2009 Eylül Anneleri

hg saniyee ne mutlu sana...bizimkide yeni yeni başladı şarkı söylemeye henüz..tamda dili dönmüyor...mini mini bir tuş tonmuştu pencereme...ellerim boşş kaldii diyor...bide pepenin kamp kamp kamp yapıyoruzz şarkısını söylüyor...:KK9:

sende hosgeldın husnıyee....öğretmen olmanın kötü yanı ben resmi tatil kollarken sen maalesef çıkamıyorsun:KK43:((üzüldüm canımm senin adına ama olsun yaz tatilin çoookkk
nasılsın şekerim bal badem nasıl ...

ohh misle gibi gezin tozun ne güzel.. bende balıkesire gidecektim ama okulda 23 Nisan kutlaması düzenleniyor gidemiyorum o yüzden..
saniye ne güzel kız maşallah.. büyümüşte annesine dansını göstermiyor süpriz yapacakmış.. inşallah keyifle atlatırsınız...

kız sümeyye neden kocanı götürmüyon yanında.. belliki adam içerlemiş..yazık kızzz al yanına...
hüsniye o önce arkadaşalrıyla plan yaptı bende evde yalnız kalmayım diye plan yaptım ama benim planı onunkinden güzel.:KK55: haftasonu kayınvalidenin bahçesine gidecektik biz gittik görümcemde arkadaşalrıyla ankaraya gezmeye gitmiş çocuğunu tabi annesine bıraktı . bende üzüldüm ne güzel hayat ona gzel dedim ben onun anasının bahçesinde taş toplayım oda gezsin dedim eşimde sinirlendi sende istanbula git dedi gez toz keyfini çıkar hatta ben gitmeseydim eymene bakardım sen iyice gezerdin dedi :KK9::KK76::KK33:

ooo sümeyyee daha ne istiyon işte adam sana yalakalık yapmışş:))))benimkide beni güya termal otele götürcekti vazgeçti sonraa bana dedi sende kırklareline git ozaman dedeni ziyaret etmiş olursunn...bende hemen tamam dedim napıyım çalıştığım için devamlı fırsat kollar oldum kafa dağıtayımm diye....

selam hatunlar ben geldim.. netten aldığım gömleğimide giydim yeşil yeşil geziyorum...
diğer memurluklara bakınca tatil açısından öğretmenlik dah cazip ama öğretmenliğnde sorumlulukları çok fazla malesef.. heleki yeni eğitim sisteminde velilerle uğraşmak çocuklarla uğraşmaktan daha zor hale geldi...
hımmm sümeyye demek kocacıın önce kendine plan yaptı haa.. o zaman kıskansın sende git güzel güzel eğlen.. valla görümcene de helal olsun ne rahat çocuğunu bırakıp gidiyor geziyor.. ben bırakamam sanırım..aklım hep onda kalır gittiğim yerdede huzursuz eder dururum kendimi..güzndüzleri neysede geceleri Bade babasını bile istemiyor yanında..sıpa bir haftadır yine bizim odamıza taşındı beşiğinde yatıyor bende karyolada ama babasını kovuyor odadan odada bile istemiyor..
aylinim bade iyi çok şükür kudurup duruyor bol bol.. bu pepee sağolsun onun bütü şarkılarını ezberledik.. halaylarını bile öğrendi benim cadı eline mendil alıp hanımey hanımey diye halay çekiyor yada ram ram diye efe oyunu oynuyor çok komik oluyo görsen.. ama kamp şarkımız bizimde favorimiz..

Her işin bir zorluğu var işte sen de dua et sınıf öğretmenleri ne yapsın kafayı yerler düşünsene:)))
yine Allah sabır versin....pepe çok eğitici bir karakter bence o şuşu olmasa daha iyi olurdaa...eskiden böyle eğitici çizgiler yoktu benim zamanımda ton ve jery şirinler falan ...

