2009 Eylül Anneleri

haftayaçarşamba annemler geliyormuş umreden perşembe cuma c.tesi izin alsam gitsemmi ama eymen ne oalcak :KK14: burada bıraksam bi türlü götürsem bi türlü

al tabiki.....

ee hem ev işi hem çocuk hemde işin stresi ne olacak tabiki çabuk yaşlanacaz.. ayy bak bende çok üzüldüm şimdi..
sümeyyem gönlünden geçiyorsa al eymenide atla uçağa git..otobüsle biraz zor geçer çocukla yolculuk ama uçakla çok sıkıntı olmaz bence..

bencede al çocuğunu uçak bileti al biraz maliyetli olur ama olsun....bence eymenı bırakma....:KK25:

kızlarrr dün atvde uçurum diye bir dizi başladı..izledim manyak süper bir dizi yaa....izleyen varmı aranızdaa..

Günaydın kızlar....yorucu bır gunun ardından yorucu ve sıkıcı bır sabah...
misafirlerim geldi 12 de gitti..misafirlerin yanında bırbırımıze gırdık esimle...:KK25:mesele hafta sonunu bıze ayırmaması...hep mı boyle olacan dedim kızdı ...söylemediğini bırakmadı...nankörmüşüm ben daha ne yapsınmış bana...kırıldım yaa konusmadım dun gecede ağladım sınırımden kırgınlıgımdan..anlıcagınız ben haklıyken haksız duruma dustum...:KK52:

selam hatunlar.. yoğun bir günden merhaba diyorum ..
sümeyyem geçmiş olsun canım.. mide gribi diye bir salgın varmış sanırım senide yakaladı dikkat et kendine..

aylinim züüzldüm kuzum sana.. hafta sonları ne yapıyor ki eşin..misafirin yanında tartışmakta ayrıca kötü oluyor zaten..amann alıştık bu adamların hödüklüklerine üzme canını..

aylin ben yazını okumamıştım.kocamla benim arkadaşalrım varsa o bana kızmaz ben yüklenirim onun arkadaşalrının yanındada o bana yüklenir.ama artistlik işte işleri güçleri..ne oldu misafirler madalyamı taktılar

selam hatunlar.. yoğun bir günden merhaba diyorum ..
sümeyyem geçmiş olsun canım.. mide gribi diye bir salgın varmış sanırım senide yakaladı dikkat et kendine..

aylinim züüzldüm kuzum sana.. hafta sonları ne yapıyor ki eşin..misafirin yanında tartışmakta ayrıca kötü oluyor zaten..amann alıştık bu adamların hödüklüklerine üzme canını..

evet canım mide gribi aklıma gelmemişti ilk...sağol canım alıştıkta bazen çok kırıcı oluyor...

aylin ben yazını okumamıştım.kocamla benim arkadaşalrım varsa o bana kızmaz ben yüklenirim onun arkadaşalrının yanındada o bana yüklenir.ama artistlik işte işleri güçleri..ne oldu misafirler madalyamı taktılar

madalya takarmı dalga gectıler....bana akıl verıyorlar...kendı kocası cumartesı pazar evde ya cunartesını karısına ayırıyormus o yuzden akıl verıyor bende deım senın de benım durumun olsa sıkayet cı olursun emın ol..
sonra sende haklısın dedı.....pehhh

eşim sinop gerzeliler derneği var arkadasları var her hafta sonu orda....pazar gunlerı eskıden cumartesıde gıderdı ya ne dıyorum ben dogum yapıcam kocamı derneklerden topladım...abartmıyorum bunu mıdem kaldırmıyor.....

ama alışkanlık meselesi benim babm esnaf ve sabah gider akşam biz yattıktan sonra gelirdi .haftasonlarıda dahil o yüzden evde erkeğe alışkın değilim.eşim evde olunca deliriyorum sen akhveye gitsene diyorum.ne yaapcam evde tepemde ohh o gidiiyor eymen uyuyor bende ayakalarımı uzatıyorum.temizlik yapsam sakin sakin yapıyorum.

evet olabılır aslında babamın kahve alıskanlıgı yoktu sureklı evdeydı...hala oyle pazar hep bızdedır...:KK31:
yaa ıstıyorumkı bır pazarda gıtmıyorumm hadı sızı gezdıreyım demesını yoksa evde ısım olunca bende ıstemyorum herseyı ben dıyorum sunu yapalım buaraya gıdelım sonrada doyumsuz oluyorum cunku ondan hıc bır haraket yok sızlerdemı oylesınız..hem sızmı ıstersınız bıseylerı...:KK30:

benim babamda genelde evdeydi o yüzden bende eşimin dışarda işi yoksa dışarda olması bana garip geliyor.. heleki iki tarfta çalışıyorsa hafta sonları daha da önemli oluyor.. fırsatını bulsa benimkide kaçacak ama ben göndermiyorum bir yere...otursun benle kızıyla..evet genelde bizim evde hep ben ayarlayım nereye gidilecekse, ne yapılacaksa.. sonrada herşeye sen karar veriyon der bana sinir şeyy....

X