2009 Eylül Anneleri

Eşimde bişey istiyorsan alayım dedi bende yok gerek yok dedim..bi yemeğe falan gidersek belki ozaman gelsinde bakarız..kesin işi çıkar

slm kızlarr direk konuya gireyim ....bana ıpone aldı ya eşim 1 seneki tüm günler adına o yüzden hediye beklentim yok ben alsam fena olmaz aslında son zamanlar hiç hediye almıyorum ....ama ne alsamm...
sümeyye arayı düzelttiniz anlaşılan ....hadi hayırlısı...

ne sevgililer günü bende birşey almayacam...hiç canım istemiyor hatta 13 de doğum günü... ayy daha yeni saat aldım ne alsam ki yada almasam ki..

sorumluluk ayrı diye bizim uyuz yemek evişi çocuk bakımı keyfi değildir diyo ayyy çok bilmiş yok yemek falan yapmıcam dedim bende

selam kizlar nasilsiniz
bebisleriniz nasil
sevgililer gununde hic hediye beklemiyorum cunku ev alacagizzzzz biraz tutmamiz gerek ben dogum gununde kolo dugmesi almisdim
offfffff kizlar 22-05.00mesailerindeyim
erdenay mide gribi hicbisey yemior
benim disim agriyor migrende yaninda geliorrrrr
offfffffff burayi cok ozluorummmmm
galiba sumeyye enisdeyle kussssss bosver sumeyye surundur erkeklerin hepsi bir odun veyada surulmeyi bekleyen okuzzzzzzzzzz
neyse hepinizi cok seviorum benim cimcimem adamdaydi kiz aglamaya basladi hepinizi opuorum

günaydın kızlar....sıkıcı bir gün kar var yinee....demetcimm bizde seni çoook seviyoruzz...ev alıyormuşsunuz çok sevindim darısı başımızaa...evi olmayanlaraa....:KK34:

günaydınnn akşam eşim niye bu akdar kırıldın dedi bana bende annein yanında beni savunmadığın için dedim.hatta blöf yaptım dedim annemle konuştum ne kadar üzüldüğümü söyledim sen beni savunmazsan annem savunur bi daha böyle bişey olursa annem arayacak seninle konuşacak dedim oda tırstı tabiii anne lafı duyunc tamam tamam ben annemle konuşrum dedi :KK15:

hadi bakalım sümeyyee..bak onada koymuş demekki senin tavrın hatasını anlamışya atabeyy...konuşsunda görelimm...
netice barış sağlandımı yani...:KK23::KK36:

günaydın güzel hanımlar.. sabah sabah sinir oldu kendime. ne güzel sabah saçlarıma fön çekmiştim mis gibi şemsiyemi okulda unutmuşum gelene kadar yağmuru yedim şimdide saçlarım kabardı papaz gibi dolaşıyorum...
demetçim hayırlı olsun eviniz güle güle oturun inşallah.. darısı başımıza.. erdenayda geçmiş olsun mide gribi nasıl oluyor.. Bade de hiçbirşey yemiyor merak ettim bizde de olabilir mi acaba...kolay gelsin iki çocuk zor gerçekten ama günler peş peşe akıp gidiyor ilklerin nasıl büyüdüğünü anlamadık bile güzel kzında çabucak büyür de sende rahatlarsın inşallah..

ooo sümeyyem eşin yola gelmiş.. eee onların anası varsa bizimde var dimi iyi yapmışsın.. bundan sonra ona göre davranır..

bende ince eşabımı aldımmm ve kar yağıyor Allah'tan topuklu giyinmedim.. seninki anne bizimki değilmi.senin annen seni ne kadar çok seviyorsa benim annemde beni o kadar seviyor

dimi ama aynen bende katılıyorum.. sanki bizim ailemiz yokmuşta bir tek kendi aileleri varmış gibi davranıyrola.. benim eşmde öyle birde bizde üstüne ek abileri var.. her fırsatta yok biz şöyle dört kardeşiz, böyle dört kardeşiz diye başlarlar.. en san dayanamadım sen dört kardeşsen bende beş kardeşim ezer geçerim dedimde sustu...

hanımlar ne var ne yok biz sayıca azız ama kardeşlik bağımız daha kuvvetli eşim ve ailesi bunu kabul ediyo :)) yıkılmaz ve nazar değmez inşallah 3 kız kardeşiz 3 bacılar diyolar hatta

günaydın güzel hanımlar.. sabah sabah sinir oldu kendime. ne güzel sabah saçlarıma fön çekmiştim mis gibi şemsiyemi okulda unutmuşum gelene kadar yağmuru yedim şimdide saçlarım kabardı papaz gibi dolaşıyorum...
demetçim hayırlı olsun eviniz güle güle oturun inşallah.. darısı başımıza.. erdenayda geçmiş olsun mide gribi nasıl oluyor.. Bade de hiçbirşey yemiyor merak ettim bizde de olabilir mi acaba...kolay gelsin iki çocuk zor gerçekten ama günler peş peşe akıp gidiyor ilklerin nasıl büyüdüğünü anlamadık bile güzel kzında çabucak büyür de sende rahatlarsın inşallah..

ooo sümeyyem eşin yola gelmiş.. eee onların anası varsa bizimde var dimi iyi yapmışsın.. bundan sonra ona göre davranır..

canim yedigini cikariyor hicbisey yemiyor sadece su iciyorrrr 1hafta sureermissss iskelete dondu 13kg idi simdi 10kg dusmusdurrrrr
ev icin saolun kizlarrrrrr insallah olurya
ayyyyy erkek ailelerinin hepsi oyle demek ki bizde 4 kiziz esim 2 erkek ama erkek tarafi bencil oluolar nedense insallah bizler oyle olmayiz yaaaaa
dun esime sakasina sevgililer gunu gelior ne aliorsun dedim kv vardi oglum sana 2 cocuk verdi daha ne istion dedi bende haklisin o dogurduya tosun gibi bebekleri dedim kurudu kaldiiiiiiii
her birseye burunlarini sokmasalar geberirrler herhaldeeeeeeee
sumeyyeeeee kaynanan sana bidaha cirkin dediginde hic cekinmeden ondan oglun cok pesimde kosdu degilmi deeeee kurusun kalsinnnn

annemlerle seni yüzleştiricem dedim tamam konuşalım çözelim neyse dedi arada kalan ben oluyorum dedim ama yok tabi öyle bişey yapmıcam aralarını düzelticem kızıştırmadan ortayolu bulucam böyle kötü oluyo

arada kurutmak lazım ama ben ne bileyim kayınpederim oluyor misafirler oluyor ayıp olur diye bişey diyemiyorum utanır diye. yalnızken söylese cvp verecemde. ama sıkıyorsa söylesin eşim cvp verdi verdi yoksa ben bilirim yapacağını..demet sende iyi demişsin bende doğumda eşimden bileklik istedim doğum hediyesi hatta gittim beğendim bak bu olacak dedim eşim almadı bende küstüm sonra eşim gitti aldı kayınvalidem herkese anlatıyor benim oğlum çok kibardır diye:KK9:hepsi aynı övünmek olunca ballandıra ballandıra anlatıyorlar kendi çocuklaını methedeckler ya

X