2009 Eylül Anneleri

benim eşimde kolestrol çıkınca artık evde yemek yenilmiyor.bi bağ maydanoz veriyorum yiyor :KK9: salata tercih ediyoruz.ama akşam bi salata yaptım kayınalidemlerde bayaa da çok oldu ama 5 dk bitti çok lezetliydi yeşil ne bulduysam doğradım.ekşimen roka marul salatalık domates soğan maydanoz havuç. eşim bayıldı yani

ne güzel otçul besleniyorsunuz yaniii.......en sağlıklısı tebrik ederimm...
direk konuya daldımm ders çalışıyorumda ayıptır söylemesi....arada okuyorum yazıyorum ıdare edın sınavlarım yaklastıı...:KK34:

benim eşimde de var kolstrol ama hiç dikkat etmez sağolsun..bütün çerezleri hüpletiyor.. bende salatayı çok severim.. onun dışında sebzelerle pek aram yok

ve iznimi imzalttım müdür hayırdır bu kış günü dedi bende annemi özledim deyince hemen imzaladı :KK14:

iyi akşamlar aylin allah zihin açıklığı versin sümeyye iyi yolculuklar şimdiden hepinize hayırlı cumalar iyi haftasonları diliyorum

iyi akşamlar aylin allah zihin açıklığı versin sümeyye iyi yolculuklar şimdiden hepinize hayırlı cumalar iyi haftasonları diliyorum

sağoll canımm sanada hayırlı cumalar....

sümeyyeee hadi yavrum gözünaydın kapmışsın izni duygu sömürü yaptın demek...varmı hala vicdanlı müdür...şaşırdımm..

♥ Çay olsun, demli olmasa da olur ♥
♥ Siz olun, çay olmasa da olur ♥
Allah'in selami, rahmeti, bereketi, yardimi, lutfu, keremi, üzerinize üzerimize olsun ♥ HAYIRLI SABAHLAR CANLAR ♥

♥ çay olsun, demli olmasa da olur ♥
♥ siz olun, çay olmasa da olur ♥
allah'in selami, rahmeti, bereketi, yardimi, lutfu, keremi, üzerinize üzerimize olsun ♥ hayırlı sabahlar canlar ♥

:KK16::KK16::KK16::KK16:sağolllll canoo sanada hayırlı cumalar.......

selam güzel hatunlar ben geldim..
aylin bana müdür deme sakın.. papaz oldum olacam az kaldı ..

Slmmm öğleden sonra izin aldım eve geldim .iş çok .. Görüşmek üzere arada yine yazarım

hadi yine iyisin iyisin iyisin sen işini bilirsin bilirsinn......sümeyyeee erzurumdan bana çağ kebabı :KK56: getirrr.....

slm güzel hatunlar nöbetteyimm....olsun haftaya cuma izinliyim inşallah....bugün akşam misafirim geliyor ...sosyetee:))

kusursuz ağırlamam lazımm...ne yapsam ....
balık menüsümü...:KK56:

günaydın kızlarrr...dün benim doğum günümdü bir tek KADINLAR KULUBÜ KUTLADI......:63::63::63:

X