2009 Eylül Anneleri

kizlar nasilsinizzzz
sumeysem erzincanda galibaaaaa ohhhhhhh baba ocagindaaaaaa
aylinim minik kuzun nasil olduuuuuuuuu
husniye canimmmm prensesin istahi nasil
nazan sekerim egemenin uykusunu duzene sokanildinmiiiiii

iyiyiz çook şükür duruda iyi maaşallah kontrolu vardı gectıgımız cuma goturdum bu aylar cok tehlıkelı dedı doktor cok dıkkat et ılacını ver dedı ...onun dısında ılerleme varmıs hem kılo hem boy 4 ay sonra cagırdı bı daha ...benımde persembe gunu mıdem cok agırdı ..tansıyonum dusmus esıme yemek ısıttım yanına tepsıyle goturuyordum ısıgı sondurmemle basım dondu tepsı ustume devrıldı cebımdede telefon vardı..ıcıne gırdı sarj olmadı...2 gun kapalıydı...yapıldı neysekı ...ıste olacagı var yanı bısey yapamıyorsun...:KK14:

günaydınnn yorgun savaşçı aranıza geri döndü.aylin kuşum hayırdı nide bulantısı baş dönmesi yüklümüsün yoksam :KK49: biz pazar dinlenmek için cumartesi döndük memlketten dün öyle bir dinlendimki :KK5: öğlene kadar temizlik yaptım öğlende güveç koydum atada annemlerde yiyelim dedi bende tmm dedim meğerse onlar yanlış anlamış bize çağırıyoruz zannetmişler geliyoruz dedilermi bi koşuşturma içind e yemeği sofrayı hazırladım pasta yaptım çayın yanına.neyse yedik içtik eymen görümcemin kızını dayak manyağı yapınca kalktlar 8 gibi onlar gidince amcalar geldi 3 amcası eşleriyle birlikte ev kalkmış kaçıyor neyse çay pasta koyduk yedik 10da gittiler bende eymeni uyut mutfağı topla derken yorgunluktan bayılacaktım..:KK43:

günaydın güzel hanımlar.. bol muhabbetli bir hafta olsun inşallah.. gçen hafta işler çok kesattı valla çok kızdım sizlere..
geçmiş olsun aylinim aman dikkat et kendine.. çocuklu olunca hasta olmanında anlamı yok nasılsa iyi bak kendine...
sümeyyem hoş geldin özledik seni.. valla maşallah çok güzel bir pazar geçirmişsin üstün performansından dolayı kutluyom seni.. o yorgunlukla o kadar işi yapacak enerjiyi nerfen buldun ne içiyon kız sen bana da söyle..

ben enerjimi sizlerden beni sevenlerden alıyorum :KK1: görümcemler fethiyede apart kiralamışlar haziran sonu için kayınvalidem sizin antalyadaki oteli iptal edin bizimle gelin dedi ::KK36: düşünsenize bir evin içinde kayınvalidemler görümcem eltimler..ve olackalrı biliyorum görümcem denize gidecek elitimde kocasyla gezecek bende kayınvalidemle evde çocuk bakacağım.dedim ben o tarihte erzincana gideceğim oğlun geliyorsa gelsin herkes kendi anasına.eşimde yok sen gelmezsen ben bişey anlamam dedi bakalım

ooo yerim seni...ayy tatil dedin mi ne temizliğe dokunacan ne yemeğe o zaman anlamı oluyor.. ben sevmiyorum apart olyını.. yada apart olacaksa kafa dengi bir arkadaşınla gidicen öyle anlamı oluyor.. bencede boşver görev dağılımı aynen dediğin gibi olacak kendini yorduğunla kalacaksın..
baklaım biz bu yaz ne yapaaz hiç planlamadık.. eskiden erken rezervasyon yaptırıyoduk ama bu sene hiçbirşey yok planda..

aman o tarih tam kiraz zamanı erzincana kiraz toplamaya gideceğim. bencede tatil dediğin öyle olur sonra sen aldın ben aldım olacak . hem onlar rahatlar zaten geçen yıl eltimler evleneli 1 ay olmuştu tatilde gitmişler kayınvalidemle kayınpederim bir kanepede yatmış bunlar yanındaki kanepede . neymiş tek klimalı oda oymuş.ben büyük konuşmayım isilik dökeceğimi bilsem kimseyle aynı odada kalamam.

