2009 Eylül Anneleri

sümeyye sana o kadar hava attım ...boşunaymış hala izin haberi yok...deli olcam ...eşim aradı o bile eve gidiyorum ben diyor...vee ben hala burdayımm...

yok ne bileyim çocuk kızın resmini gördü arkadaşma hiç bahsetmedim sonrada beğenmezse üzülmesin diye gizliden gösterdik beğendi.ama akşam eşimi aradı bazı şeyler var ailevi ailesi kızmı buldu acaba bilmemki

yok ne bileyim çocuk kızın resmini gördü arkadaşma hiç bahsetmedim sonrada beğenmezse üzülmesin diye gizliden gösterdik beğendi.ama akşam eşimi aradı bazı şeyler var ailevi ailesi kızmı buldu acaba bilmemki

siz arada kaldınız haliyle...o çocuğa emirvaki yapıcann...madem böyle cayıcaksın bizii neden mahcup ediyorsun ...kıl herif...zaten sinirliyim parçalarımşincik onu haa...:KK47:kızın gururuyla oynuyor çok geçmez onunda gururunla oynarlar..salak şey...:KK22:

bencede yani...çocuk oyunu değil...gurur var ortada ...o adamdan bı cacık olmazz....
bu arada canımcım 1 saat önceden kapatıyoruz...vali beyciğin yaptığını hiç unutmayacağımm....:63:

oda güzel bizede parmak okuma sistemi geldi iyice bunaldık.giriş çıkışlarımı kontrol edecekler sanki askeriye iyice abarttılar

oda güzel bizede parmak okuma sistemi geldi iyice bunaldık.giriş çıkışlarımı kontrol edecekler sanki askeriye iyice abarttılar

sizi bilmemde bizim burda kart sistemi var isterim burdada parmak okuma olsun...çok kaytaran varda...
bu arada ben yavas yavas kacıyorumm....malumunuz erken çıkıyorum kar yağışı nedeniylee...hoşçakalın yarın görüşmek üzere...

loğusa karı :) hahahahaha

Eklentiler

• $432157_10150527367048031_725873030_8972459_2114662307_n.jpg
    $432157_10150527367048031_725873030_8972459_2114662307_n.jpg
    44,1 KB · Görüntüleme: 18
  • $397910_10150527365918031_725873030_8972450_879427652_n.jpg
    $397910_10150527365918031_725873030_8972450_879427652_n.jpg
    69,4 KB · Görüntüleme: 17
günaydınn kızlar....hava şartlarına rağmen yine iş başı..:KK31:
lohusa karıı oda güzel...:KK34:dün kayınvalidem mantı yapmış üçgen mantı ayıptır söylemesi fazla yapmış bende dolaba attım 3 poşet ...benim için çok iyi oldu....sıkıştığım zaman çıkarır yaparımm...:KK76:

günaydın sümeyyem öyle olur ya şef yada müdür yokken herkez şef kesilir dangalak herifler ....canını sıkan ne oldu söyle yardıma geliyim tek başıma mücadele ederim alimaallaah...:KK4:

öff hala sevgililer günü için hediye bulamadım aklımada bişey gelmiyor ki..pazarda kayınpederin doğum günü var ayın 8dede işyerinde 2 arkadaşın doğum günü yani bu ayda kendime bişey alamayacağım ..:KK14: inşllh kocam bişey alır bana teselli hediyesi :18:

öff hala sevgililer günü için hediye bulamadım aklımada bişey gelmiyor ki..pazarda kayınpederin doğum günü var ayın 8dede işyerinde 2 arkadaşın doğum günü yani bu ayda kendime bişey alamayacağım ..:KK14: inşllh kocam bişey alır bana teselli hediyesi :18:

inşallah benimkinden hiç beklentim yok zaten sevgilimiyiz biz der hemen ....:KK14:sevgiliyiz tabii....hala aşıkım ben sanaa....:KK23:desem acaba hediye alırmı yumuşarmu azcukk...

Son düzenleme:
kız ne kaybedecen söyle gitsin..bende akşam çalışmalara başalyımmı neyse daha erkennn biz o vakte kadar kaç defa kavga ederiz

öyleyse gazamız mübarek olsun...:KK1:
ya benim bi sıkıntım var aslında...amcamın eşi yani yengemin annesi alzheimer hastasıydı...geçen hafta vefat etti arıcaktım ...unuttum dün amcam aradı ....bende utandım bilerek aramadım..eve gelicem dedim ağzımdan çıkıverdi öyle çok mahcup oldum sence oraya gittiğimde ne demeliyim...:44:

Son düzenleme:
ilk günlerde gelecem diye aramadım sonrada hava muhalefeti nedeniyle gelemedim aramayada yüzüm tutmadı dersin

ilk günlerde gelecem diye aramadım sonrada hava muhalefeti nedeniyle gelemedim aramayada yüzüm tutmadı dersin

bana yakın oturuyorlarda...burda yoklardı...trakyaya gitmişlerdi...aslında tamamen unuttum...aklıma geldi sıcağı sıcağına aramak istemedim..ama açıklama yapmadan direk başın sağ olsun olayına girsem az oturup kalksam....bilemedim yani...:26:
aman neyse insanlık hali ....hep iyi olacak değilim ya arada yapıcam böyle hatalar...

X