2009 Eylül Anneleri

saniye kocan niyetin bozmuş..babanın yanında söylecek kadar delirdiyse bilemem yani kendine dikkat et.. benimde hem alt hemde üst kat komşum hamile kayınvalidemde seninde zaman geliyor bu sene onlar doğursun seneyede sen diyor..:KK37:

doğurun doğurun bizimki demişki kardeşime ben doğumhaneye girince çok param olsa nazan gibi karım var çok çocuk doğurturdum ne hamileliği eziyetli ne doğumu köy karısı gibi :)) ben orda neyin derdindeyim adam dışarda neyin yaaaa

aylin iyi senin kız iki tarafa da alışık onlarla duruyo benimki hep benimle alıştı ya pek kimseyle durmuyo arada yan daireye gönderiyorum çabucak geliyo görümcemler geldiler tabii küçük görümcem kızını buraya gönderdi ama egemen sıkılıyo mu ne hemen geliyo

günaydın kızlar...ne güzel kar yağdı çok soğuk amaa...bugün cuma...CUMANIZ HAYIRLI OLSUN....
yarın tatil ne güzell...:KK9:ikinci çocuk hee...saniye senin hiç şansın yokmuş anacumm kesin doğurursun bu senee...:21:
bende ardından gelirim...:KK8::KK55:

günaydınnnn.hayırlı cumalar Rabbim! Yuvalarımıza Saadet Ver, Ömrümüze Bereket Ver, Kazancımızı Helalinden Eyle! Rızana Uygun Şekilde Yasamayı Nasip Eyle.

ben duruyu çıkarıcam az kapının önüne amma hoşuna gider ya seviyor anası gibi heyecanı...ne mutlu binlerce kez şükürler olsun rabbimee 4 mevsimide yaşıyoruzz...:KK16:

evet yarın yapğarsa bizde kuşumla çıkarızz babamız evde sinir krizi geçirir kesin çocuk üşüyecek diye

amann seninkide çok pipirikli yaa...çocuk şu güzellikten mahrummu kalsın....çıkar kıız çıkar yuvarla birde bi güzel karda onu kar yedir ohh....babasıda izlesin öylee...:KK52:

yine internet geç geldi :KK43: ben yoksa nöbetçiyim 10 gün geçicek tv izleyemiyorum ön odada herşeyim pc oldu haberleri bilgisayardan tv açıp izliyorum oda takılıp duruyo ya dün kar haberlerini görünce bende heveslendim ama maalesef çıkamam egemeni çıkarsın dicem yarın envere yada bu akşam çocuk az kar havası alsın

yine internet geç geldi :KK43: ben yoksa nöbetçiyim 10 gün geçicek tv izleyemiyorum ön odada herşeyim pc oldu haberleri bilgisayardan tv açıp izliyorum oda takılıp duruyo ya dün kar haberlerini görünce bende heveslendim ama maalesef çıkamam egemeni çıkarsın dicem yarın envere yada bu akşam çocuk az kar havası alsın

iyi olur bencede...alışsınlar ya sonra büyüdüklerinde dışarı çıkmak isticekler...her çıkmalarında hasta olurlar şimdiden alışsınlar....
küçükpaşamız nasıl sen nasılsın ana kraliçee....

kar nedeniyle 2.30 mesai bitiyorr......ve ben eve gidiyorumm....yaşasınn...zaten hiç çalışasım yoktu...:KK9:
hepinize iyi hafta sonlarıı....öpün kuzucukları...:KK54:

iyiyiz şükür egemenle mücadele ediyorum bir yan daireye bir bu tarafa git gel git gel görümcemin kızı orada bir oraya bir buraya geçiyolar erdem iyi şükür ara ara gaz sıkıntısı oluyo büyüyolar annemle enverin arası kötü annem bana da kızmış tabii hani sana yardım edicekti hep yalnızsın birde laf söyletmiyosun diye bana trip yapıyo niye bu kadar susuyosun diye çıkıştı dün geldi gitti kalmadı enverde başka alem bakıcaksın tabi diyo herkes çocuklarına kendi bakıyo sen doğurdun sen bakıcaksın kimse mecbur değil bize bişey yapmaya diyo yani annesinin kardeşlerinin tavrı normalmiş herkesin kendi işi derdi yorgunluğu varmış bende sabır diyorum ne diyim ahhh ahh hastande tek oda tutmamasından sana değer vermiyo seni takımıyo ya kadar vardı iş bizimkiler tarafından envere sinoplu köylü kafasına göre anneme göre tam tersi arada olan bana oluyo

ne güzel aylin git daha çok var bize.
nazan üzme caını tabi kocanı savunacan herkes gider evine yanına kocan kalır.adamda dışarda hovardalık yapmıyorki iş peşinde..

evet iyi oluyor bizim konuşmayan eymen ilk uzun cümlesi "anne bana kar attıé dedi

ooo maaşallah hadi bakalımm kar çözdü çocuğun dilini...
nazancımm arada kalan hep biz oluyoruzz....en iyi ben anlarım seni..sıkma canını üzme tatlı canını...herşey yoluna girer birazcık zamann...öptüm seni ve bebelerini...

camdan kar verdim egemene ıhhh istemedi akşam bakalım çıkarlarsa iyi olur kar nedir öğrensin veled annem çok pişman göçmenlere vermediğine beni parası pulu var mezaramı götürcek diyo envere

SeLam kızlar ... Bim bam bom çok şükür dostlar artık benimde bir netim var....havasoguk donüyorum...şimdilik bu kadarr öptüm hepinizi çok öptüm ....:KK16:

X