bak o topladığın kirazlardan bende istiyorum..biz tuncelideyken eşimin köyüne giderdik elazığa.. bahçelerinde kiraz ağacı vardı çıkar tepesine toplardım ve çok lezzetli olurlardı.. bak şimdi canım çekti..zaten sıkıldım kıştan iyice yaz gelsin meyveleriyle birlikte artık....
ohaa diyecem onlarda daha bir aylık evliyken hemde.. bırak ben bir aylık evli olacam ne işi var anamın babamın yanımda alır kocamı giderim dimi ama..

inşllh şekerim yaz gelseydi hayırlısıyla bende asla çarşıdan kiraz yiyemem benim yediğim kirazın sapı yeşil olacak taze olacak.alışmışız dalından kopar ye.:KK34: haa eşime benimle gelmesi için baskı yapmam o denizi seviyor hem ailesi işte

konuyu 11 kişi okuyor bir ben 10 takipçim.. :2: elma dersem çıkın armut dersem çıkmayınnnn üzüm üzüm :KK33:

bizde geldik bende yoğunum bu ara şimdi erdemi kontrole götürdük geldik büyümüş kuzum herşey iyi şükür

aylinnnn nerdesin kuzummmmm

kızlar ancak gelebıldım....bugun cok yogunum ....sayfaya gırdım falat yazamadımm....
sumeyyecım hg canımm...ıyı bı kafa dınlemıs olmalısın ...bende yazı ıple cekıyorumm...guzel bı kafa dınlıcem ALLAH ızın verırse....
sumeyyecımm mıdem agrıdı sonra bulandı ...tansıyonum dustu henuz olmadım adet ama sanmıyorum yakında olurumm...
sızler napıyorsunuzz canlarımm benım ozledım sızlerı ...:KK16:

günaydınnnnnnnnnn fıkra
Köyün hocasi Temel’e:

- Hayrola Temel, anneni sirtinda nereye götüreyisun boyle?

- Hocam, bu güzel havada yasli annemi gezdireyirum .

- Ula usagum evlendursene anneni, hem gittigi yerde rahat eder.

- Ya hocam ayip olmaz mi , yakisir mi yasli kadini evlendurmek? Teessuf ederum.

... Bu sirada annesi ayaklariyla Temele vurur.

- Sus bakayum, sen hocadan iyi mi bileceksun! : ))

günaydın güzel hatunlar ben geldim.. sabah sabah mürüle kavga ettim.. günümün içine etti...offff

dövelim müdürlerin hepsini :KK22: bizim ikinci müdür beni sevmez zaten görüşmelerimizi en aza indirdik ben kantindeyken adam kantine bile girmiyor.:KK52:

GÜNAYDIN KIZLAR...ders çalışıyprum yine ne monoton bır yıl olcak yaa....olsun sonunda sevınıcem hayatımm her daım renklenıcek...
bu arada ıskı bızı 3 ay ıcerısınde çanakkaleye gütoruyor esıme dedım sen ıstersen gıdelım dedı ok..dedım gıdıcez ALLAH ızın verırsee...super olcak hep gıtmek ıstemıstım...

Günaydın akşam misafirim vardı kaza yaptık diye eşimin akrabaları geçmiş olsuna geldi.bu akşamda arkadaşları yemekli gelecekler.bende akşamdan yemeği koydum ocağı bugün iççin hazır olsun diye veee uyuyakalmışız eymeni uyutacağım diye gece1:30 da uyandım evde dumanlar.neyseki bişey olmamış.büyük kaza atlattık yani..

geçmiş olsun sümeyyee....bi fakire sadaka verin canımm...tekrar geçmiş olsun...bizim duruda hasta yine burnu tıkanık bı burnu akıyor bı tıkanıyor ...basladık yine soguk algınlığı ılacınaa....
cocuk ne guzel hasta olmuyordu....basladı yıne ...:KK14:yaz gelsede gezsek ...

hanımlar nasılsınız aylin bebek mi?yoksa baş dönmesisümeyye geçmiş olsunçok misafirin oluyo senin maşallah 2 aylık oluyo benim küçük kuzu aylin ne zaman geliyosunuz hadi gelinde sohbet edelim çay içelim

hg nazancımm...ıyıyım cok sukur duru bıraz rahatsız onun dısında ıyıyız ...yok canım zannetmıyorum bebek olayı degıldır sınır streese baglı muhtemelen.....valla sanıyeyle epeydır gorusmedım ama havalrın bıraz ısınmasını beklıyoruz bıde benım sınavım var 7 8 nısanda sanırım ondan sonra gelıcez yıne kararlastıralımm ben sana haber verırırmm....sen nasılsın bebıslerın nasıl...2 aylık oldu demek velet....gunler ne cabuk gecıyor....

X