2009 Eylül Anneleri

eee kolay değil tabi iki çocuk allah kolşaylık versin anacım..
aylinim yarım yamalak göz attım çok güzelsiniz anacım maşallah...

ay canım o sizin güzelliğiniz...sendende bekliyoruz bende biliyorsun face olayı yok..buraya bı kactane koyarsan sevınırım...

günaydınnnnnnnnn çayımın şekerleribu akşam fetihe gidecektik ama çok uzunmuş ben sıkılırım :KK35: 3 saat oturamam asla

günaydınnnnnnnnn çayımın şekerleribu akşam fetihe gidecektik ama çok uzunmuş ben sıkılırım :KK35: 3 saat oturamam asla

günaydın canımm ayy bende bu aksam gıdecektım mısafırım var aksama cumaya kaldı yarında götürmez benı kurtları var off...
mısafır menum nasıl kolay ama napıyım cıkısta ancak bunu yetıstırebılırımm...:KK15:

mercimek çorbası
fırında poşette tavuk patates
pirinç pilavı
salata yoğurt
tatlı olarak karar vermedım ama ya tavuk gogsu yada etımek tatlısı...sıze yeterlımı...karı koca gelcek sadece...

çok güzel bence ellerine sağlık şimdiden. bizde dün işyeri oalrak başka arkadaşın evine gittik.çok eğlenceliydi.

selam güzel hatunlar ben geldim...
aylinim yanımda fotom yok ama faceten alıp eklemeye çalışırım bugün senin için..
ahh sümeyye sineama deme bana bade olduğundan beri tek sinema maceram 10 dk 3 boyutlu sinema oldu.. ben film güzelse beklerim 3 -5 saat..ama film sıkmaz ve güzel olursa...

ohh benim dışımda herkes sinemalarda...ohhh yapın bakalım keyiflerinizi.. ee siz sinemadayken danacıklara kim bakıyor kızlar...
bu arada sümeyye çok geziyon kız bu aralar her akşam bir yerlerdesin ne güzel...

işyeri günümüz vardı biitti bu ay sondu.eşimde arkdaş çevremi sevdiği için rahatım.ben sinemaya gidersem eşim bakacak eymene. ama çok güzeldi eşim arkadaşlarımla okey oynadı eymende dikkatlice izliyor sonra onlar kalktı benim elimi tuttu masaya oturtturdu anne oyna diyor görseniz sanki ciddi ciddi oynuyor.

çok güzel bence ellerine sağlık şimdiden. bizde dün işyeri oalrak başka arkadaşın evine gittik.çok eğlenceliydi.

sağol canımm....

ohh benim dışımda herkes sinemalarda...ohhh yapın bakalım keyiflerinizi.. ee siz sinemadayken danacıklara kim bakıyor kızlar...
bu arada sümeyye çok geziyon kız bu aralar her akşam bir yerlerdesin ne güzel...

anneme bırakıcaktım ama annemde hasta bu aksam mısafırde var cuma gunu bakalım onuda goturmek ıstıyorum ama ...napsam bılemedımm...sıkılır cocuk yaa...
sumeyye valla kız husnıyenın demesı gıbı sen cok gezıyorsun benıde gectın otur kız azcık g...üstünee.....:KK1:

ben evimde oturmaya alışkın değilim misafirliğe gitmesem kaynanamda oturuyoruz yani evimi otel niyetine kullanıyorumm

ben evimde oturmaya alışkın değilim misafirliğe gitmesem kaynanamda oturuyoruz yani evimi otel niyetine kullanıyorumm

:KK9:bende öyle desem yeri var....çalışan kadının hali...millet harıl harıl pazara gider market market dolaşır...yemek derdine düşer ...ALLAHA şükür misafir gelince karnımız doyar...:KK1:
bızbızeyken corba varsa yemek yok...yemek varsa corba yok tek cesıt ıdare edıyoruz...amam esım ıstemıyor yapma dıyor yapınca yıyorum kılo alıyorum bende cıkısta ...annemde doyuruyorum karnımı cocugumuda ...oyle ıste ıdare edıyoruz...

oohh menün mis gibi olmuş aylin..herkesin seveceği yemekler..şimdiden kolay gelsin ve afiyet olsun..
bizim evde de yemek dert gerçekten.. sebepte yenmemesi.. ee sadece akşamları evde yemek yenilince pişirdiğin eyemek iki üç gün sürünüyor malesef.. zaten iki haftadır yemek işlerinide bakıcıma bıraktım o yapıyor..bende çok rahatım valla.. ne pişirsem derdi olmayınca akşamlar daha bir keyifli geçmeye başladı...

ohh içim rahatladı şincik menü olayı tamam......annem rahatsız bıraz aklım onlarda sımdı ...mıdesını usutmus...sıtma gelıyormus...öğlende gittim dolaşmaya ...nane limon kaynattım iç dedim artık içti içmedi bilemem...motoru 1000 devire alıyımda bari akşama iş dolu.....:KK55:

ben haftasonu hevesle yapıyorum ama kayınvalidemelrde yiyince mecburen dökülüyor o yüzden bende yapmıyorum artık

geçmiş olsun anneciğine aylin...

evet benimde hevesim kalmadı o yüzden yapasım gelmiyor.. Bade birşey yemiyor yemek anlamında, bizde öyle aman aman yemiyoz o yüzden bende mola verdim...ohh dünya varmış..

selamlar hanımlar ben hep yemek yapıyorum özelliklede çorba pilav makarna sürekli oluyo egemen çorbaiçiyo sürekli eşimde makarna pilav sever sulu yemek benim için bağırsaklar çalışmalı yoksa bebekte zorlanır bizde full yemek full çamaşır

sagol hüsniyecimm...tel açtım şimdi biraz daha iyiymiş...
bu sabah haberleri izledim çalışan kadınların ev hanımlara oran daha erken mefta oldukları daha erken çöktükleri ve ayrıca...daha fazla sağlık sorunu yasadıgını dıle getırdıler...uzuldummmm.....:KK50:

haftayaçarşamba annemler geliyormuş umreden perşembe cuma c.tesi izin alsam gitsemmi ama eymen ne oalcak :KK14: burada bıraksam bi türlü götürsem bi türlü

ee hem ev işi hem çocuk hemde işin stresi ne olacak tabiki çabuk yaşlanacaz.. ayy bak bende çok üzüldüm şimdi..
sümeyyem gönlünden geçiyorsa al eymenide atla uçağa git..otobüsle biraz zor geçer çocukla yolculuk ama uçakla çok sıkıntı olmaz bence..

X