2009 Eylül Anneleri

yani artık yapaacak bişey yok nereden dönersen kardır..

yok ya kaç gündür kafamı kurcalıyor...bide üstüne amcam arayınca rahatsız oldum..eşimde ayıp etmişsin diyince...napıcamı bilemedim...neyse artık bi gideyimde gönlünü alırım elbet...ALLAH yardımcım olsun...:18:

nazanı böyle gördükçe uyuduğum her dakikaya şükrederimm....:KK42:
sümeyye gidemedim amcamlara...yengemin telefonu yok ..amcamı aramıştım oda git evdedir dedi şimdide aramış yengem amcamı ben hastaneye gidiyorum akşama gelsin demiş...iyice tırsttımm.....:18:

artık iş çıkışı kayınvalidemi alıp öyle gidicem onun yanında daha rahat olurumm....amannn memleket sorunu ettim iyice...:KK12:

tmm işte akşam gidersin 5 dk başsağlığı diler çıkarsın. duruyu götürmezsin olmazsa evde bekliyor der çıkarsın..

aman azıcıkta yapsın geç kalmışşsın surat yapmak en doğal hakkı alttan alacan azıcık.hem suçlu hem güçlü konumuna geçmede ne derse haklısın de gitsin maksat gönlü olsun

kar yine başladı...ama gün bitti zaten bize pek faydası olmayacakk....olsun yine umutluyum...alıştık artık napalımm....fakirin ekmeği umut demişlerr...

aman azıcıkta yapsın geç kalmışşsın surat yapmak en doğal hakkı alttan alacan azıcık.hem suçlu hem güçlü konumuna geçmede ne derse haklısın de gitsin maksat gönlü olsun

öyle yapıcaz artık çare yok bir an önce şu sıkıntıdan kurtulayımdaa...

merhaba erdem yıkadık yine rahatlasın uyr diye bende yıkandım egemenle babası arabayı kardan kurtarmaya gittiler :) aylin git gönlünü alırsın yaşlılar alıngan oluyo pek işleri yok ya herşeye takılıyolar ne yapıcan ctesi annemle kardeşim gelicekmiş yupiii azcık sosyal hayat haberleri sohbet muhabbet olur bu evde tek gündem yemek bulaşık çamaşır çocuk öffff az cemiyet hayatı ne olmuş kim ne giymiş neler moda dedikodu yaparım kardeşimle ablamda gelse ne güzel olur du ama arabaları yok uzak diye gelemiyolar ablamda çok eğlenceli egemene deli teyzen nerde diyorum hemen buzdolabından ablamın resmini gösteriyo çığlık atarak seviyo egemeni

kızlar sabah enveri çıldırttım annen kardeşinde kalsın ben sıkıldım artık dedim yaz gelsinde gitsin oraya sende kaynana olucaksın dedi yine savunmaya geçti ben anneme gidicem o zaman dedim babası dün akşam yine çok gelicek doğalgaz tek evi kullanalım dedi hayır dedim enverde kadınlar istemiyosunuz bu kadar masraf oluyo dedi ben anneme gidicem yaz gelsin siz ne yaparsanız yapın dedim annemin evinin üstüne ev yapma hakkı var yarım daire 60 m2 falan yaptırırım oarya geçer otururum dedim kafamı kızdırmayın enver köpürüyo ayyy daraltıyolar beni para para para

aman bütün evler aynı .bide eşim ayyy sümeyye çok dağınıksın diyor..ananın evin düzgün git orada otur diyorum bende.

ya bizimkinin halt etmesi kayınpederim ödüyo biz ona ödüyoruz ay başında al faturaları kendin hallet dimi yok onlarda ayrı gayrı bilmiyo böyle olunca hala eski düzen gidiyo bazı şeyler anlatamıyorum ki faturalar onlarda durur getirip gösterip alırlar çocuğuz ya biz kaybederiz

aman bütün evler aynı .bide eşim ayyy sümeyye çok dağınıksın diyor..ananın evin düzgün git orada otur diyorum bende.

ohh iyi demişsin...bi gün benimkide bana diyordu işleri yetiştirenmiyorsan söyle hizmetçi tutayım...bende senin geldiğin yeride gördüm neden böylesin sen...şimdi ev varya amann anlatmaya dilim varmaz ruhum daraldı..neyse pazar günü başlıcam 1 hafta ayırcam genel temizlik yapcam yoksa çöp ev sanıcak gelenlerr...:KK52:

ya bizimkinin halt etmesi kayınpederim ödüyo biz ona ödüyoruz ay başında al faturaları kendin hallet dimi yok onlarda ayrı gayrı bilmiyo böyle olunca hala eski düzen gidiyo bazı şeyler anlatamıyorum ki faturalar onlarda durur getirip gösterip alırlar çocuğuz ya biz kaybederiz

işte sorun eşinde...millete laf bırakmıcann...ayrı gayrı daha ıyıdee....erkek mılletı kolayına gelıyor demekkı?

aman nazancım çok ta takma değişteremiyorsan kabullenecen malesef bazı kişiler kalın kafalı oluyor..
aylin kayınvalide çok titiz ama banane beee kimseye benzemek zorunda değilim .

X