2009 Eylül Anneleri

sumeyye harıkasın valla...bıde bunu denemek lazım....dusunun yanı 3 senede ancak sokabıldım aklına evden cıkabılmeyı...cok zor bu yaa karı gıbı ınadı var bee...:47:gostercem ona ınadı ben...

ben olsam sen otur burda derim Allah Allah sen inat ettin diye ben donack değilim ya derim ve daha bi sürü laf eşimde aman kes sesini suss yeterki tmm der :) :36:

nöbetteyim bugün...dün babam emekli maaşı almış...kutlama yaptık aile çapında...ailecek saldırdık levente...oda ikna oldu ev konusunda ama gel gelelim ev sahibi inmişken vazgeçti başkasını bulmuşlar onla anlaşmış...bizim nazımı çekicek değil ya adam ...dün gece 10 da aradım kızı dedım bız evı tutucaz...kız dedı ev tutuldu ...anasının şeyi...dedim eşime kızdım sonra ..
eşimde dedi ben sana ne dedim sabret 1 2 sene içinde ev alıcam...sonra bende banane ya ne halin varsa gör....bidaha ev demicem...bu çocuk hastalansın ben sana sorcam...oda uzuldu...ufo alıcam gecelerıde ufo yakarsın dedi...olur olur bayılıyorum senın cozumlerıne dedımm...:19:

Gunaydın kızlar...ev işini tastamam...bıtırdım kafamda....benım herıfın meger derdı ev almak degılmıs....arnavutkoydekı evıne yerlesmekmıs..bende tamam boyle de canımı ye dedım...annemler kardesım askerden donmeden kırklarelıne tasınacaklar...bızde arn.koye gıdelım dıyor bende tamam dedım catısında bı problem vardı onu yapsınlar...dıs cephe ısı yalıtım yapsınlar dedım gıdelım oturalım ...bakalım hayırlısı..

selam ben geldim..
cuma günü okul yemeği vardı oraya gittik çok eğlendim.. oynamktan hasta oldum desem yeridir.. çocuklar için de özel bir yer yapmışlar youncaklar falan vardı.. birde bayan görevliydi Bade de eğlendi bizde eğlendik valla.. arada yapmak lazım unutmuşuz iyice...
aylincim bu arnavutköyedeki ev kimin.. eşinin ailesinin mi..onlarla mı oturacaksınız yoksa..duruya annenler gidince kim bakacak peki..

kızlar mıdem agrıyor yıne ..sıstemler gıttı bugunun yogunlugu ayrı....bıttım yanı anlıcagınız...

selam ben geldim..
cuma günü okul yemeği vardı oraya gittik çok eğlendim.. oynamktan hasta oldum desem yeridir.. çocuklar için de özel bir yer yapmışlar youncaklar falan vardı.. birde bayan görevliydi Bade de eğlendi bizde eğlendik valla.. arada yapmak lazım unutmuşuz iyice...
aylincim bu arnavutköyedeki ev kimin.. eşinin ailesinin mi..onlarla mı oturacaksınız yoksa..duruya annenler gidince kim bakacak peki..

canımm arnavutkoydekı ev bızım evımız ama bız burda kırada oturdugumuz ıcın ...kayınvalıdem oturmustu bı sure sımdı onla rsınopta...gorumcemın okulu bıtınce gelcekler buraya...bızde annemler gıdınce mecburen ya bıtane daha cocuk yapıcam... sene evde bakıcam ıkısıne kesın arnavutkoye tasınıcaz yanı...yada dırek oraya tasındıktan sonra kayınvalıdemlerle oturucam ...mecbur baska ev yok...gıttıgı yere kadar mecburum cunku ev almak ıstıyorum oyuzden yanı anlıyormusunuz benı kızlar ben kendımı anlamıyorum...:44:

günaydın kızlar..
aylincim gönlüne göre olsun diyeyim ama ben sana içimden geçenleri yazmak istiyorum çünkü görmesemde sende benim bir dostumsun.. bir daha düşün derim ben sana sonuçta kayınvalideyle yaşamak hiç kolay birşey değil.. tekrar gözden eçir yapabileceksen işin içine gir.. sonradan huzursuzluk çıkmasın..güzel bir amacım var ama yinede değer mi iyice düşün..sonradan üzülmeni istemem..bizimde evimiz yok ve önümüzdeki iki-üç yıl boyuncada alacabilecekmiiz gibi durmuyor.. niye bu kadar dert ediyosun ki 60 yaşına kadar çalışacağız allah ömür verirse elbet alırız bir ev...

duru nasıl oldu bu arada Bade fena öksürüyor.. hani şu balgam söken bir karışım vardıy asen biliyosun tarifini versene bana..
bu arada süemyye atom almış yine dün face okudum ..

haklısın canım dusunmelıyım....annemlerın gıtmesı ısı bozuyor ıste...off neyse gecmıs olsun ben sana yazayımm ....

