2009 Eylül Anneleri

selam güzel hatunlar.. gezdiniz gelsiniz ohhh mis gibi bende evde oturup misafir ağırladım.. şu canım 4 gün baoyunca ayaklarımı uzatıp rahat rahat oturamadım bile yorgun argın geldim gene okula..

hg hüsniyee...gezdik valla kafamı dolu dolu bıraktım geldim....seninde kaderin kötü...kimler geldi misafirliğe...
sümeyye resimler çok güzel...eymencik düşünüyor gibi çıkmış bi fotosunda yorum yaptım...sende suyun yanında ayrı bi hoş çıkmışsın...

eşim hastaneye yatacaktı bugün dr gerek yok demiş yuppi akşaam gelecek inşllh ama çok üzgün o hastaneye yatıp tam kontrolden geçmek istiyordu ..

evet aylinim yaa sorma.. gezmeye gidemedim zaten içimde kaldı bari rahat rahat evimde oturaydım.. eşimin abisi geldi ankaradan ..anneside burdaydı zaten kurban kesildi..yarın babasının ölüm yıldönümü..ben yoruldum ama kızım kuzenleriyle çok eğlendi o da yeter..dün bir taraftan temzilik yap çamaşır yıka ütü yap derken harap oldum valla...

sümeyye resimler çok güzel çıkmış gerçekten oğluşunda çok fotojenik her resimde ayrı yakışıklı..

haftaya salı 1 mayıs tatil pazartesini izin alıp eymeni çişe alıştıracaktım halılarımı yıkatmaya vermeden öğrensin dedim ama oda arkadaşı izin alacakmış.. hüsniye normal misafire can kurbanda kaynan ve elti kayın .mümkünse almayım

sümeyye çiş olayı aklımda biberon ve emzikte ...öğlende eve gittim duruya dedimki duru kardeş istiyormusun ...ebet anne dedi..peki ozmana bu üçünü bırakcan dedim saydım güldü yot anne bıyakmıcam dedi...

hafta sonu iyice bi üzerine düşeyim bu olayın sonuca göre ya gidişata bırakırım yada devam ederim. aslında üzerine düşsek kolay öğrenirler eşşek kadar oldular herşeyi biliyorlar.geçen çizgi filmde kedi görmüş kuyruğu havada ayyyyyyyyyyy anne pisinin pipisine bak arkada diyor... :KK9::KK30:

evet sümeyye sorma.. allahtan tören olduğu için balıkesire gidemedim yoksa iyice sinir olurdum..severim eltimi iyi oldu geldiği ama yorucu oldu...

aylin sende çocuğa sunduğun seçeneğe bak.. hem annesini paylaşacak hemde en sevdiği şeylerden vazgeçecek yer mi yeni nesil anacım..ama biberon için erken bee bırak içsin kuzu.. birde hepsini aynı anda bırakmasın canım sıraya koy.. önce emzikten başla..
inaşşallah kızlar sizde kolayca öğrenirsiniz çişinizi dertsiz tasasız valla dışarı çıkmadığın sürece evde çişini yapan çocuk rahat oluyor..

evet hüsniye dışarda bez rahat tuvalet derdi yok :KK15:
anneler günü planlarınız neler biz kızkardeşimle thomasın halı yıkama makinesini aldık anneme .kaynanatöre daha net değil pike takımı belki alırım yada yemeğe yollarız..

nazanın oğlu egemen paşa sünnet olmuş :))

hadi yaa...ne güzell hiç dememişti haberim yok valla ...biz hala bebek görmeye gidicez benim yüzümden saniyeyide tutuyorum ..bakalım şu sınavlar bitsinde öyle gideriz...bu cuma benim günüm var...yemek yapıcam geç gelcekler ya uğraşıyoruz pasta börekle...

1.tel şehriye çorbası
2.patates püresi
3.pirzola
4.pirinç pilavı
5.salata+yoğurtlu havuç salatası

tatlıya henüz karar veremedim...ağlayan pastamı yapsam keşkül gibi bişeymi yapsam yoksa hazır mı alsam...bimin pastalarıda güzel chesscake gibi...

ohh ohh biz kaynantörde yeriz belki dün suratı sirke satıyordu.korktuk kaçtık evimize bugün belki yumuşamıştır...:KK76:

hayırdır...suratı kime yapıyor..bu arada görümcem yine başka bi doktora gitti oda aynısını demiş...menapoz demiş...ne kadar tuhaf emzirmeyi bırakır bırakmaz...adetten kesildi sonrada menapoz dediler...anormal giden şeyler vardaa....ne???

tek erkek çocuğu var bi tane daha istiyorlardı 1 kac ay sonra yapmadıkları için çok pişmanlar...bende diyorum insan böyle bişey başına gelceği aklının ucundan geçmez kendinizi suçlamayın herşey nasip kısmet önemli olan senin sağlığın öyle yaa:KK43:(

evet anlayışlı bi eşi var üzülme demiş doktor yok demiş eşide ben üzülmem önemli olan eşimin sağlığı demiş helal olsun dedim herkes bunu demez....
kaynanası bıraz yaramaz işte onuda idare ediyor kızcagız...ALLAH görümceme uzun ömür versin inşallah tedavisi mümkündür...

evet sümeyye dışarda zor oluyor ama onu hallediyoruz prtaik lazımlığımızla..ama evde gidip kendi yapıyor rahatız..
ben hiç anneler gününü düşünmedim daha doğrusu ikimizinde annesi uzakta olduğu için düşünecek birşeyim de olmuyor..artıkın bende anneyim canım kocam düşünsünn demi...
üzüldüm görümcene ama çok şükür çocuğu varmış be.. ya hiç olmadan girseydi buna şükretsin .. ben çocuğu yok sanıyordum allahtan varmış...çok şükür anneliği tatmış..üzmesin kendini..

X