2009 Eylül Anneleri

amannn Allah başımızdan eksik etmesin..bekarları gördükçe herkes koca derdine düşmüş hele 14 şubatta yaklaşıyorki.zaten rüyamda kocamın sevgilisi vardı ayy sabah kalktım kızdım kocama dedim bak alın bölgemde sivilce çıksa senden bilirim...

ayy sümeyye bizimki de çatıya çıktı dün düşme sakın diyorum şu halimle koca aratma bana :)) oda diyo hemen evlen çocukları perişan etme babasız büyümesinler :)) ahh ahh hastanede senin dediğini söyledim envere işe gitti ben sancı çekerken çabuk gel dedim hani istemiyodun beni dedi görmeyenince göresim görünce öldüresim geliyo dedim

sanki kendileri dört dörtlük....yaptığım yemekte yeniyor ALLAHa şükür ....durup dururken dişim sızlamaya başladı..dolgu olan dişim iyi yapılmamıs demekki..ayy sinir oldum şimdi...

selam hatunlar ben geldim.. bilgisayarda bade hanım sürekli video izliyor.. kapatıncada sinirleniyor hanım.. tvde de çizgi filmi açık yani anlıyacağınız esir etti bizi hanım.. sayesinde dünyadan bir haber olduk..
şimdi ablamın çocukları geldide onlarla oynuyor bende fırsattan istifade yazayım dedim..
kar kar dediniz bakın buralara kadar ka yağdı.. sabah kalktık her yer bembeyaz kiaydına kar yağması mucize gibi birşey enson 97 yılında falan yağmış sanırım.. badei dışarı çıkardık ama sevmedi karı. çok soğukmuş beğenmedi hanım...
bu arada ablam taburcu oldu çok şükür ama sıkıntıları iki üç haftada ancak geçermiş..buna şükür bunu atlattı çok şükür....

aman hüsniye sevmesin severse iki gün sonra sterse nereden buracan akrı..hadi benim oğlum var karı isterse evlendirrim.:KK16: ablana çokkk geçmiş olsunnnnnnnnnnn ve tüm hastane köşelerinde bekleyen hastalar Allahım şu mübarek gün hürmetine şifa versin yarın kandil bu arada mevlit kandili peygamber efendimizin (s.a.v) doğumu.

günaydın kızlar....sabah sabah sinir doluyum ....hüsniye tekrar geçmiş olsunn....ALLAH bidaha yaşatmasın...bende bu güzel günde isterdim güzel şeyler söylemek ama maalesef...negatif enerjiyle uyandımm...öncelikle yaranılmaz bu kaygana soyunaa....sabah o koca sesiyle uyandırdı duruyu...sus diyorum hala konuşuyor çocuk uyandı arkamdan ağladı...2 gündür başımın etini yiyor...bebn arnavutköye gidicem kızıyla vedalaşmamış...annen ne zaman gelcek diyor bende dedimki...dün akşam annem geldi istersen git yok sen beni başından def etmek için diyorsun demezmi...ana :KK30:sok sok ben ne dıyorsun anne ya ne alakası var sen benım basımın etını yemedın mı ıkı gundur gıtxem dıye bende sana dıyorum gıtmezsen gıtme dedım esımde bana kızıyor denılcek laf bu ...bende mutfaka gıttı levent sıgara ıcmeye bende yanına gıttım sen yanlıs anlıyorsun dedım annen kac gundur dıyoe gıtcem dıye sımdı senın yanında boyle yapıyorr....oda olsun dememelıydın dıyor anamdelırdım ya yas gozumun ucuna geldı ıcıme attım...ben cok aptalım ya cookk...yaranamadım gıttı..:KK50:

İşte bu geceye Veladet-i Nebi gecesi diyor ve onun bütün kalbimizle, ruhumuzla her sene yeniden yâd edip kutluyoruz. Bütün kâinatla bu geceyi karşılayarak onun âleme teşrifine kıyam ediyoruz.
Getirdiği ebedi nura, açtığı saadet caddesine ve sünnet-i seniyyesine yeniden sımsıkı sarılmak ve Mevlid Kandilini vesile ederek ona yeniden biatimizi, bağlılığımızı tazelemek ne yüce bir şeref ve ne büyük bir saadettir.

Yüce Rabbim bizleri sevgili Resulünün şefaatine nail eylesin.Amin..

öğretmen atamaları belli oldu kızkardeşim erzincan ilçesine çıktı hepimiz çok mutluyuz Allah utandırmasın

hayırlı kandiller sümeyye kardeşin adına çok sevindim allah mahçup etmesin aileden uzaklaşmadan ne güzel olmuş ahh aylin allah sabır versin ben gün sayıyorum yaz gelsin diye inşallah annemde geçiricem bu yazı sabrım kalmadı evde duramıyorum artık hüsniye geçmiş olsun taburcu olmuşya geriside olur merak etmeyin düzelir zamanla

selam güzel hatunlar.. hepinizin kandili kutlu olsun.. gönlünüzden ne geçiyorsa dualarınızla kabul etsin Rabbim..
sümeyye gözünüz aydın ne güzel meslektaş olduk kardeşinle..bol bol sabırlar diliyorum şimdiden..
aylinim valla daha kaynanaya yarananı görmedim o yüzden koyver gitsin.....

bütün kızlar toplandık toplandık toplandık..sorduk neden yıprandık yıprandık yıprandıkk....:KK76:
ALLAH hepimizin yardımcısı olsun...

benimde moralim bozuk HALEN UYUZ KOCAMA DUA ETSİN KANDİL DÜN ARKADAŞIMA GİDECEM DEDİM DİYE İŞTEN GEÇ GELECEĞİ TUTTU KAYINVALİDEM KAYINPEDERİN GÖTÜRSÜN DEDİ BENDE YOK KALSIN DEDİM UYUZZ HERGÜN ANASIGİLE AMCASINA GİDERİZ ERKENDEN GELİR BEN GİDECEM DEYİNCE İŞİ ÇIKAR.BENMİ ŞANSIZIM KOCAMA UYUZ ANLAMADIM

X