1 yemek kaşığı zeytinyağı....
1 yemek kaşığı bal......
1 yemek kaşığı limon suyu(sıkılmış)

karıştırıyorsun...gunde 3 ogun ver ac tok farketmıyor....tekrar gecmıs olsun...sumeyyeyıde bı aramalı....

günaydınnnnnnnnn atom karınca tekrar sahalarda...........dün atom aldım ve eve geldim taramaya yarın gideceğim .evde yalnız bi geceydi ama herşey yasak ben cipsli kolalı bir gece hayal etmiştim oysaki sadece bol bolsu içtim :)
aylin kayınvalideyle yaşamak zor heleki sen ayrılığı tatmış birisin bizimde evimiz yok çok niyetimde yok illa çocuklara ev bırakacağım diye kendimi bu kadar strese sokamambu hayat benim hayatım gezerim tozarım iyi bir ev bulursamda alırım ilerde bi zaman ki ben arsa alıp müstakil ev yaptırmayı hayal ediyorum

atom sumeyyem senı burda gormek ne guzel....canım haklısınız benımde ıcım cok ıstemıyor yanı ama bıraz bırıkmısımız var...bıraz da orda kalırsam zaten cocugumu bakıcak kımse olmadıgından mecburıyetten yanı...eltımde aynı bınada kadın demıstı zaten ..evlenmeden once bır oda sen verırsın bır oda eltın demıstı...bende esıme dedım tama guzel hos ama dedımm...fazla kalamam yeterlı bırıkım olduktan sonra bu muhıtten gıderım dedım tama dedı...esım dıyorkı 1 sene yeterlı ...bılmıyoru hayat bızı nerelere surukler hıc bılemıyorum hakkımızda hayırlısı dıyorum..
sen nasılsın atomu aldın yıne haa..

ya tabi hayırlısını istemek gerek ben evlendiimde istanbuldaydım sonra kırşehire geldim herkes bana deli dedi millet kaynansından kaçıyor sen yanına gidiyon diye. amaçok şükür pişman değilim evim ayrı evet ama günlük görüşüyorum hatta haftasonlarıda muhakkak yemek yiyoruz birlikte Allah ağız tatlığı versin. sen iyi olda gerisi boş . c.tesi komşumuz vefat etti benimde o gün kayınvalidemde günüm vardı .moralim çok bozuk olsada gittim. kayınvalidem eltimi çağırdı o gelmedi hanfendi halı silmiş kayınvalidemde kızdı başka günmü yoktu falan diye ama gelenlere beni bir methetti .onlarda beni çok sevdiler illa sende günlere gel c.tesi yapalımda dediler :32:

başın sağ olsun canım gençmiydi ....ALLAH rahmet eylesin...sende sevılmıcek ınsan degılsın yanee...senı sevmeyen ölsünn ....:24:
benımde gunum var demıstımya a o ortam gerdı benı bu defa ...kastım kendımı tum gece...rezıl oldum konustukca battım falan ...gercı morelım bozuktu...ondan ama benımle dalga gectıler anladım yuzlerınden ...ee anacım napıyım hepsı en bende 10 yas buyuk konustukları ılgılendıklerı seyler farklı...neyse gıttgıı yere kadar bakalım belkı alısırımm...

aylincim sen yinede iyice düşün taşın bir sene kısa gibi gözükebilir insana ama ben yazları kendi annemlere misafir olarak gittiğimde bile bir aydan fazla kalamıyorum rahat edemiyorum çünkü.. ne olursa olsun insanın kendi evi gibi olmuyor .. aynı şehirde yaşmaak başka aynı evde yaşamak çok bambaşka.. acele etme iyice düşün eğer gerçekten yapabilrim diyorsan öyle yap..
tarifin için sağol hemen eve gidince deneyeyim ama nasıl içireceğim birde orası var artık..
sümeyyem çok geçmiş olsun kız neden haber vermedin... desene yeni elti prim kaybediyor iyice ..insan hakkaten davet edildiysen bir saatte olsa uğra dimi daha kaç günlük evlisin azcık gönül yap..aman boşver .. sen zaten sevilemeyecek insan mısın kız herhalde sevecekler..

52 yaşındaydı eymenin apartman dedesiydi çok severdim çok iyi bir insandı daha yeni ev aldı oturmak nasip olmadı Allah cennet köşklerinde oturmak nasip etsin.pazarda ales sınavım vardı atarken hiç zorlanmadım bakalım sonuçlar ne olacak.valla günle pek ilgilenemedim genelde işin mutfağındaydım sonrada eymenle falan sadece arada odaya girip gülümsedim ve geçtim.millette güleryüz istiyor zaten

başınız sağolsun sümeyyecim.. maekanı cennet olsun.. bbimde kiracımız binbir güçlükle kooparetiften ev almıştı.. taksitlerini ödeyecem diye ne zorluklar çekti ama oturmak bile kısmet olmadan kaybettik..dediğin gibi ye iç gez bu dünya boş valla

Back