2009 Eylül Anneleri

ayyyyyyyyy ne güzelbende ısrarla istiyorum şu kış çıksa aradan iyi bi arsa bulursak alma taraftaarıyım ama bakalım kısmet

inşallah canımm...ALLAH o güzel yüreğine göre versin...hepimize inşallah....nasıl sevindim anlatamamm...deniz yakın... bahçeli ev ...ohh ohh...

egemeni dr götürdük dr doğum iznindeymiş yerine bakan dr pek beğenmedim hava verelim dediler hemşire yok müşaade odası ana baba günü çocuk huysuzlandı hava veremedik özele gidiyoruz devlette sürünmeyelim diye hem paran gişdiyo hem hizmet yok
eğer akşama şiddetlenirse yine öksürüğü okmeydanı ssk götürücem daha iyi bakıyolar 1 günük öksürükle broşları dolmuş dedi dr ya şaşırdım kaldım

demet doğurdumu acaba hiç ses çıkmıyor umarım sağlıklıdırlar ikiside

turkıyede olsaydı arardık hemen....ıns ıyılerdır...normal ıstıyordu suprız yapmısmıdır kızımız annesıne...kılosuda problem olmamıstır ınsallah...

egemeni dr götürdük dr doğum iznindeymiş yerine bakan dr pek beğenmedim hava verelim dediler hemşire yok müşaade odası ana baba günü çocuk huysuzlandı hava veremedik özele gidiyoruz devlette sürünmeyelim diye hem paran gişdiyo hem hizmet yok
eğer akşama şiddetlenirse yine öksürüğü okmeydanı ssk götürücem daha iyi bakıyolar 1 günük öksürükle broşları dolmuş dedi dr ya şaşırdım kaldım

canımm çok gecmiş olsun ....bencede götür ..özelde sürünmek kötüü...ben neden sanıyorsun ne zamandır doktor arıyorumm...

günaydın iğneler iyi geldi şükür bugün şuruplarına başlıcam doğal bal aldı babası son sürat devam ediyoruz tedaviye 3 gün iğnemiz var geçicek inş.

geçmiş olsun nazan çabucak atlatır inşallah.. bizimde iki gün kötü öksürüğümüz vardı ama geçti çok şükür..
bu arada bade hanım azı dişi çıkarmış dün farkettim oynarken.. sanırım diğerleri gelir yakında dişlerimiz tam olur..

günaydın hayırlı cumalar ...bebelere geçmiş olsun geçen de görümcemin kızı grip olmuştu ama daha eymen hastalanamdan hemen ilaç falan verdik babannesi bal kuşburnu falan yedirmiş atlattık çok şükür.akşam görümcemin kızının doğum günü vardı ama kız bi huysuzdu Allah'ım ya eymene şükrettik tamam eymende çok yaramz hele dün enerji içeceği içmiş gibiydi herkesin perti çıktı eymenile oynayaağız diye herkes bayıldı kaldı eymen hala koşuyordu..

günaydın iğneler iyi geldi şükür bugün şuruplarına başlıcam doğal bal aldı babası son sürat devam ediyoruz tedaviye 3 gün iğnemiz var geçicek inş.

inşallah canımm tekrar geçmiş olsun....

geçmiş olsun nazan çabucak atlatır inşallah.. bizimde iki gün kötü öksürüğümüz vardı ama geçti çok şükür..
bu arada bade hanım azı dişi çıkarmış dün farkettim oynarken.. sanırım diğerleri gelir yakında dişlerimiz tam olur..

ne güzel ben takip etmiyorum artık....ama çok şükür ki çok rahat çıkardı bütün dişlerini...

sümeyye sen napan bacımm....kuduruk eymen diyosun yanii...bizim duruda canlanma var yanı buyudukce...kuduruyorr...sen gelcen dimi kısmetse 15 tatılde...bulusma kesın var dımııı?

turkcellın son reklamı harıka olmus yaa...ızlerken tuylerım dıken dıken oldu...
bu arada ıs yerınde gun baslatıyoruz yılbasından sonraa....ohh gunler cogaldı...super oldu...gelsın paralar...:1:

sinema benim içinde lüks zaten sevmemde ben 3 saat boyunca oturamamki eymenin kime çektiği eblli yani.ben sıkılıyorum filmin yarısında çıktığım çok olmuştur.uzun süre aynı şeyle uğraşamam ben.gelirsem muhakkak haber vereceğim zaten

ben geldim tekrar.. annemler geliyore bugün bir saat yolları kalmış.. dün akşamdan 7den beri yollardalar kız kardeşimle.. ama az kaldı...

sinema benim içinde hayal hala.. sevmediğimden değil ama Badeyi brakıp gidemediğimden.. belki güzel bir film denk getirirsek koçişle kaçamak yaparız bu sefer.. özledik valla.. biz severiz sinema olayını

bende çok sevmeme aöa değişiklik olsun evde film izlemek daha keyifli aslında bedava biletlerim var yanıcak vakitsizlikten erdemden sonra iyice kafayı yerim herhalde

sağol sümeyyem az kaldı gelmek üzereler..
evde film izlemeyide severim ama sinemanın havası daha bir başka..evet allah kolaylık versin bir çocukla baş edemeyiom ben.. ama iki olsada elbetde başedilir insanlar ikiz üçüz büyütüyor sonuçta.. zorlanırsın fakat bak bu danalr ne kadar hızlı büyüdü oda hemencecik büyürde anlamamzsın bile..

ıhlamur yaptım bal limon azcık içti veled öfff iğnesinide yaptırdık geçer inşallah şuruplarınıda verdim 33 haftaya girdim bu arada halılar gidicek bu hafta yıkamya hsonu çantamı toparlıcam inş erken ama olsun ne olur ne olmaz

Back