2009 Eylül Anneleri

AYLİN NİCE MUTLU YILLARRRR

ayy çok küçükmüşsün sen ya ben 31 oldum offf ne kadar çabuk yaşlandım ben ya

günaydın canımm hüsniyemm....canım türkiyem gibi oldu....:KK1:
keyfim yoktu dün biraz annemle tartıştım daa...yetti ama artık bütün sorunlarına çare olmak istemiyorum..birine borçları vardı 5000 tl adam ev alıcakmıs bunlardan para ıstemıs bunlarda bana dıyorlar yok dedımm...olmazz....annemde hemen kestırıp atma dedı ver bız sana oderız sımdı daha onceden de borcları var bana bende babam emeklı oldu onun maasından alıyorum 500 ama artıkk sıktı artık dedım ben yokmusum gıbı davranın yeterı kadar mahcup oldum esıme ...oylede ammaa halam borc ıstedı verdı gerı gelmedı...teyzem oyle annem oyle aksam esıme soyledım oda yok dedı ıyı nıyetı suıstımal etmektır bu dedı bıktım artık evlendıgımızden berı babanın borclarını odemekten haklıda napıyım ne dıyım...arada uzulen sen oluyorsun dedım bana senın hatırın olmasaa hıc bısey yapmazdım dıyor...:KK14:

Son düzenleme:
allha kolaylık versin aylin arada kalıyo insan eşin anlayışlıymış yine de şükret bazısı lafını ettirmiyo seninde kendi düzenin çoluğun çocuğun var artık ailenin anlayışlı olması gerekiyo inş toparlarlar biran evvel bizimde ablam teyzeme annemin baskısıyla borç vermişti alamadı kocası kızdı sonra bende bekarken istiyodum ablamda şimdi ne kadar zor durumda bıraktığımı anlıyorum maddiyat aile işlerine girince çok tatsız oluyo yine de fazla sıkma canını düzelir

başka ne var ne yok sümeyye geziyodur şimdi erzincanda keyif yapıyodur

Son düzenleme:
öyle nazancımm ALLAH kolaylık versın sabır versın hepımızee...
sümeyye hiç giriyormu bak anasını görünce unuttu bizi....

aylinim güzelim üzme kendini..eğer gerçekten iyi niyetinin suistimal edildiğini düşünüyorsan artık para verme.. onlarda çareyi sende aramayı bıraksınlar.. seninde çocuğun var onunda yarın ihtiyaçları çoğalacak.. tamam ailen ama bir yere kadar.. sende çocuğunu gözü yaşlı bırakıp para kazanmaya geliyorsun dimi ama azcık da onlar anlayış göstersinler...

sümeyye facete güzel güzel yazıyor keyfi iyi maşallah.. ama giderken küçük bir kaza atlatmışlar kendilerinde birşey yok çok şükür...aradım ama tel değiştirmiş sanırım...

Dogunun Paris'i Erzincan'dan kocaman günaydın tlfdan fazla aktif değilim ama cokguzel baba ocağı soba sicagi:KK76:

günaydın hüsniye...kaldık yine başbaşa...:KK23:
gel sümeyyeyi çekiştirelim nazanı demeti .....:21:

Dogunun Paris'i Erzincan'dan kocaman günaydın tlfdan fazla aktif değilim ama cokguzel baba ocağı soba sicagi:KK76:

hayırsızz seni...merak ettim kaza yapmışsınız az önce aradım ama sonra saate baktım 10 dedım kesın g...pireler uçuşuyordur rahatsız etmiyim dedimm...keyfin nasıl kaza ne kazası oldu ...geçmişolsun...

Bu karda yola çıkarsak kaza kaçınılmaz tabi ama bizde bişeyler yok şükür saat 6 da eymen uyandı :KK25:

merhaba hanımlar keyifler nasıl ben çoluk çocuk yuvarlanmaya çalışıyorum ama çok çarpıyorum etrafa :))

kizlar nasilsinizzzz
sumeysem erzincanda galibaaaaa ohhhhhhh baba ocagindaaaaaa
aylinim minik kuzun nasil olduuuuuuuuu
husniye canimmmm prensesin istahi nasil
nazan sekerim egemenin uykusunu duzene sokanildinmiiiiii

merhaba hanımlar egemenin uykusu hala tam oturmuş değil ama sıkmıyorum canımı bazen öğlen uyuyo bazwen uyumuyo gece erken uyuyo o zaman fena değil işte sizde nasıl 2 kardeş geçinebiliyolarmı

X