2009 Eylül Anneleri

ben işte öyle şeyler içemiyorum nanelimon ıhlamu,,şurup bile içemiyorum yoksa eymene ilaç aldık eşim sen iç diyor ben ağzımı dahi açamıyorum..su içiyorum bol bol ne alakaysa :KK25:

ben işte öyle şeyler içemiyorum nanelimon ıhlamu,,şurup bile içemiyorum yoksa eymene ilaç aldık eşim sen iç diyor ben ağzımı dahi açamıyorum..su içiyorum bol bol ne alakaysa :KK25:

OLSUN SUDA İYİ CANIM BOL BOL DEVAM SUYA OZAMAN ASLINDA PEDİTUS VARYA GÜNDE 3 DEFA İÇ BİR TATLI KAŞIĞI ODA İYİ AMA BENIM MAŞAALLAHIM VAR YANİ BUGUN 3 GUN KENDIMI GAYET IYI HISSEDIYORUM ZAYIFIM AMA DEMEKKI BUNYEM KUVVETLI YAHEYY:))):nazar::nazar::nazar:SANADA TEKRAR GECMIS OLSUN ....NAPIYORUZ UNUTMUYORUZZ BOL BOL SU SLOGANIMIZ BOL BOL SU:)))):KK9:

merhaba hanımlar sünnet ani gelişti fakat dün gece hayatımın en zor gecelerinden biriydi eşim gececi bebek snnetli çocuk allahım kolaylık versin bana da herkese de 1-2 gün daha çekicez herhalde tamamen iyileşme 10-15 gün sürer dedi pipi derisi yapışıkmış bakalım daha ufağıda var ahh annelik annemin babanesi köpekler bile ana olmasın çok zor bu analık dermiş hak veriyorum

selam hatunlar..
öncelikle hoşgeldin mehtap... eylül hanım ne yapıyor ..ehh bayağı oldu gelmeyeli... özledik seni..

nazan hayırlı uğurlu olsun.. Daha nice güzel günlerini görürsün oğullarının inşallah...ehh zor tabi iki çocukla ama olsun be annelik güzel şey...

çokk çok geçmiş olsun hatunlarım hasta mı oldunuz ... bende bitki çayı sevmem hiç ne ıhlamur ne nane.. sürüne sürüne atlatırım hastalıklarımı benimde bünye sağlam çok şükür...
bu arada uyarmadan edemiyorum.. peditus kullanmayın.. ne kendinize ne çocuklarınıza.. zaten 6 yaş altı çocuklarda öksürük şurubu ilacı yasaklandı.. bu ilaç öksürüğü bastırarak bütün akıntıya ciğerlere hapsediyormuş ve arakasından astım ve bronşit olmasına sebepoluyormuş.. sakın kullanmayın ben evdekini attım...

canım uyardığın için çook sağol bende eve gidim atım bari öksürük şuruplarıdamı yasak..:KK53:benim neden haberim yok ki...

nazancım geçmiş olsun ALLAH damatlığınıda göstersin inşallah..:KK9:erkek oldular çifte gelin ara dur şimdide:)))
görüşürüz kızlar çıkıyorum ben hoşçakalın...

vee...Sultan sülüman teşrif eder dikkattt:))))hehee çok beklersiniz ben teşrif ederim ancak burayaaa günaydınlarr....:KK1:

günaydın kızlar

nasıl uykum var anlatamam sabah sabah türk kahveside içtim ama banamısın demedi

yağmur var İstanbulda gözlerim kayıyorrrr

canlarım gripmi oldunuz çok geçmiş olsun sizeeeee

selam hanımlar.. ben geldim..
saniye benimde çok uykum var yataktan hiç kalkasım gelmedi..bende kahveye vurcam kendimi..

işyerinden grip olduğum için dün izin aldım bugün evdeyim bu fırsatta eymene çişe başlayım dedim ve günün skoru eymen:1 ben :0 tuvalette oturturyorum yapmıyor kalkınca pijamasına yaptı ama yapıncada üzüldü şimdi elinde bezle dolanıyor anne bağla diye ..yapmıyacak galiba haftasonuda deneyelim bakalım

Pes etmek yok sümeyyee....bende sınavları bitireyim sonrabaslıcam son kez bez alayım dıyorum bakalım hayırlısı:)))

hadi bakalım kolay gelsin sümeyyem.. yazık ama kız çok üzme yavruyu.. bade de öyle yapıyordu ben bezimi çok seviyorum çıkartmıyacam diye geziyordu.. üzerine gitme sonra daha zor öğrenir..

günaydın kızlar....yorucu bir hafta sonundan dinlenememiş halde geldim...günüm gayet güzel geçti...bana hediye olarak mikrodalga getirmişler...sağolsunlar...cumarteside düğünümüz vardı...eltim bizdeydi oğlu çoook yaramaz...koltuğun üzerine 1 bardak ayran döktü...halının üzerine meyve suyu döktü habire arkasını topladım baktım artık olmuyor koyverdim gitti şimdi bu akşam gidince yeniden düzen ister ev off. off...

günaydınnn bende çok yorgunum dün kayınvalidemlerin bahçeye gittik fazla iş yapamdık ama insanı temiz havada yoruyor herhalde .bu akşamada misafrlerim var sohbete bende de..ama yarın tatil süper ..eymenin çiş eğitimine ara verdim çünkü 3 gün boyunca arpa boyu yol alamadım .demekki daha zamanı değil. .

Selam kızlar......aöf sınav açıklandı ehh benimkiler idare eder...yarın 1 mayıs çalışmaya başlıcam ...allah yardımcım olsun...benım ve benım gıbılerın özellikle çalışan anne olan kadınlara:)))
sümeyyemm denemelere devam belkı hazır degıldır...yavas yavas sabır sabır ya sabır....

kızlar imdat fenalardayım egemenin sünnetli 5. günü ağrı sızı yok amam hala bez taktımıyo here yere işiyo sıçıyo daraldım ne çamaşır bitiyo ve sil sisl içim çıktı ne yapcam ya hala dal ta...ak ortada mal beyanı gibi geziyo

selam kızlar....dün tatildi ben ders çalışmayı planlarken daha pazartesi günüden hastalandım..boğazlarım şişti agrıdı ateşlendim neyseki şuan iyiyim sadece halsizlik var ...akşama ne yemek yapsam kızlar ya fikir verin lütfen ...sümeyye eymenin çişi ne durumda...:KK31:

X