2009 Eylül Anneleri

hüsniye aslında güzel ben seviyorum benim 3 tane var işyerindekiler çok güzel geçiyor işyerine pasta börek yapıyoruz öğlen arası günümüz oluyor.apartmandada olacak tüm komşular biraraya gelmek için yapılmış bi gün çünkü herkes birbirini çok seviyor apartmanda.

bende kocamla küstüm gelirken çok istediğim bi lokanta avr orada yemek ısmarla dedim ısmarlamadı .ben banka kartımı ona vermişim o bi yemek ısmarlamıyor deli oldum.

ne güzel kız benim partmanımda pek komşuluk yok malesef.. yani genelde burda böyle bir kavram yok ancak yazları bade hanımı sitenin bahçesinde gezdirirken tanıştıklarımı biliyorum onlarlada gün yapalım dedik ama kaldı öyle malesef..okulda a gün yapıyoruz ama özel olarak toplanmıyoruz paramızı alıp keyfimize bakıyoruz ...

evet bende eşime sinir oluyorum bu konuda biz onlara maaşlarımızzı veriyoruz onlar bize bakmak zorunda olduğu halde ama onlar ufacık bir şeyi esirgiyor bazen bizden..

bence gün iyi birşey bende hep en son alma taraftarıyımm...ozaman cok ıyı oluyor ıste...bırıkım oluyor...

merhaba hanımlar ev konusu allaha çok şükür kira ödemiyoruz eşimin ailesine ait ev ama kendimizde alırız inşallah diye dua ediyorum en azından çocuklar için bir yatırım olur böyle olunca arada miras konuları biz yaptık ve içiçe yaşama zorunluluğu oluyo

Son düzenleme:
ya calıstıgımız ıcın komsuluk yok bızdede maalesef ama ısterdım cok ıyı bı komsum olsun....yedıgımız ayrı gıtmesın falan ...ama yok maalesef belkı ev alıncayanında ıyı bı komsuda alırımm...ev ev tutturdum anasını satayım banane yaaa....

benım herıfe dun dedımkı alyazmalımı ızlıyordumm..orda asyanın abısıyle ılyasın ablası luks bır restauranta yemek yıyorlar denız manzarılı falan dedım sen benı hıc goturmedın...soz dedı dee...sene cıkmadan ısterım haa dedım ok...dedı guldu bakalım bekleyıp gorcezz demedende bıseyı yapmıyorlar ona sınır oluyorum ...suprızzz ıstıyorummm

evet anacım bunlara söylemeden birşey yapmazlar.. söylersin yüzsüzlüğü ele alıp bekle ki bu sefer yapsın.. yok yok bir daha alırsam ince ruhlu bir adam olsun..
hayırdır nazan sen ne alıyon ne gelecek ti ki sana..ayy bu arada hakketen demet doğum yaptı mı acaba?

bende dedim bu hafta bir yerde lüks bir akşam yemeği oooo çok masraf var sen yapıyosun yiyoruz 100 lira en az çok çok dito çiçek al gel bari 1 gün diyorum gerek yok diyo bırak ben karar veriyim dedim evin eksiklerini almaktan burgerde yamaya bile hasret etti beni gerek yok evde yemek var kurbandan da et var isrediğini pişir diyo iyiki söyledin bilmiyodun dedim bende hamileyim canım çekiyo dedim yalan söylüyosun diyo yapmıyorum diye hamileliği kullanma diyo sen aşermezsin ki anneme gittiğim gün dışarı çıktık annemlerle yemeğe mahallede ufak bir dürümcüye oda şansıma ustasını değiştirmiş hiç lezzet almadım dışarda yemekten adamın ahı mı tuttu ne

bakalım eşimde alesten 75 üzeri alırsam beni yemeğe götürecek .onuda ben dedim hadi ödül koysana sana şunu alacam falan diye yemek dedi.çok romantiktirrrr çokkkkkk.bizim apartman iyi çok şükür komşularla her kapı önünde 5 dk muhabbet ede ede yarım saate evime çıkamam.geçen perşembe izinliydim evde ahlıları silkeledim balkona astım komşum koşarak geldi halılarını gördüm niye işe gitmedin eymenmi hasta senmi hastasın diye.komşu iyi oluyor gerçekten.
nazan haklısın benimde kayınvalidemin annesigilin arsası var ev yapılacak kaynanamada 3 daire düşüyor.daha şimdiden söylüyor size ev verecem diye kötü niyeti yok ama insan sinirleniyor bende sen bu evle onu satta kendine ev al dedim 20 yıldır giriş katta oturuyon çocukalrın için değil azıcıkda kendine yaşa dedim.

bizde bade sayesinde çoktan unuttuk dışarda yemek yemeyi ama şimdi şimdi onu oyun parkına bırakıp atıştırıyoz birşeyler.. insan özlüyo canım bir hambuger patetes falan.. değişiklik oluyor..
hımm anladım gelir merak etme illaki yolluyorlar..

egemenle ilgili çok sıkıntım kalmadı hamd olsun dışardada içerdede uyku ara ara problem sadece ama ev eksikleri ve tek çalışması yetişmiyo artık birde yeni bebek masrafları iyice gerdi bizim adamı kış geldi ya masraflar arttı ben bebek şekeri lohusa pijaması dedikçe uçuyo ama çoğu şeyi yapmıcam olduğu kadar ne yapalım

işler hafifledi şükür eşimle geçen hafta çok iş yaptık sağolsun vitrini buzdolabını banyoyu toparladık duşakabin yerine perde aldık falan bir çocuk odasına dolap kaldı onuda bulduk pratikerde halılarda haftaya yıkamaya gidicek mutfak ve cam silme perde işlerini annemle ablam gelip yapıcak birgün

çantamı hazırlıcam erken ama ne olur ne olmaz eksiklerimi toparlıyorum sabahlık alıcam mahallede kendi diken bir yer buldum kalın havlu polar gibi bişey çıkamıyorum soğuk diye eşim laf ediyo çocuk alışık değil arabasız çıkmaya onuda bırakıcak kimsem yok bu haftasonu full çantada biter herhalde bebek şekeri ve diğer şeyler hasatneye yetişmezse mevlüte artık

iyi güzel valla ALLAH yardmcın olsun..çoğu bitmiş azı kalmış zaten ....hayırlısıylada sağlıklı bı sekılde kucagınızda görsek ...
demetide senide inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…