2009 Eylül Anneleri

günaydın hayırlı cumalar güzel bi kahvaltıyla güne başaldık.işyerinde müdürün yokluğunu fırsat bildikte

günaydın kızlar bende yeni uyandım gece 2den önce uyumuyo egemen babası geci diye akşam üstü uyutuyorum 17:00-20:00 uyuyo uyanıncada uyuyamadığı için geceliyoruz ben perte çıktım yani yine bu hafta

slmlar bugün işyeri çok sessiz sakin uykum var haftasonu geliyor planlarım var.bu akşam iş arkadaşalrıyla günümüz nedeniyle çarşıda buluşacağız yarın apartman günü nedeniyle komşudayız pazarda eşimin ailesini topluca eve çağıracağım herzaman biz gidiyoruz olmuyor.

slmlar bugün işyeri çok sessiz sakin uykum var haftasonu geliyor planlarım var.bu akşam iş arkadaşalrıyla günümüz nedeniyle çarşıda buluşacağız yarın apartman günü nedeniyle komşudayız pazarda eşimin ailesini topluca eve çağıracağım herzaman biz gidiyoruz olmuyor.

slm kızlarr...bende yenı gırebıldımm...
demetcimm bebiş nasıl bi resimde buraya yüklede göreyimm..biliyorsun facebookumm yok...:KK42:
sumeyyee senınde benım gıbı bos gecen gunun yok...
husnıyecımm burdada yağıyor...artık 21 aralıktan sonra havalrda soğur....coğrafya çalışıyorumdaa...:KK17:
gelsin 21 mart sonrasında 21 haziran ve yıllık tatilll...

ales açıklandı da Puanı Başarı Sırası Puanı Hesaplanan Aday Sayısı
ALES - SAY 60.577 113203 207564
ALES - SÖZ 62.107 129298 207564
ALES - EA 62.114 106444 207564
TESTLERDEKİ DOĞRU VE YANLIŞ SAYILARI

Sayısal-1 Testi 22 doğru 8 yanlış
Sayısal-2 Testi 11 doğru 4 yanlış
Sözel-1 Testi 40 doğru 9 yanlış

Son düzenleme:
bende iş yapıp duruyom bizim adam evde ya bu hafta sağolsun beraber toparlamaya çalışıyoruz hala yarın annemle ablam gelicek temizlik yapıcaklar cam kapı silicekler halıları vericez yıkanıcak çok önce yıkansın istemedim yedeklerim yok birde açık renk kirleniyo hemen bebeği eve getiriken lazım olacak eşyaları hazırlıyorum araba koltuğu gibi puseti vardı egemenin onun iç kumaşları çıkıyomuş silicektim kışlık örtüsü falan onları yıkıcam şimdi süslü battaniyesi soğuk olucak gibi kışlık hazırlık yapalım ne olur ne olmaz hem normal hem örme battaniye alıcam yanıma yılbaşını beklese bari diyorum 2012 model olsa ama karnım hiç öyle demiyo

günaydın kızlar....hafta sonum yine yoğundu misafirlerim vardı...:KK6:iş güç derken nasıl geçti anlamadımm....
forum istanbulaa gittik...resim çekildik...nestle.facebook sayfasında görebilirsiniz...
durunun yüzünü boyattık kedi kızz oldu...çok tatlıydı...herkesee ben miyaa oldum diyorr miyavv yapıyor...:KK1:

günaydın güzel hatunlar...
ales fatihi sümeyye hayırlı olsun sınav sonucun.. bende totomu bir kaldırıp çalışsam bende istiyorum alese girmeyi ama bu tembellikle çok zor görünüyor...
anam yerim o durunun miyavlarını.. face açtığımda bakayım hemen.. kız keşke seninde face hesabın olsa görürdük duru hanımı bol bol..

günaydın hanımlar benimde haftasonu yoğundu annemler ablamlar bayağı yoruldum çok iş yapamadık ama olsun ne yapalım bana sene de 1-2 kere geliyolar onları iyi ağırlamak istedim egemende usluydu maşallah durgunlaştı oğlum kardeşinin eşyaları muhabbeti çok oldu ondan mı acaba diyorum nestle sayfasında bulamadım link atarmısın bizde herhaftasonu forumdayız realden alışverişimizi yapıyoruz ben bu hafta gitmedim annemleri eve bırakırken praktikere götürdü eşim yoruldum gidemedim ülkerin çikolata atölyesinde egemen çikolata şefi olmuştu :)) fotoğraf çekip mağnetle hediye ettile buzdolabının üstünden çekip eklerim hatıra oluyo onlara forumda haftasonları çocuklar için etkinlikler oluyo boyama yarışma falan

aman 62 puanla en fazla tavşan yaparım yüksek lisans falan yapamam olsun kendimi denedim enazından
kedi kız duruu eymen haftasonu hem pişik hem ishaldi çok kötüydü

husnıyecımmm hosgeldın canımm...bu sene alıcamm kızz ınsallah...yazdan sonraa su sınavı bı atlatayımm...
nestle stand kurmuş...resim çekiyorlar sonra istediğin çikoltaya yapıştırıyorlar...bende çektirdimm...kız dedi nestle ..facebokk sayfasından alabılırsınız..ok olur dedimm aklıma siz geldiniz yoksa koydurmazdımm ...
dun azdaa olsa eğlendik yaa..

ben nestleden çikolata kazanmıştım işyerine geldi 4 paket çikolata işyerindekiler bayram ettiler. ben dün eğlenemedim kayınvalidem tlf ettim yemek yaptım gelin yiyelim bide arşıdaydık tmm dedik gittik ev iğrenç kokuyor meğerse işkemb çorbası yapmış midem bulandı bende gittim eve evde yemeğimi yedim geldim hiç mutfağa bile girmedim :KK25: iğrençti yaa o kokuyu alan nasıl yiyor bilmiyorum yani. akşam eltmlerde geldiler sonra eltimler 7 gibi evlerine gitti film izleyeceklermiş şok olduk yani.

sümeyye insanlar çeşit çeşit ben gördükçe günler geçtikçe şaşırır oldum ya ben çok safım diyorum ya millet çok uyanık işine gelince gelin oluyo millet istemeye gelince ben gelinim yapıcaksınız demeyei biliyo

aman komik olan kayınvalidem komşusunun gelininden bahsediyor çok havalıymış amannn çalışan gelin ne olsun diyor bende çalışan gelinim dedim genelleme yapmayın

sümeyye seninkilerde ne kokar ne bulaşır cinsinden anacumm...
çalışıyormuydu eltinn...çiçeği burnunda diyecemde değil anasını satayımm...:KK53:

hoşbulduk aylinim.. evet açç bir hesap valla olmuyo böyle sadece burda olursan görüşüyoz.. hem duruyuda senide görürüz güzel oluyor...bizde evdeydik haftasonu.. zaten kardeşim ve annemler var öyle olunca ablamlarlada toplanıyoz sürekli bir kalabalığın içindeyiz.. bugün gidecek annemler Bade alışmıştı bayağı napacak bakalım...
olsun be sümeyye en azından girme cesaretini gösterdin o bile yeter.. bak ben ona bile cesaret edemiyom..
eyemenede çok geçmiş olsun sanırım bu türkiye genelinde bir saldın annemde aynı şekilde rahatsız.. dün yola çıkacaklardı normalde ama ishal olunca bugüne ertledi.. nasıl heryerde aynı şikayet olur anlamıyorum valla..
bende hiç sevmem işkambe tahammülde edemem.. hakkaten kötü kokuyor..

X