2009 Eylül Anneleri

hava yağmurlu daha da bozacakmış benim memleket işi gittikçe yatıyor.karda kışta olsa gitmek istiyorum ama ne bileyim halaa karar veremedim..
Eşim eymenle yollarda sefil olursun üşütürsün hasta olur götürme diyor sen 5 günlüğüne git gel diyor ama ben eymene kıyamıyorum kendime kıyamıyorum .ama eymene haksızlıkmı olur götürsem bu soğukta 8 saat yol

hiç yazık olmazz....bence götüryazık yaa...ben olsaydım gotururudum zaten hep hasta...aklım orda kalırdı yoksa olmazzzzzz.....:KK20:

yeni bi fikir eşimle gieyim eşim bizi bıraksın dönsün.dönüş kolay olur kayseride ineriz eşim oradan alır.akşam ikna edeyim adamı az makyaj yapayımda:KK16:

kızlar ne var ne yok egemenin bez işi beni de korkutuyo 1 haftamı ayırmam ferek ama nerde bende o kadar boş vakit hele şu anda bence vakti geldi çünkü farkında tuvaletini yaptığının ama biraz ilgilenmek gerekiyo sürekli sormak götürüp getirmek falan

bu arada bir işi daha hallettik hayırlısıyla okuttuk allah kabul etsin saçımı kestirdim boyadım bu vesile ile 6 kilom kalmış eski kiloma 68.8 kiloyum bakalım 62 ilk hedef ne kadar sürecek bilmiyorum 82 kiloyla doğuma girmiş biri olarak buna bile şükrediyorum

sümeyye bakarlar diyosan bırak git hasret giderirsin bol bol vakit ayırırsın ailene ama gözün arkada kalmıcaksa

evet güzel fikir sümeyye.. götürsün işinin adı ne dimi....
nazan maşşal ne çabuk zayıfladın sen bende 80 kilo ile doğyuma girdim 65 düşmem bir senemi aldı.. bu kadar hızlı zayıfladıysan arkasıda gelir merak etme...

bencede ben bugün söyleyim baakyım tepkisi ne olacak 1 gün izin alsa yeter.cumartesi gideri pazar dinlenir pazartesi döner isterse 1 hafta kalsın ne olacak ki sanki.ben hergün onun annesine gidiyorumda :KK55: umarım olumlu cvp verir

neyse kızlar ben çıkıyorum yavas yavas....sumeyye yıne dıyorum bırakma uşağını al git anacumm...yol bu yani ltfen ....al git uşağını...tlf açıldı reset attımm hehehhhh...:KK1:,

:KK16:

iyi akşamlar aylin bakayım kocayı ikna edersem hepimiz gideriz..çok şugar olur o zaman.hayali bile güzel.

günaydın kocamı ikna ettim gün sayısı azaldı ama haftaya çarşamba arabamızla gideceğiz inşllh.pazarda dönceğiz

hadi gözün aydın..gene kandırdın kocanı.. yollara yinede dikkatli çıkın.. havaların sağı solu belli değil...

yok beee en mantılısıydı dün akşam bnim sohbet vadı oraya yürüyerek eşim eşlik etti yol boyunca konuştum oda ilallah sus yeterki tamam dedi:KK9:

bencede canım cok ıyı olmus eymenı bırakman taraftarı hıc degıldım...hem esın hem cocugun yanında olcak ne guzell...hem annenler yanında olcak hadı hayırlısıyla gıdıp gelmek nasıp etsın ALLAH...

ikna gücümü kullandım.eşime dedim sonraki süreç duygu sömürüsü sonrasında somurtma oda olmazsa şiddet aşamasına geçecem sen bence ilk raundda pes et :13:

X