2009 Eylül Anneleri

bizim kıza 5 aralıkta metabolizma ter testi yapılcak....hiç bilgisi olan varmı?ben zayıf old.için yapıldıgını zannedıyordumm...fakat kistik fibrosiz diye hastalık varmıs onun suphesı ıcınmıs...uzuldum sımdı ınsallah yoktur oyle bırseyı ama yıne hasta benım kızz....burnu akıyor oksuruyor...antıbıyotık yenı bıttı...:50:
eşim diyor 2.çocuk hazırlıklarına baslıyalım yok dıyorum kızıyor ...bu kızı bı adam edıyımdee..

ben geldim aylinim .. dün çok yoğundum azıcık bakıp kaçtım hemen amam şimdi burdayım..
dün okudum ama yazamadım.. çok üzüldüm umarım durunun drların tahmin ettiği gibi bir sıkıntısı yoktur..hastalık nasıl bir hastalıkmış araştırdın mı inşallah kolay tedavi edilen bir rahatsızlıktır..
bizim cadıda öksürüyor yine burnu geçtide.. bunlarıda ilaçsız atlattık çok şükür..valla ilaçsız daha çabuk iyiyleşiyor bu çocuk..

hg canımm...ciğerlerden kaynaklanan bır hastalıkmıs sık sık hastalanmasının sebebı olabılırmıs...hava verılıyormuş...ALLAH korusun ıyı bakılmazsa kotuye gıdermıss...ama yok zannetmıyorum...bence bıseyı cıkmıcak bagısıklık sıstemı zayıftır dıye dusunuyorumm...

aman Allah korusun inşallah dilediğin gibi olur.. minik kuzunun birşeyi yoktur..onlara geleceğine bize gelsin valla insan kıyamıyor hiç..

günaydın hanımlar egemen hasta oldu şu doğuma kadar hasta etmesem diyodum ama maalesef başladı öksürük ateş ilaç vermedim henüz dr götürmedim bal limon ohlamur yapıcam yumuşatır belki iştahta azaldı hemen akşam çorbasını içmek istemedi kahvaltısını eh işte az yedi annem çocuğu sigara içip öptü yüzüne öksürdü geçen eşimde annen yüzünden oldu diyo gece hemen öksürmeye başlayınca

hayırlı günler işimin başındayım dün hastaneden dönünce evi çamaşır suyu ile sildim sonra eymeni gittik eve getirdik yaramazım ya nasıl kudurdu bizi görünce bende oyuncak almıştım .babasına diyor annem aldı hıh diye bu akşamda görümcemin kızının doğum günü var .civilden panço ve içi elyaflı kot pantolon aldım ve tayt almıştım markafoniden bugün geldi yeter amannnn

geçmiş olsun nazan ilaç verme bencede ilaçsız doğal yollarla daha kolay atlatıyor çocuklar.. bol bol ıhlamur ver..aman bu erkeklerde bir alem kendi anneleri yapınca gıkları çıkmaz bizimkiler yapınca gözlerine batar.. hemen bir öksürükten kapacak kadar çürük değil bu çocuklar..

sümeyeycim hoş geldin yavruna kavuştun ne güzel allah başka ayrılıklar yaşatmasın.. yeterince hediye almışsın bencede güle güle giysin kuzucuk..benim de dün yeğenimin doğum günü vardı bizde oradaydık eniştem helikoper almış uçuyor falan çok güzel.. Bade hanımın aklı gitti ama onun oynayacağı bir oyuncak değil malesef..bu arlar hemen ne görese istiyor benim hanım özellikle reklamlarda azcık daha büyürse yandım valla..

tüm bebelere geçmiş olsun Allah sağlık sıhhat versin.daha kötü hastalıklarla imtihan etmesin AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

AMİNNN SÜMEYYEMM...
az önce görümcemle konuştum...ev kiralamışlar kasabadan köyde evleri vardı ama iyi olmuş yazınsümeyye aynı senın dediğin gibi bahçeli dublex harika bir ev çocuklar için şahanee oldu...:46:

ayyyyyyyyy ne güzelbende ısrarla istiyorum şu kış çıksa aradan iyi bi arsa bulursak alma taraftaarıyım ama bakalım kısmet

Back