2009 Eylül Anneleri

bende öyle dedim ama bir yere kadar gelince insan tahammül edemiyor.. eşimde beni bu konuda çok kırdı.şimdi ailesini görmek bile istemiyorum kendi etti kendi buldu.. ama hata bizim hödüklerde aradaki dengeyi kuramıyorlar bir türlü.. ama kendi kaybetti..
neyse ben kaçtım yarın görüşürüz... öpüyorum..

iyi geceler benim ailemle ilgili sıkıntılarımda var aslında envere ailesine olan tepkileri yüzünden beni harcıyolar ctesi 2 ssat gelip gittiler bende hepten kendime döndüm kocana değer veriyosun diyip beni yalnız bırakıyolar ne yapıyım çocuklarım büyüyene kadar ezilsemde ailemin dediklerini yapamam ben eşimi biliyorum onların düşüncelerini söylesem tavır yapsam biz ayrılırız sevgisi varsa da siler bakmaz

off off sabah sabah içim açılsın diye bakıyorum içimi karartınız bee..Erkekler kalpleriyle degil, dusunceleriyle yasar. demiş CEHOV ...doğruda yalanmı duygusuz onlar ...takmayın kızlar..
hayat güzell.....:KK54:

günaydınnn................bende aileme herşeyi anlatmam çünkü bu onları sadece üzer ben yine onların karşısında kahkahamı atarım dün kayınvalidedeydik soğuk soğuk oturdum eşimle 1-2 kelime ettik sadece

$IMG_0179.jpg

acemiyim biraz tek tek yüklüyorumm...

selam güzel hanımlar..
oyy aylin ne tatlı olmuş duru.. yesinler ağzını burnunu...

bende bugüne kadar annemlere hiçbirşey söylemedim.. ben unuturum ama onlar unutmaz boşuna üzülmesinler..
senin durumunda daha da ilginç nazan.. genelde kız tarafı aman kocasıyla iyi olsun diye çırpınır ama.. demek ki enverin ailesiyle olanlar onları üzmüş bayağı...

günaydın kızlar...kız tarafı yani nazanın ailesi yakında olanları görüyor benim ailemde öyleydi annem boşa diyordu bana baştan çok kızıyordumm ama sonrasında hak verdim benimde kızım var onun ezildiğini gördükçe içim sızlardı orta yolu bulamayınca napsın kadın ee bide başından kotu bı evlılık geçmiş....amann evlılık cok zor...ALLAH evlatlarımızı iyi insanlarla karşılaştırsın...kendimden geçtim tek isteğim bu ...devir kötüü..

tabi yakında olmak daha zordur.. göz görünce gönül katlanmıyor.. bizimiler uzakta telefonda iyiyiz desek yetiyor onlara.. hakkaten ben fena bir kaynana olurum herhalde helede hödük bir damadım olursa.. korkuyom kendimden..

tabi yakında olmak daha zordur.. göz görünce gönül katlanmıyor.. bizimiler uzakta telefonda iyiyiz desek yetiyor onlara.. hakkaten ben fena bir kaynana olurum herhalde helede hödük bir damadım olursa.. korkuyom kendimden..

evet yaa...arkadasımda bana oyle dıyor....gelın olursa yandı dıyor...

günaydın hanımlar 9 da uyanır 12 de anca kahvaltı edersein ahh ahhh 2 oğlum var şöyle gelin elinden çay içerim inşallah büyüytüp :))

benim durum karışık ya kültür farkı çok fazla bizim tarafın insanı erkeği daha farklı o yüzden annem kabullenemiyo benim bu hayatı yaşamamı değer vermiyolar ya dediğin gibi aylin ben seni ne zorluklarla ne şartlarla büyüttüm sen neler yaşadın şimdi bu hayatı nasıl kabul edersin tribi bana sen çocuklarına çalışıp bakarsın bunları anlat diyo ben şakasını yapsam köpürüyo enver eğititmim sosyal hayatım bilgim kariyerim desem hepten deli oluyo ama ne yapıyım ben seçtim ben istedim yanlışım çok kabul ediyorum ama şu saatten sonra olduğu kadar çocuklarıma sağlık yuvama huzur versin allah herşeyin iyi yanını görmeli çalışıyo uğraşıyo aç açıkta değilim içkisi kumarı yok falan filan beklentiyi çok yüksek tutmamalı

tabi insan evladının daha iyi yaşamasını her şeyin en güzelini görmesini ister.. burda bence senin yapacağın mutlu bir evliliğin olduğunu onlara göstermen.. ama bence annenlerde bu durumda seninle biraz daha ilgilenmeleri gerekir.. damatlarını sevmiyor olabiilirlerama iki çocukla sana destek olmaları lazım.. sonuçta eşin çalışıyor sana ne kadar faydası olabilir ki...

haa bu arada iki tane oğlun var onlar yapsın çayını anacım.. gelinler boykotta kaynanalara çayy yokk

olur be canımm her ailede olan şeyler benimde öyleydi ama düzeldi şimdi herkes için öyle herkes birbirine alıştı....huyunu suyunu az çok biliyorsun nabza göre şerbet olayı yani...üzülmek yok...sloganımızzz...

Bende az önce annemle konuştum dedim kayınvalidem ikide bir bana çirkin diyor dedim .annemde senin onun kızından güzel olduğunu herkes biliyor boş konuşuyor diye hiç canını sıkma dedi atayada çok kızma dedi bende ne kızarım dedim tek ben mi üzülen taraf olayım oda üzülsün anası beni üzerse bende oğlunu üzerim..kaynanalar alamıyuor bize ne yaaparsanız biz oğlunuzun burnunda getiriyoruz..:KK9:

zaten bizi üzdüklerinde oğullarında üzüleceğini düşünseler ona göre davranırlar ..kaadın mutlu olursa evde huzur olur dimi ama..
bu arada annende çok mülayimmiş gerçekten..ayrıca oğlu beğenmiş almış dünya güzeli olsan ona hayrı olacak acaba.. omu alıyo seni koynuna.. töbe töbe..

Benim ailem ataya ağzını açıp tek kelime etmez onu biliyor eşimde diyor zaten benim annem senin anne gibi değil ağzına geleni söyler düşünmez .kabul et diyor bende alışık değilim benim annem kimse hakkında kötü laf söylemez..

kızlar kilo durumum için ne kadar beklemeliyim diyet falan yapmıyorum ekmek ve unlu mamulleri çok tüketmemeye çalışıyorum sadece 82 ile doğuma gittim bu arada :))

X