2009 Eylül Anneleri

yok kız ben bakamıyoorum bakınca alıyorum o yüzden ilk işbank hesabıma baktım kendime geldim .:KK5:

günaydın uykusuzz 3. gün egemen gece uyanıyo ve sabaha kadar ayaklarımda saalıyorum bu arada erdemi emzirmeye çalışıyorum biraz zor oluyo ama geçicek diyorum egeemen hasta oldu az az öksürürken birden şiddetlendi dün gece eşimde gececi annemle kardeşim geldi ilgileniyolar bakalım 40. çıksın yoluna girere herşey allahn izniyle

sümeyye teyzesinin yada ablasının süpriz cicileriyle erdemali :))

Eklentiler

• $CIMG1594.JPG
    $CIMG1594.JPG
    45,9 KB · Görüntüleme: 12
  • $CIMG1593.JPG
    $CIMG1593.JPG
    37,6 KB · Görüntüleme: 15
güle güle giyinsin inşllh kepler cübbeler giyer ilerde hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle büyüsün. maşallah abilik nasıl yakışmış.eşimde oğluma öğrettti bebek nerde deyince gelip beni göbeği seviyor.anne bebek diyor..milletin yanında yapsa herkes bişi var zannedecek:KK49:

güle güle giyinsin inşllh kepler cübbeler giyer ilerde hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle büyüsün. maşallah abilik nasıl yakışmış.eşimde oğluma öğrettti bebek nerde deyince gelip beni göbeği seviyor.anne bebek diyor..milletin yanında yapsa herkes bişi var zannedecek:KK49:

ooo sümeyye şart oldu sanada bu yaz bebek çalışması....

nazancımm hg çook tatlı olmuş egemene bak sen yaa...demek uyutmayan egemen bende erdem ali sandımm...Allah kolaylık versin ...
öksürüğü ileriemeden bizim karışımdan ver iyi gelir...

1 tatlı kaşığı bal
1 tatlı kaşığı hakiki zeytin yağı
1 tatlı kaşığı limon suyu (sıkılmış)

hepsini karıştır...
günde 3 kez 1 tatlı kaşığı ver....ıhlamur kuşburnu varsa...çayını ver içine bal koy..

bu arada çook yakışmış cicileri...güle güle giysin...hangi ara yolladın kız ne çabbuk gelmiş...valla tebrik...sümeyyee...:KK9:

gizli borç değilde özel harcamalrım var tabi.avon falan çok alıyorum sırf satan arkadaşa yardım amaçlı sonrada hediye ediyorum..:KK15: büyük borcum yok şükür..getirdiğim paralara şükretsin azıcık ta borç olur tabii

gizli borç değilde özel harcamalrım var tabi.avon falan çok alıyorum sırf satan arkadaşa yardım amaçlı sonrada hediye ediyorum..:KK15: büyük borcum yok şükür..getirdiğim paralara şükretsin azıcık ta borç olur tabii

ya benimde öyle dayanamayıp aldığım...avon olsun o bu ....750 tl cik sadece...onuda öderim yavaş yavaş...bi dahada töbe ben kredi kartı martı kullanamıyorum yaa....sapıtıyorum iyice...

selam kızlar ben geldim.. badem yine hasta sabah ateşi vardı geç geldim o yüzden.. tam öksürüğümüz bitti derken dişlerimizin ağrısı başladı.. ama yanında da boğazlarıda ağrıyor sanki emin olamadım.. hiç keyfim yok yanii..
hemen konuya dahil alayım.. benim yöle gizli borçlarım yok ne alırsam söylerim zaten dayanamam.. bizim ailecek öyle takıntımız da yok zaten sen çok harcadın ben az harcadım diye ne varsa ortak işte...

geçmiş olsun hüsniyee...geçenlerde duruda öyle oldu ben hemen antibiyotik aldım 2 gün ateş sürdü geçti ama bizimkinin boğazları ağrıyordu duru öyle dedi ve baktım hakketen şişmişti...tam isabet oldu ...aslında yanlış..kafaya göre antibiyotik kullanmak ama..iflağım kurudu artık ...doktor doktor......

yaa aslında eşim bana hiç karışmaz...hesapta sormaz...kendi çapımızda kenara bişeyler atmaya çalışıyoruzz...bendeee suçlu hissediyorum kendimi..ona söyleyemem..çünkü geçenlerde bana dedi varmı şahsi borcun falan yok dedimm..olmasın zaten bak parayı bol harcıyorsun borç yapma dedi...şu saatten sonra ona kalkı söyleyemmm...
annemlere ara sıra destek çıktım hepsinide bilsin istemedim...sonuç aylin nakavtt...:KK37:topla toplayabilirsen..

yok annemelre destek çıkmam sadece geçen babama ufo ayak ısıtıcı aldım markette ayakları üşümesin diye.onuda eşime sonradan söyledim.babamda tlf etti kızdı bana zaten çokmu paran var diye :KK15: ailemin şükür durumu iyi olmasa bende gönderirdim..

para konusunda net olmak taraftarıyım.. sonuçta o bana söylemese bende kızarım. ama aldığıma ettiğime dır dır ederse bende gizlerim o zaman.. çünkü buna zemini kendisi hazırlar..zaten aman ne lüksümüz bir çanta iki ayakkabı bir ruj.. aileminde durumu müsait değilse yardım ederim vicdanım rahat olmaz sonuçta.. beni büyütmüşler okutmuşlar.. dimi ama yaaa

sağol aylincim.. ama ben pek ilaç vermek istemiyorum.. bakıcım aradı uyanmış çok şükür iyiymiş kahvaltısını yapmış.. demek ki dişlerinden ateşi çıktı.. zaten dişlerede ağrı kesici dışında yapacak birşey yok..bu arada sizin ikinci azılar çıktımı kızlar..

çıkmadı ama yakında bekliyorum salyalar yine akmaya el ağıza gitmeler başladı :) bu akşam misafirlerim var dün akşam ıspanaklı yaşpastamı ve elmalı kurabiye yaptım akşamda temizlik ve patates salatası yapacağım..işlem tmm olacak

X