2009 Eylül Anneleri

günaydın canımm...ne güzel tam tersi durum bende mevcut hiç neşem yok duru hasta şurubunu düzenli veremedim çocuk ne hale geldi aynı şeyler baştan başladı...benden ne iyi bir anne ne iyi bir eş olur ......:KK43:

yani ilaçlarını düzgün verince iyi annemi olacan :KK14: bende ilaça karşıyım dün midemden kıvrandım ama yinede ilaç almadım hele söz konusu mide yani.ben laçların mideyi daha kötü yapacağını düşünüyorum

bilemiyorum sümeyye sonuçta o ilaç iyi gelmişti duruya ...ben kendimi suçluyorumm...yine herşey üstüste geliyor...eşimle konuşmuyorum...iş yeri sıkıntılı duru hasta ...şu durumdan bir an önce kurtulmak istiyorum...

selam güzel hatunlar ben geldim..
aylinim geçmiş olsun canım.. hayırdır neyi var durunun..kandini hiç kötü hissetme bence bir ilacını eksik verdin diye tekrarlamaz hastalık..
bende sümeyye gibi düşünüyorum ilaçlara karşıyım heleki çocuklarda.. iyikide kullanmıyorum hepsinide atlatıyor..ben Badenin hastalıklarında neredeyse hiç ilaç kullanmıyorum.. ateş düşürücü dışında.. ilaçlar çocukları daha kötü hale getiriyor..kullandığın şurubun adı ne.. bazı şuruplar hastalıkları bastırıp çocuğun ilerde daha kötü hasta olmasına sebep oluyor..anneolunca anladım sitesinin forum bölümünde çocuk dr var.. onun yazdıklarını incele..ben onun dediklerine uymaya çalılıyorum ve hastalık konusunda gerçekten daha rahatım..
kocanıda boşver onların hepsi aynı ..

günaydın gögsüm daha iyi çok şükür aylin sen iyisin herşeye yetişemeyebilirsin insansın sonuçta makina değilsin hem kimse mükemmel değil olmak zorunda da değil kendini her konuda en iyi olmaya şartlama çocuğuna sevgi ilgi göster çok şükür iyiler büyük bir problemleri yok çocuklarımızın bir şurup için canını sıkma

günaydın gögsüm daha iyi çok şükür aylin sen iyisin herşeye yetişemeyebilirsin insansın sonuçta makina değilsin hem kimse mükemmel değil olmak zorunda da değil kendini her konuda en iyi olmaya şartlama çocuğuna sevgi ilgi göster çok şükür iyiler büyük bir problemleri yok çocuklarımızın bir şurup için canını sıkma

selam güzel hatunlar ben geldim..
aylinim geçmiş olsun canım.. hayırdır neyi var durunun..kandini hiç kötü hissetme bence bir ilacını eksik verdin diye tekrarlamaz hastalık..
bende sümeyye gibi düşünüyorum ilaçlara karşıyım heleki çocuklarda.. iyikide kullanmıyorum hepsinide atlatıyor..ben Badenin hastalıklarında neredeyse hiç ilaç kullanmıyorum.. ateş düşürücü dışında.. ilaçlar çocukları daha kötü hale getiriyor..kullandığın şurubun adı ne.. bazı şuruplar hastalıkları bastırıp çocuğun ilerde daha kötü hasta olmasına sebep oluyor..anneolunca anladım sitesinin forum bölümünde çocuk dr var.. onun yazdıklarını incele..ben onun dediklerine uymaya çalılıyorum ve hastalık konusunda gerçekten daha rahatım..
kocanıda boşver onların hepsi aynı ..

sağolun dostlarım içimi rahatlattınız....kızımıda gördüm geldim şimdi daha iyi keyfi yerine gelmiş....diyorum ya evdeki huzurszuluk her bişeyime yansıdı...kırgınlık çook kötü...amann ben de bazı insanlar gibi gamsız olmak isterim...olmuyor ...hayatımda en iyi yere sahipsiziniz hepinizi çok seviyorum sizde olmasanız ben şimdi kime dert yanardımm.....:KK25:

için rahat olsun aylinim sen iyi bir anne ve iyi bir eş ve bizim içinde iyi bir dostsun..kendine fazla yüklenme..

günaydın...
evet sümeyye iyiydik valla .. şöyle bir hafta eğitim öğretime ara verilse ne güzel olacak dimi...
bu arada kızlar tuvalet eğitimine başladınız mı? napcaz nasıl etcez.. Badenin hiç niyeti yok valla

ya ben haftasonları eymeni klozete oturturuyorum sorun yok ama yapmıyor .ama kalkar kalkmaz yapıyor bezine:KK14: ne zormuş .ünv eğitimi yanında kolay kalır en zor eğitim tuvalet eğitimiymiş.

Günaydın hanımlar mevlüt işini hallettik sonunda bakın :)

Eklentiler

• $CIMG2036.jpg
    $CIMG2036.jpg
    52,5 KB · Görüntüleme: 19
alibeyköyde yaptık sülale kalabalık benim ev ufak o yüzden annemde oldu

Eklentiler

• $CIMG2038.jpg
    $CIMG2038.jpg
    85,5 KB · Görüntüleme: 18
fıstık ve fıstık içi

süperr bir yorum nazancımm maşallahın var ...ALLAH kabul etsin bu aradaa...
kızlarr slm geldım sonunda yoğunum bugun ayrıca yorucu bır hafta sonu gecırdım ...bu sabahta erken kalktım5.30 da uykusuzumm yorgunum dınlenmek ıstıyorum duy sesımıbaşbakanımm...
yap bıze bı guzellıkk....ya heyy.....:KK51:

hava yağmurlu daha da bozacakmış benim memleket işi gittikçe yatıyor.karda kışta olsa gitmek istiyorum ama ne bileyim halaa karar veremedim..
eşim eymenle yollarda sefil olursun üşütürsün hasta olur götürme diyor sen 5 günlüğüne git gel diyor ama ben eymene kıyamıyorum kendime kıyamıyorum .ama eymene haksızlıkmı olur götürsem bu soğukta 8 saat yol

valla sümeyye havalar yine bozuyor gerçekten..
eymeni götürsen bir dert götürmesen vicdan azabı.. valla anne olmak ne zor iş nasıl rahat edeceksen öyle davran canım..BAde bu zaman kadar geceleri benden ayrı kalamdı hiç o yüzden ben cesaret edemem ama Eymen daha önce senden ayrı kaldı.. o zamanlar çok sıkıntı çıkarmadıysa git gel .. başka çaren yok...
evet bu tuvalet eğitimi benim gözümdede çok büyüyor malesef.. dediğin gibi en zoru bu olacak..
bade bezine yapmayı tercih ediyor.. hayır ben bezime yapcam diye cevap da veriyor sıpa.. yoksa lazımlığına canı isterse çok güzel yapıyor ama tercihi bezden yana...hatta hafta sonu iç çamaşır alalım diye çıktık.. gösteriyorum onu alalım mı diye.. hayırr istemiyom diye yırttı kendini.. demek ki daha zamanı gelmemiş azcık daha sabredecem..
çok güzel bir klozet vardı çocuklar için kraftın en son çare onu alırım hoşuna gider belki onunla yapmak ama bakıcaz artık..
bu arada en yakın arkadaşlarımdan biri 4 aylık bebeğini düşürmüş çok üzüldüm ..

X