2009 Eylül Anneleri

bende dün harddisk aldım eşime çok istiyordu ama kararsız olduğu için en sonunda gittim aldım bi tane sevindirik oldu uyuzz :KK20:

selam kızlar...ders çalışıyordum sabahtan beri bakamadım hiç size..

ne romantik kocalar varmış anacumm...sümeyye seninkiyle benimki aynı kafadan bende eşime iki doğumgünündede süpriz yaptım oda bana bi keresinde görümceme sormuş aylin kaç giyiyor ayakkabıyı diye...baktım elinde beyaz converse...içinde kırmızı bir adet gül...yanında çikolatalı pastaa....:KK56:

ama sonra bidaha ne pasta ne bişey hiç bişey göremedimm...neyse bunada şükür ne diyelimm.....

sümeyye hayırlı olsun canımm...telefonunda hardiscinizde...güle güle kullan...

bizim duruda annem yemek yapıyormuş mutfakta çamaşır makinesinin üstünden kapalı yeni jileti al bi güzel aç çenesini kesmiş...ALLAHA şükürr...az kesmiş...annem diyor ki çok fena oldu bu kızz...içerde tv izliyordu ne zaman kalktı 10 dk yaptı becerdi o işi bilmem diyor...uyuyordu gittiğimde yoksa kızacaktım ona...:KK20:

Allah zihin açıklığı versin aylin bizimki aman nasılsa sana hediye alacağımı biliyorsun hadi gel sana bişeyler alayım diyor...ama ben hediye istemiyorum hediye normla günlerde istiyorum çünkü eşimin dedği gibi o gün bi beklenti içindeyim nasılsa

amin canımm...evet annemde çok korkmuş normalde kızardım şimdi bişey demedim...üzüldüm annemede dedim daha dikkatli ol yalnız bırakmayın ...tamam dedi ben ona güvendim tv izliyor diye gittim...neyse ucuz atlattık şükürler olsun...

geçmiş olsun ucuz atlatmış çok tehlikeli ya bende evde dörtdönüyorum bizim basit bulduğumuz bişey onların elinde tehlikeli oluyo

ben yazmak istedim ilgilenen olursaa....

SABAH(07-08 ARASI)
Çay(şekersiz)
4-5 adet siyah zeytin
1 dilim beyaz peynir
domates salatalık yeşillik...(maydanoz roka vs..dönüşümlü )
KUŞLUK VAKTİ(09-10 ARASI)
Meyve(elma armut ayva vs..1 adet )
yanında 2 ceviz içi..
ÖĞLE YEMEĞİ(12.30-13.30 ARASI)
1 kase çorba
sebze ya da et yemeği...
sebze yemeği yenirse (8 yemek kaşığı)
et yemeği yenirse...250 gram...
salata ya da yoğurt...
İKİNDİ(15.00-15.30 ARASI)
1 Paket diyet bisküvi...
AKŞAM(19.00-20.00 ARASI)
Öğlen yemeğiyle dönüşümlü yenicek...
öğlen sebze yeniyorsa akşam et yemeği...
YATMADAN ÖNCE MEYVE YENEBİLİR..
DİPNOT:patates hiç bir şekilde yenmeyecek...hazır çorba işkembe çorbası yasak...konserve mısır yasak...tatlı kesinlikle yasak...krize girildiği zaman sütlü tatlı odaa küçük porsiyon...
1 hafta sonra listeye...sabahları 1 adet haşlanmış yumurta...akşam yatmadan 1 adet activiya yoğurt..(10 a kadar yenmeli..)
GÜNDE 2 YA DA 2.5 LİTRE SU TÜKETİLMELİ...5 PET ŞİŞE YANEE....HADİ KOLAY GELSİNNN...şiddetle tavsiye ediyorum haftada 2 kilo verildi..

artık kitap okumak istiyorum bu net yüzünden kitap alışkanlığım kayboldu ama şimdi iskender palanın katrei matem kitabına başladım..

psikolojik etki yapsın diyorsan sana BEŞ SEVGİ DİLİ GARY CHAPMAN YAZARI Onu tavsiye ederimm....sen okuduktan sonra senın herife ver oda okusun...herif kelimesi bana çok sempatik geliyor...nedense herif deyince aklımaa sıkı durun RECEP İVEDİK GELİYORRRRR....:KK53::KK1:

ben kardeşim ne okuyosa onu okuyorum okuyup bana veriyo :)kitaplarını ye dua et sev varya onu verdi ama pek sarmadı en çok beni sev diye bir kitap verdi onu okumadan verdi hemde önce ben okudum fena değildi 10 günde bitti

günaydın hanıımlar dün dr gittim bebiş 35 haftalık 1 hafta ilerdeymiş 2,550 gr olmuş baş geliş dedi dönmüş yani çok şükür böyle yani iyiyiz şükür

selam güzel hatunlar...
oo aylinim diyete başlamışsın kolay gelsin sen zaten zayıftın be bacım neden ihtiyaç duydun ki.. bende bıraktım iyice diyeti annem geldiğinden beri sürekli yiyoruz annem gidince tekrardan sıkı bir diyete başlamam gerek.. o zaman listeni alırım denerim..aman dikkat gerçekten çocukların tam tehlikeli dönemi herhangi birşeyi ortalıkta bırakmaya gelmiyor.. ben herşeyi yukarı dolaplara saklıyorum çok geçmiş olsun gerçekten ucuz atlatmış..

sümeyye bende kitap okumak isityom ama bu aralar kalablaığız hiç fırsatım olmuyo kitabımda baş ucumda öylece beni bekliyor.. benimde en sevdiğim kitaplar arasında kürşat başarın başucumda müzik var tavsiye ederim.. yıllar önce okumuştum ..

nazancım hadi bakalaım kocaman olmuş paşan kilosuda gayet güzel doğana kadar iyice tosuncuk olacak desene.. sen normal doğum istiyodun sanırım rahat kolay bir doğum olur inşallah..

inşallah canım allahın izniyle normal olucak inşallah başucumda müzik okudum evde hala duruyo ara ara bakıyorum bende ablam kızını uyuturken kulağına kulaklık elinede kitap alıyo ama ben alıştıramadım kendimi öyle arada onu uyuttuktan sonra okuyabiliyorum eşim işyerinden aylık dergileri getiriyo sızıntı zafer ailem onları okuyorum düzenli olarak sadece

sabahtan beri okuyorum ama yazamıyorumm...cunkı onumde tarıh ve matematık kıtabı var....ayıptır solemesııı...ders çalışıyorummm...tam gaz:KK55:

husnıyecımm ben zayıfım ama bolgesel kılolarımm var...işte aslında işin aslı kendımı demek ıcın basladım esım dedıkı sen 3 kılo ver bende baslıcammm...bende onun ıcın basladımm dunden berı ıyıyım yanı fena sayılmazz...

biz karı koca kilo aldık hamilelikte çok şükür benim adamın zayıf kadın takıntısı varda bakalım ne kadarı gidicek doğumda kalanları ne yapıcam 1 sene içinde toparlarım kendimi

X