2009 Eylül Anneleri

gunaydınlar yıne dukkanın sıftahı bende....:46:

bol bereketli günler diliyorumm...

Son düzenleme:
herkese selam kızlar..
dün badeyi dr götürdüm cani anne yani ben kızımın dirseğini çıkarmışım çok üzüldüm.. birde üstüne dr fırça yedim hemen neden getirmedin diye..
aman diyim sizde dikkatli olun kolunu bacağını çekiştirmeyin çocuğunuzun.. dikkat etmezsek yer yaparmış..yani kötü bir doğum günü geçirdim...

herkese selam kızlar..
dün badeyi dr götürdüm cani anne yani ben kızımın dirseğini çıkarmışım çok üzüldüm.. birde üstüne dr fırça yedim hemen neden getirmedin diye..
aman diyim sizde dikkatli olun kolunu bacağını çekiştirmeyin çocuğunuzun.. dikkat etmezsek yer yaparmış..yani kötü bir doğum günü geçirdim...

canımm cook gecmıs olsun...uzulme olur boyle seyler ısteyerek yapmadın yanı ...doktor ne yaptı pekı alcıya falan almadı ınsallah...
bu arada ÖĞRETMENLER GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIMM...:54:

bızımkıyle tartıştık yine bana dediki...ne psikolojisi bozuk bir insansın....çook utandım demesinin sebebide...ben sürekli evi değiştirelim diyordum yok diyordu...sonra gecen gun bunun halasının kızı geldı bundan buyuk o dedıkı evı degıstırın cocouk devamlı hasta oluyor sebebı budur belkı dedıı...bende dun dedımkı o kadar dedım benı dınlemedın halanın kızı deyınce hemen tamam dedın cok kızdı soylendı...tamam dedı ev falan bakma bıttı ...ben cıkmak ıstemıyorum dedı son olarakta bana o sozu sarfettı yok yanı sankı kendısı cok duzgun psıkolojısıde...aslında bende dogruluk payı var...bunaldım artık..aglamak gelıyor bazen ıcımden...bazende cocuga gereksız yere vuruyorum gereksız yere bagırıyorum...off...

Son düzenleme:
günaydınnnnnnnnnnn hayırlı cumalar bugün hicri takvimin son günü.Allah bu biten senede bilerek bilmeyerek işlediğimiz bütün günahları affetsin.yeni seneyi hakkımızda hayırlı kılsın AMİNNNNNNNNNNNNN

amin canımm...sanada hayırlı cumalar...hg nasılsın...ben ev telasına dustum yıne ...kocamıda ıkna edemedımm...

Dua et ikna olsun sen evini bul güzel bi ev olunca ikna olur zaten.kullan kadınlığını :23:

ev buldum bulmasınada oda dıyorkı zaten sımdı 500 verıyoruz daha fazla vermıyelımm...ev de hem buyuk hem daha guzel...ne bılıyım kala kaldım kadınlık madınlık kalamdı bende anacım ıcım goctu...:27:

işte ekonomi herşeyin sorumlusu..bizde bu ay iyice çöktük bayrama gittik memlekete kurbanda olunca iyice gittik tabi..Alalhtan günüm var .

zor be canım yaşam şartları çok zor ...bak bizde sizin gibi 2 kişi çalışıyoruz fakat gel gelelim 4 sene oldu hala ortada bişey yok..
milleti görsen uyanık hemen evlenmeden önce evi aldırıyor...sonra dugun...ben fazla bısey ıstemıyorum sadece ev ıstıyorum....hayırlısı yaa bosuna sıkıntı edıyorum kendıme...ALLAH buyuktur...
benımde gunum var esımın haberı yok aylık 55 tl 27 kısı 27*55:1485 tl gelıcek ..senın gunun ne kadar...

bizde 1benimle 14 kişi ben para koymayacam kayınvalidemdende almam kaldı 12 kişi 100 tlden 1200 TL iyi oalcak yani benim 3 günüm var.kayınvalidemlerle ,işyerinde ,apartmanda

selam güzel hatunlar ben geldim.. ohh maşallah günlerden götürmüşüzsünüz paraları.. güle güle harcayın...benimde günüm var okulda martta alıcam ben daha çok bana gelmesine...
aylinim madem çocuğunun sağlığı için taşınıyosun ne yap et ikna et.. çocuğundan daha kıymetli değil ya dimi günah değil mi yavruya.. azcık duygu sömürüsü yap..hazır psikolojinde bozukmuş bak ağla bol bol..

anladım şekerimm..benımde 2 gunum var bır leventın halasının kızıyla arkadasları...bırde bu gun 1485 olandan esımın haberı yok ama 500 olandan var ...parayı en son alınca ıyı oluyorda...ılk alınca hemen harcıyorsun...bence gun ıyı bısey yanı...

hg husnıyecımm...nasıl oldu badenın kolu...alcıya falan alınmadı dımı...
bıraz daha arastırayım dıyorum ....bakalım ..

iyi çok şükür kullanıyor rahat rahat ama dikkat etmemiz lazım bir iki ay boyunca.. yok alçıya alınmadı dr evirdi çevirdi oturttu yerine 10 dk sonra kullanmaya başladı.. şimdilik bir sıkıntısı yok canım..
biraz daha bak bakalım belki daha uygun ev bulursun ama çocuk için en iyisi kalorifer yoksa benim çıplak dananında başı hiç kurutlmazdı hastalıktan.. çıplakta olsa sabit ısı olunca etkilenmiyor çocuk..

evet canım ama benım kı gercekten cok uyuz yaa...ona ev tasımak zor gelıyor.. eskıden dıyor hangımızın evınde petek vardı bırak ALLAH askına....ama sımdı ımkanımız varken neden rahat etmıyelım benım tasınmak ıcın bır cok sebebım var...anneme yakın...ev orta kat yenı bına peteklı bınada ılk okul arkadasım var...daha sayıyımmı?ama bızım uyuz ıkna olmuyor varya benı nasıl uzuyor anlatamam yaa...:50:

ama ben üzülüyorum sen böyle yapınca de..kesin ikna olur höt höt değilde duygularına hitap et direkt.ben bidefa eşime demiştim sen böyle yapınca ben üzülüyorum diye adamı uyku tutmamıştı ben kötü bi kocamıyım seni üzüyormuyum demişti sonrada teselli ediyordum adamı

Back