2009 Eylül Anneleri

günaydın hanımlar... bugün hç keyfim kızım çıkarken peşimden ağladı çok kötü.. hele konuşmayada başlayıp anne gitme demesi daha kötü oluyormuş..hala alışamadım onu bırakıp gelmeye yaaa ocaktan sonra nasıl 8-5 çalışacam bakalım...

hüsniye haklısın ama büyüdüklerinde bize hak verecekler vicdan yapma sakın. insan üzülüyor elbet zamanla alışacakalr onalrda bizde

kocam gececi ya gece çiçek getirdi kutlaı dgünümü odun diyorum ama yok kibar adam yine de kolye almış galiba bana ablam diyo sürpriz yapıcakmış

ne güzel nazan hatırlamışya .ama ben özel günlerde hediye alınmasındansa normal bir günde elinde çiçeklerle gelse hediye alsa süpriz yapsa ben onu istiyorum ama:KK14:

evet sümeyye haklsın bunu bende biliyorum ama onu arkamdan ağlarken bırakmak çok dokunuyor ..bütün günüm kötü geçiyor elimde değil.. dolmuşta ağlamamak için zor tuttum kendimi valla.. ama mecurum bunuda biliyorum..
nazancım doğum günün kutlu olsun.. daha nice güzel yaşların olsun inşallah..

evet bencede sümeyye belirli günlerde ellerine çiçek alıp geleceklerine arada hiçbir neden yokken yapsalar daha inanadırıcı ve güzel olyuor ama.. biizm odunları o kadar daha inceltemedik sanırım..

bende çalışmak istiyorum ama olmuyo işte birde az huysuzlansa işim olsa ne yapardım diyorum annelik zor işte hep onlarla olsanda çalışsanda zor

bu arada ı phone aldım onu anlamaya çalışıyorum.her göören kocan bu tlf nasıl aldı diyor bende o almadı ben aldım diyorum. :KK37: gördüm beğendim ve bunu istiyorum dedim

benim tlf dünden beri açılmıyo tamire gidicek kesin benim ki süper dgünü yapmıştı nişalıyken foto gönderiyim görün hehehe hehe he :)))

biz genöken dermişim ama gençde değildik 3 yıl evvel

Eklentiler

• $foto (3390).jpg
    $foto (3390).jpg
    37,4 KB · Görüntüleme: 12
  • $foto (3170).jpg
    $foto (3170).jpg
    54,6 KB · Görüntüleme: 17
  • $foto (3061).jpg
    $foto (3061).jpg
    49,4 KB · Görüntüleme: 19
ben uzun saplı kırmızı gülleri severim bayağı zorlanmış o gülleri bulucam diye dün gecede ondan getirmiş yine :)) mumdan yollar yaldızlı kartondan şekiller kendi kesmiş işyerinde hazırlanmış o zaman şimdi iş yerinde vaktim yok çok yoruluyorum diyo

kocacığımında şimdi hakkını yemeyeyim oda zamanında az süpriz yapmadı bana masaslar süsledi mumlar falan ama yıllar geçtikçe aynı şeyler aynı süprizler cazip gelmiyor artık.. demekk ki benim adamın elinden gelen bu..bende nankörlük etmemeyeim diyorum ama her sene aynı süpriz yenmiyo malesef..

güzel görünüyorlar nazancım.. bende çok severim kırmızı gülelri ama sadece kırmızı güller kocaman bir demet.. eşim her çiçek aldığında illa içine başka çiçekte ekletir ..ne zaman sade getirecek bnekliyom hala...

sümeyye hayırlı olsun bende eşime tel alıcam şubatta doğ günü.. aslında haketmiyor ama yinede insanlık bend kalsın..

bende hakkını yemeyim diyorum ama yenecek bir hakkı yokkii yiyim yani o derece ben ona ilk doğum gününde o ist.da benden erken giderdi eve bende o gün izin aldım beni beklemiyordu pasta aldım kapının önünde mumu yaktım zile bastım açan yok mumlar yandı gitti megerse lavabodaymış :KK17: sonrada eve mesajlar koymuştum o uyurken sabah kalktığında heryerde yazılar vardı mesela ha birde bi kutu çikolata almıştım yarılarını kırmıştım sonrada içine msj yazmıştım hepsini denedim ama hiçbiri senin kadar tatlı değil diye.yani bende iş varda eşimi düşünüyorum da aklıma bişey gelmiyor klasik pasta al kes haydi yemeğe gidelim

X