2009 Eylül Anneleri

tekrardan geldim..yoğundumda..
iyiyim aylinim sağol balım bademimde iyi çok şükür annaannesi ve teyzesiyle keyfi yerinde oynayıp duruyoz..
evet dediğiniz gibi toğiğin kalan en eskisi benim.. sizler benim çömezimsiniz ona göre haaa

öyle deme aylin bee.. bende katılıyorum insnaın kuru ekmek yesin evinde kocasıyla çocuğuyla yesin.. arada başkalarıyla yemek yemekte güzel ama her zaman değil..

öyle deme aylin bee.. bende katılıyorum insnaın kuru ekmek yesin evinde kocasıyla çocuğuyla yesin.. arada başkalarıyla yemek yemekte güzel ama her zaman değil..

yaa ben işin kolayına kaçıyorum...gel bana sor kac kez yemek yemısım hazırdan...sağolsun annem arada destek çıkar...ama bende hergün hergün sevmem arada isterimdee...işte benimkide öyle bişey...sanırım sümeyyeye aşırı ısrar yapıyorlar kızı sıkıyorlar...kızz kocanla barıstınmı sumeyye bu arada sabah sabah pek bı dertlı konustunda...:44::26:

arada insan istiyor canım şöyle sofrası kalabalık olsun yenin içilsin ama hergün hergün ısrar ediliyorsa insanda ters tepiyor...

kocamla barışmadım ama içime atıpta dert etmem direk yüzüne söyledim sen hiç yorum yapmadın işyerinde elin adamları iltifat iltifat üstüne etti bi sen beğenmedin beni diye o da yok falan dedi ama benim eşimin konuşma özürlü ne desem cvp vermez cvp verdediğimdede bir hükmü kalmıyor dün akşam bir şey sordum yarım saat sonra cvp verdi sinir oldum duymadığından değil sanki beni ciddiye almıyor sonra o bana bişey sordu bende yarım saat sonra cvp vereceğim dedim sustum dklar sonra cvp verdim.
kayınvalidem kötü niyetli değil çok yedirmeyi içirmeyi seviyor ama ben iş çıkışı evimde olmak istiyorum .

işe sevinerek eve giderken canım sıkılıyor.tam tersi olmalıdı aslında eve gitmek için can atmalıyım aslında

işe sevinerek eve giderken canım sıkılıyor.tam tersi olmalıdı aslında eve gitmek için can atmalıyım aslında

adet olman yakın herhalde bende ara ara senın bu yasadıgını yasıyorum ...bosver canım yaa senı boyle gormeye alısık degılımm...lutfen kendıne gel...ınsallah hersey yoluna gırer...

günaydınnnnnnnnnnnn nazan doğum günün kutlu olsun..Allah eşinle yavrularınla nice güzel yıllar yaşatsın

X