2009 Eylül Anneleri

günaydın az biraz yoğunumda aylin senin internet facebook işi ne oldu

kolay gelsin canımm ...söyledim levent beye yine aynı şeyler sonra sessiz kaldı...bi ara tekrar hatırlatıcamm...sessiz kalması onaylaması anlamına gelir dedim hatta sen aç şifresini falan herşeyini sen oluştur istediğin zaman gir ...bişey demedi...bakalım ...sonrada sizi söylerim...:KK17:

ohh be geldiniz şükür..
hakkatende sümeyye bu ne sınav aşkı kızım sendeki.. bende alese girmek istiyorum ama başvurmak bile gözümde büyüyor.. hiç bu yaştan sonra ders çalışamam.. çocuk yaptım kariyerde kalsın bir köşede....
valla sümeyye o kadar gün nasıl dayandın kız konuşmadan .. ben çatlarım laf sokarım, kavga çıkarırım ama sakin duramam...

çok sakinim sadece o kıvranıyo bu ara ama hiç pas vermiyorum.o kadar üzdüki beni ağzımı dahi açasım gelmiyor.. sınavları kazanıp buralardan gidesim var çünkü kırşehire gelince ben ikinci plana düştüm önce ailesi çeresi.birisinde fedakarlık bekleyince ilk ben geliyorum beni harcıyor hemenn

ohh be geldiniz şükür..
hakkatende sümeyye bu ne sınav aşkı kızım sendeki.. bende alese girmek istiyorum ama başvurmak bile gözümde büyüyor.. hiç bu yaştan sonra ders çalışamam.. çocuk yaptım kariyerde kalsın bir köşede....
valla sümeyye o kadar gün nasıl dayandın kız konuşmadan .. ben çatlarım laf sokarım, kavga çıkarırım ama sakin duramam...

bende öyleyimde burda durum farklı anlaşılan...

çok sakinim sadece o kıvranıyo bu ara ama hiç pas vermiyorum.o kadar üzdüki beni ağzımı dahi açasım gelmiyor.. sınavları kazanıp buralardan gidesim var çünkü kırşehire gelince ben ikinci plana düştüm önce ailesi çeresi.birisinde fedakarlık bekleyince ilk ben geliyorum beni harcıyor hemenn

kpss ye hazırlanıyorum deyince anlamıştım ordan gitmek istediğini...ee bencede en iyisi olur yaz kız erzurumu gorsun gununu ...

iyice asabımı bozuyor akşam annesigile geldi baktı ben montumu çıkarmamışım o gelince hemen eymeni hazırladım kalktık .az muhabbet bundan sonra çok iyi olunca iyi olmuyormuş

ee boşuna dememişler kadın susuyorsa korkacaksın diye.. şubatta bende öyle oldum benim hödükte üzdü beni gerçekten insan çok kırılınca muhatap olası gelmiyor.. konuşsanda boş oluoyr bazen..

bizimde kavgalarımızın yüzde 90 ını onun ailesine karşı aldığı tavır yüzündendir.. bende sıkıldım artık ne hali varsa görsün kimseyede fazla yüz vermiyorum ohh böylesi daha iyi.. iyi oldukça insanı salak yerine koyuyorlar çünkü..

deneme 1 2 yarın bı suru foto eklerımm......

Eklentiler

• $IMG_0162.jpg
    $IMG_0162.jpg
    75,4 KB · Görüntüleme: 20
Son düzenleme:
ben kimseyle sorunum olsun istemiyorum ama alttan ala ala giden candan gider oldu..kavga olsa kavga ederim ama ben sustum sadece işyerindekiler bile farketti erkke millet değilmisiniz herkese küstüm dedim

foton güzelde aylinim birde yüznü göreydik kuzunun...
öyle sümeyye bende ilk başta öyleydim ama bir yere kadar sonra sabrı taşıyor insanın ve gözü birşeyi görmüyor.. bende bir kere kırıldım mı kolay kolay düzelmem.. ailesi konusunda eşime çok kırgınım o yüzden hiçbirini görmek istemiyorum..ama bu ailesinin suçu değil çünkü eşim öyle davranmalarına izin veriyor.. herşeyin başı bizim hödükler.. nasıl denge tutturacaklarını bilmiyorlar..

işten benim derdimde bizi kolayca harcamaları ama ailemiz bizi eşimize emanet etti .emanete hıyanet yaptıklarıı sadece

X