2009 Eylül Anneleri

selam güzel hatunlar..
sümeyye çok çok geçmiş olsun hakikaten ucuz atlatmışsınız.. bizde bir kere eşimle aynı durumu yaşadık.. haşlansın diye ocağa akşam tavuk komuştuk ikimizde tv başında uyumuşuz.. allahtan abisi aradı tel kalktıkda ocaktakinin farkına vardık.. suyu bitmiş nerdeyse yanacak duruma gelmişti.. ama o kadar da lezzetli olmuştu ki iyice pişmiş.. hala tadı damağımızdadır...
aylin çok geçmiş olsun kuzuna.. bu sene havalardan dolayı çok hasta oldu kuzular.. şu kış bitsede bizde onlarda rahatlasa artık.. bizde dün aşı olduk hepatit aşımızın ikinci dozunu vurdurduk..ohh şükür aşı olayları bitmiş oldu böylece..
oo maşallah nazan demek iki aylık oldu paşan.. ne güzel...nasıl hızlı geçiyor zaman.. ee alıştın mı iki çocuklu olmaya..

hüsniye hepatit aşısı özelden yaptırdın değilmi.....gecen gun saglık ocagına goturdum 2.5 yas takıbı vardı kadın dedı devlet bı proje baslattı artıok ozel asılarda yapcak falan dedıı...

evet özel yaptırdık canım aşıyı.. iyi olur bu aşılara bir dünya para ödedik.. bari bizden sonrakiler kurtulsun..
hoşgeldin saniye nasılsın

ben hiç özel aşı yaptırmadım...rota virüsü vurdurmak istemiştim ondada geç kaldım...oda baya pahalıydı...

aylin geçmiş olsun bugün egemende ateşlendi elleri hep ağzında heryere sürüyo ağzına sürüyo bekliyodun bu aralar birde aykkabı çorap bişey tutmuyo ayağında sürekli çıkarıyo dolven verdim az evvel sabahtan beri düşmeyince mecbur şurup verdim benim adam yine gececi hayatım rayına oturamıyo pek bu 1 hafta gece 1 hafta gündüz olayı iyice mahvediyo beni 2 çocuk olayına kasmazsan daha iyi gidiyo diyebilirim çok kasarsan çok zor oluyo

günaydın kızlar...nazancımm gecmıs olsun sanadaa...dun gece ateşler ıcınde yandı yavrum ..2 de bı kalktım 6 ya kadar uyumadık ne duru ne ben....

günaydınlarakşam eşimin arkadaşı eşi ve iki çocuğuyla geldi yedik içtik yorulduk.yaaa uzun süre misafir istemiyorum.ama pazar günü günüm var :KK36:

günaydın hanımlar... çok geçmiş olsun kuzulara.. en çok insanı ateş korkutuyor malesef..ama böyle büyüyecekler üzmeyin kendinizi..
her ne kadar üzmeyin desemde üzülüyoz ama allah daha büyük hastlaık vermesin inşallah..

ee nerdesiniz kızlar...hafta sonu misafirim gelecek çok heyecanlıyım...en yakın arkadaşım bayadır görüşmüyoduk.. bir sürü plan yaptım inşallah bozulmaz..

selam kızlar...duruyu doktora götürdüm yavrumun boğazları şişmiş...yine anlamadım ne derdi var...soguk algınlıgıda nüksedince ateşi o yüzden fazla olmuş...aradım şimdi arkamdan ağlamış yine kıyamıyorum ama herşey onun için...geleceği için...:KK14:

geçmiş olsun tekrar aylinim.. kısa zamanda düzelir inşallah..
valla bu arkadan ağlama konusu benim korkulu rüyam oldu. her sabah ben çıkmadan uyanacak diye aklım çıkıyor.. Allahtan ev uzakta yemek için gitmiyorum..
geçen akşam yatırıyorum Bade ban şöyle diyor" sabah oluyor anne baba okula gidiyor ben ağlıyorum. anne neden okula gidiyorsun" gece gece çok fena içime oturdu ama elimden gelen birşey yok malesef.. sadece üzüldüğümüzle kalıyoruz..

sagol hüsniyecimm...bende üzülüyorum çook hemde çocuk normal zamanda bile anne gitme nolur diyor içim parçalanıyor...azcık daha büyüse anlıcak halimden...
sabahtan beri hiç keyfim yok mllet alışık değilya herkes beni güldürsün diye takılıyor ....ALLAH kimseyi evladıyla sınamasın ....ben yavas yavas kaçıyorum kızlar....hoşçakalın görüşürüz...öptümm

herkese kocaman ve mutlu bir günaydın...bende bugün cuma olsaından ve akşama arkadaşımın glcek olmasından dolyı çok mutluyum...

günaydınnnn cuma sebebiyle çok mutluyum.

günaydın canımm o mutluluğu bende yaşıyorum....:KK3:yalnız değilsin...duru biraz toparladı...daha iyi ateşi varda fazla yok...birazdan görmeye gidicem...

SON DAKİKA: AFGANİSTANDA TÜRK HELİKOPTERİ DÜŞTÜ...12 TÜRK ASKERİ ŞEHİT OLDU....ALLAH GANİ GANİ RAHMET EYLESİN ŞU MANEVİYATI BOL GÜNDE HİÇ İYİ OLMADI BU HABERİ ALMAK....

Beğen butonumuz hayırlı ugurlu olsun kızlar geri gelmiş....:KK9:ohh bol bol begenıcem sımcıkk sızı...:KK1:

iyi aylinim kuzun yavaş yavaş topluyor kendini..evet çok üzücü bir haber Allah ailelerine sabır versın ateş düştüğü yeri yakıyor....

aylinim beni beğenmişsin sağolasın..artık bol bol beğenişiriz...

BENİ BEĞENMİYORMUSUNNNNN HÜSNİYE...:KK8::KK12:
ÇİZGİLİ PİJAMALARIM YOK ÜSTÜMDE AMAA......

DURU DAHA İYİ MAAŞALLAH...:nazar:azcık kahvaltı yaptı ilacını verdim...işe geldim annem sen işe gitmiyon dimi dedi yine bana yok dedim anlamadan kaçtım ...böylede kötü amaa napıyım söylesem çok ağlıyor..

X