Son düzenleme:
öyle tabi canım.. sınıf öğret olsam onada alışırdım herhalde.. ama şimdi sınıf öğr olmak daha zor 5 yaşında başlayacaklar..kırk tane 5 yaşında çocukla nasıl başedilirki... allah sabır versin.. bu arada bizlerde iki sene sonra okullu olucaz kızlar.. ben elimden geldiğince geç göndericem..gönderebilirsem tabi...

sen bi öğretmen olarak geç göndercem diyorsan bende öyle yaparım...ama bazılarıda ne kadar erken okadar daha iyi diyorlar..tartışılır...

ben tavisye etmiyorum.. eğitim sisteminin şu şartlarında 5 yaşında okula başlamak çok yanlış.. 40 tane beş yaşındaki çocuğu bir sınıfa doldurup nasıl birşey öğretebileceksin ki.. bir kere onlar 40 dak oturupta seni dinlemey yeteğine sahip değiller daha.. sınıflar en fazla 15-20 kişilk olsa olur derim tamam ama 40-45 kişilik sınıflarla heder edecekler çocuklarımızı..ben mümkün olduğu kadar geç gönderecem..

haklısın canımm...bencede heleki türkiyede okul sistemi berbat iyi bi yerde okutmak isteri m kızımı...kişi sayısı az olan oda anca kolej yada özel okullarda oluyor kısmet bakalım belkı onlarada bı yenılık yaparlar....

günaydınnnn dün eşimle kayseriye hastaneye gittik eşim tansiyonu hala yüksek hocada anlam veremdi haftaya hastaneye yat dedi.belki evden bu kadının dırdırı seni hasta ediyordur ddedi:KK52:

güanydın güzel hanımlar.. burda havalar iyiden iyiye çıldırdı.. sabahları kış öğlenleri yaz akşamlarıda baharı yaşar olduk .. ama bugün kötü bir fırtına var ağaçlar yerinden oynayacak nerdeyse..çok kötü yağmur yağacak sanırım..hele canım erikler daha büyümeden dallarından dökülmüşler en çok ona üzüldüm...
sümeyye geçmiş olsun canım .. eşinin tansiyonu eskidende mi yüksekti yoksa şimdi mi çıktı ortaya.. bazı insanlar doğal olarak yüksek yada düşük tansiyonla yaşıyorlar.. annem mesela hep tansiyonu düşüktür..hiç normal olduğu görülmedi..sende azcık dır dırı kes bakalım dr haklılık payı var mı anlarız.. yoksa bildiğn gibi devam..
nazanım hoşgeldin canım.. yokluğun belli tabiki ama iki çocuklusun ya ondan merak etmiyoz nasıl olsa onlarla uğraşıyosundur diye..nasıl oldu minik paşan..

benimkide hep düşük ama eşim maça gitti orada kendini zorladı tansiyonu fırladı ondan sonra düzen tutmadı

iyi geceler hanımlar yokluğum fark edilmemeş :KK43:

sümeyye görüşrlişm canım telefonum var biliyosun

olurmu canımm heran aklımızdasın...seviyoruz seni:)))

sümeyye geçmiş olsun...ALLAHIMM RIZAAA:)))kadın dırdırı nelere makul:)))şakası bi yana kendıne bı chackup yaptırsın anlarlar ozaman neden oldugunu cunku henuz cok genc tansıyon hastası olcak halı yok...
husnıyee burdada aynı havalar tam hastalık havası sabah kapalı oglen acık aksam ruzgar ne yapsam ne gıysem bılemedımm:)))neyse bakalım az kaldı mayısta duzelır nısan yağmurları bu arada saça çok faydalıymış...bol bol ıslanın:)))

dahada korkuncu ben eşim çannakkaleye gidiyor ben kaynanamda kalmamak için istanbul işini çıkardım şimdi eşim hastanede yatınca ben ne yapacam :KK53:

nazan karşıya geçemem belkide zaten fırtına çıkmış istanbulda havalarda iyi olmayacakmış zaten :KK14:

kızlar bir fırtına kıyamet koptu sandım..tüm yurtta etkiliymiş.....5 dakikada ortalık talan oldu....ALLAHIM YÜCE RABBİM hatırlatıyor kendini 5 dakikada olsa....

X