanmış...sesini duymakta çok güzel....
demetcimm bizleri zaten az çok biliyon okuduysan... geçmiş olsun canımm....kendine çok iyi bak aradada olsa uğra özletme öp bebeleri benim için....
hüsniyecim tam ders çalışmaya odaklandım duruyla aşağıdaki komşunun kızı bırakmadı...bende ona sinirlendim sağa sola vurmaya başladım ...kısa sürede topalrladım ama çok yıprandım sinirlerim çok zayıf en ufak bişeyde koparıyorum ipleri...ALLAH sonumu hayır etsin...onun dışında iyiyim çok şükür biraz kasıyorum kendimi....

sümeyyem sende dert etme besbelli kaynanan kızmış çook ta tın de çek gitsin...herkes kendi aklıyla yaşar...

aylin yaz geldi aklımız dışarıda ders çalışmak çok zor ama dişini sık sonuç güzel olunca unutacaksın bunları sıkıldığında o günlerin hayalini kur

aylinim be neden kastın kendini bu kadar.. tamam önemli ama bu kadarda yıpratma kendini canım...bak kızarım sonra.. üç günlük dünya..
zaten sabah sabah bir veli delirti beni.. çocuğu daha üçüncü sınıf deneme sınavı olmuşlar çocuk sadece bir tane soruyu yanlış yapmış.. söylenip duruyor adam yok çok basitmişte yok nasıl yapamazmışta .. valla odunla kafasına vurasım geldi.. tamam hırslı olmak güzel ama fazlası zarar..

günaydın kızlar....harikayım bugün ....hafta sonum süperdi ...cumartesi dayımın kızının doğumgünü vardı oraya gittik...pazar iş yerinde mangal partisi ardından birde maçç....gs-beşiktaş maçı...ilk yarı süperdi ...atmosfer harika....tavsiye ederimm...dersi boşladım biraz ama bu sabah itibariyle başladım yavas yavas kendımı germeden sıkmadan devam haklısınız eşimde aynısını diyor sıkma kendini olduğu kadar sen evlis,in ve annesin bundan sonraki başarıdır senin için...:KK9:

günaydın benimde cumartesi güzeldi eşimle kırşehirde sosyal aktivite avına çıktık ve tenis dersi almaya karar verdik :KK16: ama pazar günü temizlik yaptım ve aşırı derecede yağmur yağıyordu eşim tutturdu bahçeye gidelim diye bende temizlik yaptım canım çıktı dedim gitmedim eşim ona küstü ama sabah kahvaltı hazırladım yüzünü güldürdüm :KK56:

selam güzel hatunlar..bende güel bir hafta sonu geçirdim .. evimdeydim genelde misler gibi temizlik yaptım kızımla oynadım zıpladım geldim..
şimdide mdr yrd kızı evleneek onun bebeklik fotolarını tarıyorum slayt yapıckmış.. bana bile zor geldi fotolarına baktıkça..ilerde ben badeyi nasıl evlendircem valla.. çok fena oldum şimdi..

günaydın güzel hanımlarr benimm canımmm arkidişlerimm:))))sizleri çoook seviyorumm yazıdaa seviyorumm:)))))dersee devam görüşürüzzz.....

sümeyye canımm sana bişey sorcam...iş arkadaşımın ablası senin gibi sanırım tiroid ameliyatı olcak..ve ömür boyu ilaç kullanması gerekiyormuş....bu esnada çocuk sahibi olmak istese ilacı bırakıcakmı nasıl olcak aklıma sen geldin....bilgilendirirsen sevinirimm..

valla çocuk olunca ansıl olur bilmiyorum ki bu ayki kontrollerimde dr a sorarım..bua rada eymen işyerinde pc sırası bana gelmiyor

X